Skip to main content

Salam Ramadhan!

Assalammualaikumm
Hey esyaa..Salam Ramadhann!
Sory lah late ucap kan ramadhan kat kmo!
Hmm
Hari ni second day ramadhan..
Hari kedua ramadhan kat Ipoh untk thun niii..
Ya Allah berat rase nye...Dgn rindu kat alang..dgn ingt kat iwan..
mcm2 lahhh..
Entah lahh...
Lately selalu qid teringt kat arwah Alang...
Entahh lahh! Rindu sgt mungkinnn...
Puasa niii mybe qid balikk seremban time dh nak raye kottt..Mungkin lahh..
sebab now bz nak pi arauu and jb..mmg tak sempat derrr nak balik or singgh serembannn...
Lagi punn tinggal brp minggu jee! Hujung minggu ni dh pi Arau...
Hujung minggu dpn Mybe ke Joho...
Then minggu time 27hb uhh..time uhh bru qid ade kat ipohh..rsenye time uhh lahh mento mentee sir paris
wat majlis berbuke uh!
Lepas pade minggu uhh dah 2hb..2 hari bulan qid dh balik seremban sebb dh start cuti time uhh!
cuti x lame..cume 10 hari je klo x silap..raye ke 4 dh start balik ipoh balik dahhh...

Skng ni qid ngan group tgh pening pikir pasal proposal DAV..
enth kenapa nasib kami mcm nii..
smp sume idea yg di keluarkann semua ditolakk!
Enth lahh..mungkin ade hikmahh..mungkin kami akan dpt yg lebih baikk kott dri idea2 sblm niii..
Pape punnn qid malaz dh nak pikir sgt!
bukan sebb dh give up or lepas tgnn..Qid ade jee cri idea...Tapi..xde lah setiptop b4 nii..
sebb sume usul yg okeyy sume di tolakk..
so skng baikk pikir alar kadar jee..Kann?
Pape pun esok last kami present..
hope di trima lahhh..
Mohon DIA permudahkan segalanye! Aminnn..

K lah esya.! Nak out..Nite :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…