Skip to main content

hmm

Salam esya!
hmm entah kenapa dada qid dua tige hari nihh sakit jee lahh!
qid pown x thu kenapa..memula ade satu malam uhh time qid kat luar ngah meminum ngan
member tertibe rase sakit..time uhh masih boleh than lh.
qid biar kann jee..dh tuhh sakit uhh hilangg..
dah tuu ade skali uhh time qid tgh buat kerja dlm bilik..mase nak ambikk brg uhh rase mcm sakitt sgt! lagi sakit dri yg memule uhh..qid just relax kan diri jee lahh time uhhh...
dah tuhh nihh! skali lagiii..tadi....terase sakit sgtt sgt esya...
sakit uhh rse mcm berdengutt ke perit kee mcm ditarik tarikkk kee qid pownn tak thuu lahh!
Tak thuu nak ckp macam mane sakit uhh!
hmm rsenye lame dh qid x sakit sakit dada nihh!
yg qid masok wad dlu uhh pownn x sakit dada...
qid rase dlm last year kot qid last sakit dada...ni die sakit balikk..
tk thu lahh ape sebabnnye!
klo sakit sikit2 uhh okey lagi qid boleh tahann..jgn sakit mcm ptg tdi nihhh!
mmg sakit gilerr esya!! smp terbaring qid..
lepas qid sapu vick alhamdulillah okey balikk...
haiyooo mintk mintk lahh x sakit lagi dada nii malam nii or bebilerr..
tak than kott esya..lebih rela sakit kaki dri sakit dada...
hmm!
sory esya qid terpaksa story pasal nihh kat sni!
qid x thu nk story kat mane and kat sape.
qid ingt blog nihh jee skng! tu yg qid bkk and terus tulis! maaf!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…