<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Friday, 21 December 2012
Aku adik kau kau buat mcm nihh..kau tk endh kan aku..kau langsung x beri aku peluang untk luahkan ape yg aku nk ckp!Untuk aku ceritakan benda yg btl pade kauu!
Aku kecewa sgt sbb kau lebih percye kann org lainn dari adik kau sndiri..Kenapa abg? kenapa susah sgt kau nak percya kau?? Sebab perangai terok aku dlu kau langsung tak percaya aku skng??ha??
sbb tuhh??abg...susah sgt ke kau nak dgr penjelasan aku! kenapa kau nih ikot hti kauu sgt?
kau x fikir pown perasaan aku ke ape..kau thu x aku hampir menangis bilerr aku bg tauu kau result aku,but kau hanye ckp "okey" abg.....dulu kau yg akan buat mcm2 klo result aku bgus...dlu kau yg akan yeye plan mcm2 untk raikan aku! knp x sekang??sbb mulot pompuan uhh? sbb perangai aku?
hmm aku hanya nk ckp ngan kau
AKU MINTA MAAF! aku xkan terhegeh2 tegur kau...curi time nak sesame kauu.aku xkan buat mcm uhh lagi..again MAAF!


Official Template By BudakPEMALAS