<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 7 July 2013


Dia kekasih sejati akuu..Aku nangis depan dia..
Aku gelakk depan dia..
Aku bosan depan die..
Aku risau depan die...
Semua rase aku akan ade dpn die..Sbb? Sbb kan blerr
rase sume benda uhh qid akan write smthing kat blog means qid akan ade dpn die lahh kann?
Okeyy mcm yg RAMAI org ckp!
Kau mmg kena rehat dahhh..Kau dah Tua..Kau sgt berguna pade akuu..
Aku harap adik kau nantiii akann sehebatt dan sebagus kauu!
Aku harap mcm tuhh..Mase aku nak ambik adik kauu! Aku pikir pikir seribu kaliii..
Aku pikir mcm2..Aku syg kauu..sebb kau dh 7tahun dgn akuu!
Dari aku skolah smp habis 2 sem kau dgn akuuu...
Kau sgt terbaikk.walaupun kenkdng kau meragammm..Tapi nak repair kauu x makan course yg byk!
Kau sgt baguss...
Trima kasihh sebb byk berkhidmat untuk akuu!
Even kau dah tua..Tapiii..Kau buat kerja dgn baikkk tiap kali aku dlm keadaan terdesakk..
Kau ada mase lappy wany rosakk..Kau ade time cd ain problemm..
Kau ade untuk settle kan sume projekk2 aku yg last minit dlu uhh! Tq ye!
Kau sgt berjasa pade akuu..aku ade byk kenangan dgn kauu..and kenangan kite dgn org2 yg rapat ngan akuu..Tq so much!
Again aku harap adik kauu Mr.Asus tuu akan sehebat jugakkk...Aku harap mcm tuhhh..
Trima Kash Mr.Toshiba :)



Official Template By BudakPEMALAS