Skip to main content

Jom Share Story :)

Suke plakk gmbar si Giler nii..Whahaha

Assalammualaikum esya!
Huhhhhh!!! Lame gilerr qid tak masukk sinii...
Sampai pasal befday qid punn qid tak de update ape punn kann..
Salu nye ade jee qid update..kongsi ape wish qid smperna befday qid..kongsi cite pasal
befday party qid...
Kann?? But kali ni takde..
tak thu kenapa mcm x sempat jee nak naip kat siniii..
Hari tuu kan agakk bz..kekejap rush balikk ipoh..kekejap rushh balik serembann..
so! Mase byk habis dlm bus..Hee..Siyezz!! Qid tak tipu :P
And now qid tgh free..
ape lagii chilokkk lahh jap masukk sini. :)
Hmm
Okeyy!
first nak story pasl ape?? Life Or kolej??
Hahahah..Mcm retis plakk kann qid dok nanye mcm uhh..
whahahahaha...
Okeyy okeyy!!
Qid story pasal befday k!

Befday qid 31 May hari tuu...
Mase tuu qid ade kat serembannn..dedekat pukol 12 tuhhh qid bru smp seremban..
Sebab mase 30 hb uhh ade exam DPM and DBC kat ipohh..Lps exam bru grak balik
serembann!!
Okeyy mase dlm buss uhh qid dh resh dhhh pikir memcm..
hehehe
Biase lahh..Owg dh terbiase kann :)
Sampai2 jeee qid dh nampakkk Abg jepperonnnnn,remy and abg iqwan kat luar keta dowg....
cermin bus uhh kan besaqqq...so qid nampak lahh dowg..
perhhh terbaikk toq dowg dh nunggu dahh. :)
Sampai2 jee kat dowg dowg dh tersnyum2..
qid redho jee dlm hati nii :D
Sampaiii jee umah rupenyee memasing bantai dh siap buat mcm parti kottt!!
dgn kek..
Dgn makan bebykkk!
Ya Allah..Awal gilerrr befday party aku *qid ckp dlm hatiii...
dah tuu makan2 sume lelepakk lah ngan dowg..
skali abg jepronnn tuhh buat hall!!
Die bantaiii bukak sumee lagu yg pernh jadi kenangan dlm hidup qid and psng sume lagu2 arwah iwan and achik!!!
Perhh memang sayu gilerrr hatii nii time uhh!!
Lagi2 owg owg tuu sume dh takde kann..
dri situ qid dh nampk dh permainan mamat uhh!!
Memng die plan nak bg aku lelehh nihh!!
Huhh! Sabo jee lahh...
Esok nyee hari jadi mcm biasee..Takde yg istimewa..
Sbb si badut tuu takde...
Die pi kijee jauhh..Yang ade punn die nye twins yg ngokkngekk tuhh!
Hahahaah..pape itu punn malam uhh bru jumpe die..sebb??
die pun bz..Hehehe takpe takpe..Wa fhmm.. :)
Malam tuu punnn syokk jugekk! Pi karokk..tgk movie..round2 kl with sista2 and brother2 yg very the gilerr!
Kahkahkahkah!!
Tapi satuu jee...befday kali nii qid rase sgt hilang..Rase tercari2 mane die...I'm really2 miss him :(

Okeyy stop cite pasal Befday and now nak cite pasal KOLEJ!
hmm..
Skng dh nak msuk sem3...
Ni haa tgh sem break lahh niii..Bru jee lpas habis final sem2 hari tuu kann....
Tu yg break jap haaa..Very the KEJAP okeyy! Hanya 3 week sahajaaa!!!
Erghhh geram lahh kite..kihkihkihkih...
Pape punn..okeyy gakk..cepat habis sem 3 niii cepat lahh cuti lame mcm sem lepas..
yg sebulan setengahh uhh!! Whoaaa!! Syokkk nyee time uhh nantiii...
mcm cuti yg lepas x dpt nak pi memane sbb kakii wat taikk!!
Hope cuti hjung thun nii syokkk lahh.. :)
heheheh...
Naik sem mybe 27 or 28 jun..Qid rase qid pi 27 hribulann..senang nak pilih tmpt. :)
ehh blh pilih ke?? wahahah kau ingt mcm wayangg!!!! hahahaa.. Entah lahhh...
mybe blh mybe takk...Lectre pun tak thu lagii mcm mane --"
so tunggu je lahhh...
Keputusan mybe akan kuar dlm mase 2 minggu dri skng or mybe next week!!
arghhhh!!!
Harap qid dpt yg baik2 je lahhhh..
Malaz nak mengharap ape2..Takut keciwa plakkk nantii..
Pape pun qid dh try yg terbaikk..Now berserah jee lahh :)
Pape pun doakan yg terbaik untuk qid okeyy!! :)

Haa jap! Nak story pasal member2 sem ni jap!
Siyezzly classmate sem nii memang terbaikk!!
Senang kawwtimm..And lectre punn sporting habiss!!
Hmm tak sesia aku tukaq class awal sem dlu. :)
Mane classmate yg agakk kureng berckp ngan qid mase awal2 sem dluuu..
sesampai hehujung sem nii rjin plak deme tegoq qid..huhuhuhuhu..
Qid ni kann bangsa yg kalau owg yg tk brp nak keneii tuu qid tk tgoqq sgtt..
skali hari tuu tertibe plakk budk tuu tegurr..!
Qid pun cm ....Haa okeyy... * tk de kekate pun *
hehehhe
Pape punn dowg lelaki or pompuan sume terbaikk classmate kali niii...
Jap2 nak senaraikannn antre classmate yg agakk rapat ngan qid..
1.Wani 2.Akma 3.Dira 4.Nik 5.Lan 6.Nadia :)
Lan tuu pun rapat tak di sangka..Ni kes gara2 die ajak bet mase mid term uhh lah niii.
Last2 terapatt ngan die...bilerr nak study duk bincng ngan die...
Die member yg senang bwk beljar and senang nak bwkk buat gileerr!!
hahaha..Tapi die klakarr..Lagi2 lerr die dok nengusikkk akma..Wahahah cecomeyy jee dedua uhh :)
Tapi projekk group qid byk buat ngan wani lahh..just group untuk Pengajian Malaysia jee
sekali ngan akma,dira and nadia...
Haa nak thu takk..Kalau tak sebbb lan ajak bet untuk mid termm...
Qid x kan dpt result yg okey untukk mid termm..
Yg final nii entahh lahh..rase mcm kantoii je.. hmmm.

Haa okey lahh esya...Fenat dh taip..Ti qid masuk lagi k!
Salam. :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Jika Tuhan ambil aku

Aku tak tahu apa bakal jdi esok lusa.
Aku tkthu sama ada aku msih bernafas atau tidak.
Jika aku tiada lagi
Aku mohon maaf pada semua.
Aku mohon maaf kerana tk menjadi
Anak yang baik, adik yang baik, kawan yang baik.
Maafkan aku.
Aku tak sebaik manusia lain.
Aku tk sehebat manusia lain

Jika tuhan ambil aku esok.
Redho.
Itu sahaja yang aku minta.
Sebab aku dah lama redho dengan apa yang aku tanggung.
Korang pun kena redho.
Jangan titis kan air mata kerana aku.
Kerana aku bukan siapa siapa.
Kerana aku bukan manusia yang baik yang wujud dalam hidup korang.
Terus jalani hidup seperti biasa.

Terima kasih pada siapa yang pernah ada.
Korang tahu siapa korang.
Maafkan aku kerana tidak terus bertahan.