Skip to main content

Thankz Mr.Toshiba!



Dia kekasih sejati akuu..Aku nangis depan dia..
Aku gelakk depan dia..
Aku bosan depan die..
Aku risau depan die...
Semua rase aku akan ade dpn die..Sbb? Sbb kan blerr
rase sume benda uhh qid akan write smthing kat blog means qid akan ade dpn die lahh kann?
Okeyy mcm yg RAMAI org ckp!
Kau mmg kena rehat dahhh..Kau dah Tua..Kau sgt berguna pade akuu..
Aku harap adik kau nantiii akann sehebatt dan sebagus kauu!
Aku harap mcm tuhh..Mase aku nak ambik adik kauu! Aku pikir pikir seribu kaliii..
Aku pikir mcm2..Aku syg kauu..sebb kau dh 7tahun dgn akuu!
Dari aku skolah smp habis 2 sem kau dgn akuuu...
Kau sgt terbaikk.walaupun kenkdng kau meragammm..Tapi nak repair kauu x makan course yg byk!
Kau sgt baguss...
Trima kasihh sebb byk berkhidmat untuk akuu!
Even kau dah tua..Tapiii..Kau buat kerja dgn baikkk tiap kali aku dlm keadaan terdesakk..
Kau ada mase lappy wany rosakk..Kau ade time cd ain problemm..
Kau ade untuk settle kan sume projekk2 aku yg last minit dlu uhh! Tq ye!
Kau sgt berjasa pade akuu..aku ade byk kenangan dgn kauu..and kenangan kite dgn org2 yg rapat ngan akuu..Tq so much!
Again aku harap adik kauu Mr.Asus tuu akan sehebat jugakkk...Aku harap mcm tuhhh..
Trima Kash Mr.Toshiba :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…