Skip to main content

keciwa keciwa..hihi

Assalammualalaikumm..hey esya!
hmm again qid tgh frust nihh.
smlm frust sebab tak dpt lepak skali ngan abg...
but petang ni frust ngan ayah!..hemmm again story pasal moto!
arghhhhh geram blerr bukak cite pasal moto!
ayah janji pgi tdi nakkk gi tgk moto malam nihhh..
skali qid ye ye lah duduk umah satu hari nii tkot terlepas plakk nnti nk kuar ngan ayah!
skali dlm kul 4 tadi tgh lepak2 ngan fmily  ayah dpt col dari org yng uruskan keta abg uhhh...
die kate nak suh tade tgn ape tahh...and dan dan tuhh jugakkkk ayah ckp,x jadi lahh mlm nii..org yg urus keta abg uhh nak dtg umahh..huhhh!!!!mmg shitttttt gilerr lahh! sati hati wokkk....balik balik abg abg abg!
qid bosan lorhh esya.. jelez pown ade..hmm pape pown kte abg qid sowg lagi uhh..
"sabr.mungkin ade hikmahnye kann" sbb tuhh qid sabar tnpe ade banthan pade mereka..
heheh cume blog senget ni jee tmpt qid membantah sume2 ape yg qid x puas hatii..
heeheheh..
hmm k2 stop cite pasal cite moto.

okey now nak masuk cite pasal kolej!
duit yg bank in 290 inggit  untk kolej uhh qid dah selesaiikan dahh...
so hal kolej x yah nak risau2 lagi sebab slip pra register dah ade,
slip bank ade,id and ic  pown ade....hmm harap2 xde maslh mase pendftran uhh!
insya Allah aminn...

k lah esya..nak out bye bye

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…