Skip to main content
Assalammualaikum ellysya!
heyy! tahu takk hari ni hari pendftran sem3..
Alhamdulillah sume berjalan lancarr..
even last2 minit fening nak masuk class mane..
and qid dgn selamberr nye tanpa berpikir panjang pi tros kat kaunterr
nak pilih class uh tros pi ambik class mane..
kalau di tunggu2 kann jugakk! memang smp pkol 12 lahh x thu nak pilih class mane..
last2 qid pi kat meja tuhh tros tnye class 07..
mule2 miss kate ade kosong satuu jee..
then ape lagii..qid pun ckp lahh "ala sowg je lagii miss..tlg lahh miss" hahah
agak merayu gakk lahhh..mule2 x hrp sgt die blh bagi lepas...
then die tgk punye tgk die ambik number then bagi kamii!
Huhhh! thankz miss...!
kat class uhh yg ade qid kenal is akma,mai and wani..
and mungkin geng2 ira pun stayy 07 gakk!
Hope mcm uhh..sbb dh kenal kann..x yah nak cri2 sesegan lagiii :)
Ain,ina,jiha,salmi and dira class 03..
pakcik pun class 03..
ehh lupe plakk! zaki class skali ngan kami kat 07.. :)
Insya Allah sem ni akan bersaing secara sihat lagii dgn akma,ira and nad...
And now plus ngan zaki...Insya Allah blh kongsi ilmu sesame uhh! :)
Guys! Doa yg terbaikk jadi sem niii :)

Hari nii ade 2 benda yg qid rase kelakarrr..
first is hari nii x pepasal qid buat kije part time bukak slip2 keputusan org..
wahahaha mungkn ade yg benggang! But Maaf ye! :) suke2...kihkihkih..echa,tasha,ian,pakcik,nik and sape lagii?? hahahah ade kot lgi 2 3 owg kami dok bukk slip dowgg..kihkihkih yg best nye dowg pun x kisah kami
bukak slip dowg...hehehe terbaikkkk!!!
Hmm...Yg kedua is..time daftr...
entah mcm mane blerr bg je kat sir borang2 qid..
soalan first sir.."haa tk jadi?"
wahwahwahhhh!! Takde soalan lain nihhh..jgn di tnyeee lain kaliii..
haigooo..sgan pulkk rase nyeee --"
Pape punn sume dh selesaii..isnin class first dim 0307...
Jadual x thu lagii..lectre pun x thu sape...Hope dpt lectre yg terbaikk mcm sem niii..Aminnn...

K lah esya! Out dluu. :) Bye! :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam