Skip to main content

luah rase sikettt


Assalammualaikum esya!
Maaf sebab dah lame tak update kat siniii..bukan ape!
qid bz sikett lorhh..
Lagii dah nak final nii lagi lahhh tak ingt hape dahh..actually dh dekat
seminggu dh qid tak on lappy rase nyee..First sebab  bz ngan director,bz ngan photoshot and
illustratorrr
so,internet mmg di jauh kann lahh blerr bukak file2 ni sumee!!
:)
kang tak pepasall die mintak serial key pulekkk...
Alhamdulillah 3 final projek dh slamt di submittt...
fist submit dbc..dbc uh qid x buat.wani yg buat.100% die buat..
and qid admit ape yg die ckp...qid x buat ape punnn.. :)
and kedua qid submitt final projekk DI..siap dah kotakk kepsi qid..kukuh dh kotak kepsi qid..
ayam sume pun dh selmat di makan semalam :)
kotak pun dh di hantaqqq skaliii...
and last is semalam jugakk! presentation IMD..final projek yg melibat kan directorr...
qid sgt puas ngan projekk yg ini sebb!
1st is sume button ape yg di minta sume qid ade...
yg kedua,sume button berfungsi dgn baikk mase uhhh..
and last..sir E and sir fairuz x komen trokkk sgt!
dowg just komen yg dowg fening ngannn tulisan...
komen pasal tulisan. and lainnn ape erkk??
tak de kott..
button untuk bideo sume ade..play,pause,stop,fastforward,backward sumee adeee..
Haaa bru ingtt,,die ckp pasal button exit!
butttttt buton exit kami x mcm yg lainnn..dowg klo x jdi exit dowg pi kat motge or main menu...
tapi kamii..kalau click no blerr kuaq popup kami punye page pergi balikk kat page yg click exit tadiii..
means die tak beranjakk lahh still kat page yg same..
Syukur sgt2...syukur sbb pn.sall bagi kerja same yg sgt bagussss last minit dluu..
die yg bg tauu sume ape yg die nakkk!!!
setiap page wajib ade ape..and thankz jugakkk untuk die sebab die yg create draf untuk proposal kami!
Thank you so much miss Salehah Johari :)
Kalau kami x jumpe die hari tuu takkan ade ape yg lectre2 ni nakk dlm projekk uhh..
Alhamdulillah..Even projek kamiii x khas kan untuk kekanakkk sgt!
tapii kami ade sebb kenapa kami x buat 100% berbentukk kekanakk!
1st sebab,its cd learning about NETBALL..bukan art or anythinggg...
klo pasal sport bukan bolehh sesuka hatii di katon kan or whatt..
sbb owg yg beli cd kami uhh mybe sowg yg serius nak thu psl netball..
so,kmi nye cd learning tk lehh lahh mcm bebudkkk sgt ann??
fhm tk ape qid try nak ckp??hhihihihihi klo tk fhm.pepandaii lahh pikir sndriii erkk!
Oh ya! Qid ade satu lagiii final projekk yg tak siap!
Ape die??
DPM! Posterr Filem..Die dh siap die bikinn...just nak tacap2 sesikitt je lagii..
then nak tunjuk kat sir E..klo die apprv...print lahh tross...
lepas uhh selesaii sumenyeee.

Minggu depan 22hb klo xsilapp dh start finall...
first paper is BI..hmm hope dpt jwb ngan tenang nantii..
Insya Allah..Harap sgt sume paperr qid dpt buat yg terbaikkk...
Doakan akuu ye kowg!
harap sgt aku dpt jwb ngan tenang nantiii!
Esya!.hmm kmo punnn..jgn lupe doakan qid yee..
doa dri kmo,walid,abg..sumenyee! Qid harap sgt kowg semua doakan qiddd.
okeyyy..

Actualy skng nii tgh ade situasi tegang antre qid ngan sowg mmber qid niii..
entah lahh esya..dua tige hariii ni hanginnn gilerr2 plakk perangaii qid..
k fine!qid thuu qid byk marahh die..kekdng uhh die lambt skett pun qid dh hanginnn...
qid ngaku benda uhh!
but semalam entah ape lahh yg buat ann qid bengang gilerrr...
sempaii sume qid hembuqqq kat twitterr...
thenn balik2 jee die duk unmensii sume..
qid pun mlaz arhh nak layann..lagi qid reply kang lagi berapi hati plakk..
skng tk thu lahh mcm mane..
esya fefhm lahh sendri ann..
qid klo bengang bebetulll ni memang pyh sikt...
klo bengang sesikettt uhh okeyy lagi blh coverrr...
ni x!
dh tak blh dahh...Pape punn hope sumenyee akan okeyy!

Semalm punn sesuatu tlh berlaku kat diri niii...
ape dia?? hahaha malaz nak mention at siniii..biaq lahh..
sape yg tahuu tahu lahh...yg tak thu tuuu x pe :)
pape punn kt mak ayahhh,badut,fizie and remyy!!! kowg  semua memang slalu bg aku smangatttt!
thankz sumee...
and to fizie...siyezzz thankz sgt2 bersusahh payah smlm even kauu tgh bz ngan report kau sume,
kau masih ade mase nak urus ann aku! tq abg!

Haa esya ni je lah dlu qid story k!
siyez tak ingt lahh ape lgi stu dtory qid nak citee..
hmmm luperrr.... :D
klo qid ingt ti qid masuk sini story k! :)
pape pun jgn lupe doakan qid final exam nanti k!
miss you dear :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…