Skip to main content
Assalammualaikum ellysya!
heyy! tahu takk hari ni hari pendftran sem3..
Alhamdulillah sume berjalan lancarr..
even last2 minit fening nak masuk class mane..
and qid dgn selamberr nye tanpa berpikir panjang pi tros kat kaunterr
nak pilih class uh tros pi ambik class mane..
kalau di tunggu2 kann jugakk! memang smp pkol 12 lahh x thu nak pilih class mane..
last2 qid pi kat meja tuhh tros tnye class 07..
mule2 miss kate ade kosong satuu jee..
then ape lagii..qid pun ckp lahh "ala sowg je lagii miss..tlg lahh miss" hahah
agak merayu gakk lahhh..mule2 x hrp sgt die blh bagi lepas...
then die tgk punye tgk die ambik number then bagi kamii!
Huhhh! thankz miss...!
kat class uhh yg ade qid kenal is akma,mai and wani..
and mungkin geng2 ira pun stayy 07 gakk!
Hope mcm uhh..sbb dh kenal kann..x yah nak cri2 sesegan lagiii :)
Ain,ina,jiha,salmi and dira class 03..
pakcik pun class 03..
ehh lupe plakk! zaki class skali ngan kami kat 07.. :)
Insya Allah sem ni akan bersaing secara sihat lagii dgn akma,ira and nad...
And now plus ngan zaki...Insya Allah blh kongsi ilmu sesame uhh! :)
Guys! Doa yg terbaikk jadi sem niii :)

Hari nii ade 2 benda yg qid rase kelakarrr..
first is hari nii x pepasal qid buat kije part time bukak slip2 keputusan org..
wahahaha mungkn ade yg benggang! But Maaf ye! :) suke2...kihkihkih..echa,tasha,ian,pakcik,nik and sape lagii?? hahahah ade kot lgi 2 3 owg kami dok bukk slip dowgg..kihkihkih yg best nye dowg pun x kisah kami
bukak slip dowg...hehehe terbaikkkk!!!
Hmm...Yg kedua is..time daftr...
entah mcm mane blerr bg je kat sir borang2 qid..
soalan first sir.."haa tk jadi?"
wahwahwahhhh!! Takde soalan lain nihhh..jgn di tnyeee lain kaliii..
haigooo..sgan pulkk rase nyeee --"
Pape punn sume dh selesaii..isnin class first dim 0307...
Jadual x thu lagii..lectre pun x thu sape...Hope dpt lectre yg terbaikk mcm sem niii..Aminnn...

K lah esya! Out dluu. :) Bye! :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…