Skip to main content

Jom Share Story :)

Suke plakk gmbar si Giler nii..Whahaha

Assalammualaikum esya!
Huhhhhh!!! Lame gilerr qid tak masukk sinii...
Sampai pasal befday qid punn qid tak de update ape punn kann..
Salu nye ade jee qid update..kongsi ape wish qid smperna befday qid..kongsi cite pasal
befday party qid...
Kann?? But kali ni takde..
tak thu kenapa mcm x sempat jee nak naip kat siniii..
Hari tuu kan agakk bz..kekejap rush balikk ipoh..kekejap rushh balik serembann..
so! Mase byk habis dlm bus..Hee..Siyezz!! Qid tak tipu :P
And now qid tgh free..
ape lagii chilokkk lahh jap masukk sini. :)
Hmm
Okeyy!
first nak story pasl ape?? Life Or kolej??
Hahahah..Mcm retis plakk kann qid dok nanye mcm uhh..
whahahahaha...
Okeyy okeyy!!
Qid story pasal befday k!

Befday qid 31 May hari tuu...
Mase tuu qid ade kat serembannn..dedekat pukol 12 tuhhh qid bru smp seremban..
Sebab mase 30 hb uhh ade exam DPM and DBC kat ipohh..Lps exam bru grak balik
serembann!!
Okeyy mase dlm buss uhh qid dh resh dhhh pikir memcm..
hehehe
Biase lahh..Owg dh terbiase kann :)
Sampai2 jeee qid dh nampakkk Abg jepperonnnnn,remy and abg iqwan kat luar keta dowg....
cermin bus uhh kan besaqqq...so qid nampak lahh dowg..
perhhh terbaikk toq dowg dh nunggu dahh. :)
Sampai2 jee kat dowg dowg dh tersnyum2..
qid redho jee dlm hati nii :D
Sampaiii jee umah rupenyee memasing bantai dh siap buat mcm parti kottt!!
dgn kek..
Dgn makan bebykkk!
Ya Allah..Awal gilerrr befday party aku *qid ckp dlm hatiii...
dah tuu makan2 sume lelepakk lah ngan dowg..
skali abg jepronnn tuhh buat hall!!
Die bantaiii bukak sumee lagu yg pernh jadi kenangan dlm hidup qid and psng sume lagu2 arwah iwan and achik!!!
Perhh memang sayu gilerrr hatii nii time uhh!!
Lagi2 owg owg tuu sume dh takde kann..
dri situ qid dh nampk dh permainan mamat uhh!!
Memng die plan nak bg aku lelehh nihh!!
Huhh! Sabo jee lahh...
Esok nyee hari jadi mcm biasee..Takde yg istimewa..
Sbb si badut tuu takde...
Die pi kijee jauhh..Yang ade punn die nye twins yg ngokkngekk tuhh!
Hahahaah..pape itu punn malam uhh bru jumpe die..sebb??
die pun bz..Hehehe takpe takpe..Wa fhmm.. :)
Malam tuu punnn syokk jugekk! Pi karokk..tgk movie..round2 kl with sista2 and brother2 yg very the gilerr!
Kahkahkahkah!!
Tapi satuu jee...befday kali nii qid rase sgt hilang..Rase tercari2 mane die...I'm really2 miss him :(

Okeyy stop cite pasal Befday and now nak cite pasal KOLEJ!
hmm..
Skng dh nak msuk sem3...
Ni haa tgh sem break lahh niii..Bru jee lpas habis final sem2 hari tuu kann....
Tu yg break jap haaa..Very the KEJAP okeyy! Hanya 3 week sahajaaa!!!
Erghhh geram lahh kite..kihkihkihkih...
Pape punn..okeyy gakk..cepat habis sem 3 niii cepat lahh cuti lame mcm sem lepas..
yg sebulan setengahh uhh!! Whoaaa!! Syokkk nyee time uhh nantiii...
mcm cuti yg lepas x dpt nak pi memane sbb kakii wat taikk!!
Hope cuti hjung thun nii syokkk lahh.. :)
heheheh...
Naik sem mybe 27 or 28 jun..Qid rase qid pi 27 hribulann..senang nak pilih tmpt. :)
ehh blh pilih ke?? wahahah kau ingt mcm wayangg!!!! hahahaa.. Entah lahhh...
mybe blh mybe takk...Lectre pun tak thu lagii mcm mane --"
so tunggu je lahhh...
Keputusan mybe akan kuar dlm mase 2 minggu dri skng or mybe next week!!
arghhhh!!!
Harap qid dpt yg baik2 je lahhhh..
Malaz nak mengharap ape2..Takut keciwa plakkk nantii..
Pape pun qid dh try yg terbaikk..Now berserah jee lahh :)
Pape pun doakan yg terbaik untuk qid okeyy!! :)

Haa jap! Nak story pasal member2 sem ni jap!
Siyezzly classmate sem nii memang terbaikk!!
Senang kawwtimm..And lectre punn sporting habiss!!
Hmm tak sesia aku tukaq class awal sem dlu. :)
Mane classmate yg agakk kureng berckp ngan qid mase awal2 sem dluuu..
sesampai hehujung sem nii rjin plak deme tegoq qid..huhuhuhuhu..
Qid ni kann bangsa yg kalau owg yg tk brp nak keneii tuu qid tk tgoqq sgtt..
skali hari tuu tertibe plakk budk tuu tegurr..!
Qid pun cm ....Haa okeyy... * tk de kekate pun *
hehehhe
Pape punn dowg lelaki or pompuan sume terbaikk classmate kali niii...
Jap2 nak senaraikannn antre classmate yg agakk rapat ngan qid..
1.Wani 2.Akma 3.Dira 4.Nik 5.Lan 6.Nadia :)
Lan tuu pun rapat tak di sangka..Ni kes gara2 die ajak bet mase mid term uhh lah niii.
Last2 terapatt ngan die...bilerr nak study duk bincng ngan die...
Die member yg senang bwk beljar and senang nak bwkk buat gileerr!!
hahaha..Tapi die klakarr..Lagi2 lerr die dok nengusikkk akma..Wahahah cecomeyy jee dedua uhh :)
Tapi projekk group qid byk buat ngan wani lahh..just group untuk Pengajian Malaysia jee
sekali ngan akma,dira and nadia...
Haa nak thu takk..Kalau tak sebbb lan ajak bet untuk mid termm...
Qid x kan dpt result yg okey untukk mid termm..
Yg final nii entahh lahh..rase mcm kantoii je.. hmmm.

Haa okey lahh esya...Fenat dh taip..Ti qid masuk lagi k!
Salam. :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…