Skip to main content

Abdillah Murad

Abdillah Murad.


Assalammualikum ellysya!
Qid rindu name yg atas skali tuuu..
Qid rinduuu sgt dgn die!
Entahhh...Ni tgh melayan semua lagu2 dia..
tgh tgk semua video2 die..
Subahannallah! Rindunyeee...
And again qid nangis mase tgk arwah nye konsert kat singapore uhhh..
Mase arwah tgh top dulu..
Qid rindu die,piyya,cumayya and kak tasha....
Lame x dgr cite diorang semua..
Lame x pi umah arwah and tgk anak2 arwah..
Last qid pi kubur arwah punn mase qid cuti sem duluu..
Tu jee...
Bangcik..
Aku rindu kau!
Rindu sgt..
harap kau tenang kat sane..
Ohh ya! Selamat Berpuasa bangcik...
And now aku menangis dgr lagu kauu...
Aku rindu sgt kat kauuu...

Ya Allah kau hilangkan lah rase rindu pada mereka2 semua..
Aku terlalu rindukan kenangan aku yg dulu..
Aku terlalu rindu kan Aqid yg dulu..
Aku terlalu rindukan life aku yg dulu..
Aku terlalu rindukan org2 sekeliling aku yg dlu...
Kehidupan aku skng jauh berbeza dgn dulu..
Aku lost sgt tanpe dowgg..aku down gilerr bler dowg sume dh takde..
Aku thu aku ade lagii mak ayahh..
and aku harus bersyukr tuu semua...
Tapiii..Mereka yg pergi..yg kau ambikk tuuu org2 yg pernh aku syg..
dowg juga yg pernh buat diri aku nii bahagia and happy jee...
Aku mohon Ya Allah kau hilangkan lah rasa rindu niii..
Aku perlukan kekuatann untuk tuu semua...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…