Skip to main content

Story sikettt With Sir Faris And Sir Ezuan

Assalammualaikum ellysya!
Heyyy Hari ni dah hari isnin dah!
Insya Allah Hari jumaat nii qid balik seremban!!
whohuuuu!!!
exctd nyee wokkkk!!!!!!
 :)
Hmmm b4 tuu qid promise akan pi lawat kuboq kamu!!!
Promise dear!
last week x sempat nak pi sebb ade kena pi Arau...
Minggu ni pi pun ari ahad or isnin!
Kire mase uhh dh pi balik seremban lahhh! :)
Hmmmm pape punnn b4 balikkk qid akan pastikan qid singgh kubur kamu..
Miss you so much dear!
Kenkdng blerr ingt kamu!
Hati ni x terkate ape!
Sbbb sume nye dah terluah sebelum niii...
cume takde yg dpt ubat hati yg rindu niii
cehhhh ayat qid..kihkihkihkih
But btl kann?
Lain lah kalau kamu sndri yg dtg jmpe qid...
time tuhhh bru la terubt sikettt rindu niii..
:)
Ehhhh
Semalam qid iftar ngan sir paris...
even x semeriah mane tp qid tetap nak story kat sinii!
Why qid ckp tak meriahh??
Hehehehe sebab.....Makanan kami lambat dapattttt!!!!
Paling kesian anak sir lahh...Nak nasi ayam tak dapat2 smp die balikkk..
heheheheh
Yang best is dapat bergelak ketawa and berkumpul dengan member2 yg jarang sekali
kami bertegur sape kat kolej uhhh..hehehhehe
jap qid upload pic yg sir ambikk erkkk...
pic uhh gelap siketttt..sbb xde flashh...
and qid plakkk time uhh x bwk cmre..klo x blh jee ambik gmbr mcm time yg iftar ngan sir E tuhh :) hmmm
Ehhh qid x story kannn moment pi iftar ngan sir E uhh?
Ngan sir e uhhh best gakkk..dengan bdk2 sem lepas...syokkk gilerr syokkk..sir ngan miss pown sportingg :)
hmmm..lps ngan sir e uhh kami pi main boling...
ngan sir paris tkk..lepas uhh memasing tros balikk je :(
hmm tp tkpe...yg penting sume nyeee dh selesaiii...
Sem ni qid byk join org iftar luar...
x mcm sem 1 dulu..qid x camporrr org langsung! :)
Alhamdulillah :)


Haa ni ngan sir faris.


And ni lepas main bowling ngan sir E and Miss Yasmin :)

k bye syg! Love you :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…