Skip to main content

Hmm


Assalammualaikum ellysya.!
Hmm..Tadi qid jwb paper DI..
hmm..harap keputusan nantii yg baik2 jee..
tk sanggup nk trima yg tak dijangka..
okey esya..mcm biasa lahhh..hari nii qid masuk blog untuk luahkan ape yg qid rase skng..
okey firstly is pasal sesowg niii..
qid dri pagi tadii dok nunggu die coll...
tapii takde..
dh tuu qid try gakkk call die berkali2...tapi x dpt berckp ngan die..
qid memang harap sgt dpt ckp ngan die b4 exam tadiii..sebab nak semngt dri dieee...
tp...Tak de..
Thenn abis paper tdii try lgi col...tp x dpt gakkk...
Ya Allah sakitnye hatiiii....
then mase maghrib tadii die coll...
bru ckp sikett die ckp "okey lahh ade kerja siket nii.nanti col lagi"
baru jee jwb col die time uhh...
ade lahh dlm 2 minit rasenyee..bru ckp dua tige patahhh jeee qid...
skali die ckp mcm uhhh..okeyy lah qid letakkk..
and now,qid try col die balikkk..
but tak dapat langsung..dua2 number tutup..
Sabarr je lah hati niii..
actually bukan die yg tutup phone bukan die yg x coll..but!!!!!!
Memberr yg ade ngan die skngg...
qid tk thu lahh ape yg member die cube buat sknggg!!!
and i know yg die sebernar saje jee tukaq phone ke sim lainn..
sim yg qid tak dpt nak coll!!
memg shitt!
mcm die tk thuu yg aku dokkk col2 dri pagi tdiii..
if ye betri phone stu lagi abis...kenapa tdakkk die tukar sim uhhh ke sim yg aku slalu col uhh??
kenapa die just on one numberr??
aku ni ape kat ipoh niihhh??
tunggul bapakkk kau yg dok nunggu kau coll aku??Haaa??
Aku bukan nak ckp ngan kauuu..Aku nak ckp ngan HAMBA ALLAH sorang lagiii tuhhhh...
Kau thu takkk dri pagi tadi aku dok coll x dpt,..aku nak ckp ngan org uhh pun xde..aku tunggu
kau col kan pown xde..amende????
Mcm siall lahhhh~

And the second story is about sowg kawan qid niii..
benda nii tak penting punnn..but qid just nak share..
ape die?? okey siyezly qid mcm ckp kat dri sndriii "asal tak bg tauu aku awal2?"
mase die bg tauu yg die tak jadii duduk umah uhhh..
Lantakk lah problem ape punn yg buat kan kau taknak duduk snii..Aku x kisahh..
but why tak bg tauu awal2...
Care kau ckp ngan mak kau tadii..mcm benda ni dh di atur lame...
Kalau aku tk ckp yg aku bukak bilik kau uhhh..comfem smp skng aku tk thuu.
weiii...At least bg tauu aku lahhh awal2..why??? sebab kau akan duduk setmpt ngan akuu..
and kat otak aku nii dh rancng mcm2 untuk sem depan,kau thu takk??if tak jadi ckp awal2..takde
aku dok plan memcm dlm otakk aku nii blerr kau dh duduk siniii...
Kalau pikir balikkan..bolehh je kau bg tauu aku hari tuu mase aku text kauu tnye kau dh angkut brng ke..
but kau tak bg tauu kann???
Kau just bg tauu blerr aku ckp yg aku bkk bilik kau pgi tdii uhh jeee..
Byk benda aku nak ckp..tapi aku mlz lahhh...memng bg kau benda kecikk nihh..but bg aku??
aku sikett trase ngan care kau yg niii..aku cri kau bilik awal2 dlu sbb aku nk tlg kauu supaye time naik sem
kau ade tmpt nantii..bukan akuu nak pakse or what..boleh jee kau bg tau klo x jadii..
sbb aku tk kish kau nak duduk manee..Janji ade tempat die...
Yang aku felikk why and why tak bg tauu aku awal2...or story pasal knp kau tak nak duduk sinii??
hmm?? serbe salahh?? hahaha no point lahh..
Pape punnn thankz..

Haa esya..itu 2 storyy yg semak annn hati nii hari niii..
hmm thankz esya..and thankz god sbb qid masihh blh menulis,menaip kat sini lagiii..
Ini memng tmpt qid luahkan sumenye right???
Satu yg qid nak ckp..qid betul2 perlukan sokongan dri iwan and semngt dri dia...
entah lahhh sejk akhir2 niii selalu qid seru name die..mungkin rindu sgtt..
Harap biler sebut2 name die..semangat and kekuatan die dtg dlm diri niii..Harap mcm uhh lahh...
hmmm...

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.