<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 25 May 2013
Assalammualaikum ellysya...
Ya Allah lame betul takk ke sini..
and now qid kembali dengan perasaan yg bercambuk adukkk..
marah...sakit hatiii..keciwa semua ada..
entah lahhh..sejak akhir nii mcm2..cepattt gilerr marahhh!
beranginnn hati niii..dengan badan yg tak berape nak sihat..
dengan msalah family lagiii..dengan stresss org mengata qidd...!!
dengan EXAMINATIONNNNN lagii..huhhh!!!
siyez qid ckppp tension glerr otakk skang nii..
dengan nak kena puaskan hatiii org2 kat sekeliling qid lagii..haigooo..
feningggg..Aku kalau matii nanti bru dowg perasan bertapa penatnye aku
layan kerenah dowg!!!
Esya...
first qid nak cite pasal sowg makhlukkk Allah niii..
die punye mulott punye lancangggg berkata2....
entahh lahh...
qid sendiriii tak thu APA masalah die smpaiii ganggu hidup qid smp mcm niii...
dri dulu smp sekang!! ade jee yg tak puas hati dengan aku ape hall??
Aku ade kcau hidup kowg??
aku ade kcauu wang ringgit kowg?? haaa?? TAK kann??
dowgg ckp mcm2 esya..dowg gelakk kann qid..dowg kutokk qid...dowg tuduh qid..
Ya Allah hanya Dia jee thu ape msalahnyee...!
Qid dah lahh bz ngan mama kuaq masuk hspitalll..
kejap serdang kejap kl kejap serembannn...so blerr jdi mcm niii qid rase mcm arghhhhh!!!!!
semak pale hotakkkk nihhh thuu!
Yes! mulot org kite tk blh tutup kann??
tapi smp bilerr kite nak kena tadahhh jee segala kutok..caci maki org kat kite nihh??
Haaa?? sampai bilerr?? smp aku matiii??
Aku dah matiii bru nak puas?? bru kowg SEMUA nak tutup mulottt??
entah lahhh..aku tak thu nak ckp ape lagii??
aku penat ngan kowg and dengan ni semuaa...penatt sgt...
dri dulu smp skng aku asyikkk layan kerenahhh org jeee..
sakit aku,luke kat hati aku niii mcm mane?? ade kowg tahuu??
Aku harap sgt kowg SEMUA bace blog aku nii and thuu bertape KECEWA nye aku dgn kowg semua nii..
Aku sgttt kecewa beb!!! SANGATTTTT!!! Thankzzz sebab buat aku mcm niii.trimass sgt.

Iwan..aku tgh exam skng..doakann aku erkk!
ade lagi 4 paperrr lagii...
iwannn..doakan aku kuat hadapi sume mslh yg dtg..
susah aku wan..susah aku kau takde...susahh sebb tak thu nak share mslh aku kat sape..
and aku tk thu aku nak dgr pendpt sape blerr aku dlm keadaan mcm niii..
kalau kau ade kau lahh yg bg semngt at aku,kau lah yg bg nasiht kat aku..
kau jugakkk yg byk suruhhh aku bersabarrr...
wann...
aku rinduu semua tu wan.aku rinduu nak nangisss depannn kauu..time aku luahkan mslh akuuu...
makin lame kau pergiii makin sakittt aku wan tanggung ni smue..
asal cpt sgt kau pergii??
aku rindu kauu..aku perlukann kau lagiii...
see..kau nmpk kann bertape sakitnyee aku skng blerr kau jauh tinggalkkan akuu...
bukan kau jee! Pian..angah and kamu esya! kowg semua pergii tanpa rela akuu..
kowg semua pergi tanpa aku siap kan diri ni untuk trima semua nyee..
why??
aku masih perlukan kowgg...aku tak kuat sensowgg..aku tak kuattt...





Official Template By BudakPEMALAS