Skip to main content

Aku nak kau Wan

Assalammualaikum esya,
qid tak thu knp sayu sgt hati ni malam nihh...
rasa rindu...rse sedih semua ade..
esya....rye nii skali rye tanpa kmo..rye tanpa piannn...
rye nii jugak rye pertama tanpa abg wannn...
esya.....mcm mne qid nak rye??
mcm mne qid smbut rye tnpe kalian??
qid sedih esya...sedih biler ingat kalian smua...
yee memang qid masih ade mama qid masih ade ayah utk rye ngan qid...
tp qid juga perlukann org2 yg qid syg tuhh ade skali ngan qid rye niii...
tapi dowg x de...esya kdng2 rindu niii perit sgt thuu tak!...
Lusa genap lah pian sethun meninggal...die meninggal pun time puase thun lepas..
ingt lagi mse die meninggal tuhhh..tuhan jee thu mcm mne sedih nye hati nii...
mcm mne hacur nye hati nii tuhan jee thu.time tuu walit yg byk sbrkan qid..walit yg bwk tolong..
time plak blh gaduh ngan abg ajam..ngan abg mierulll..
ya Allah bsr btl cabaran time tuhhh..
dah lah tgh trial spm mase tuhhh....
dah tuu kena belgak mcm x sedih dpn ira.sb tkut die bertmbh2 down plak nnti...
semua org harapkan qid bagun kan blik smangt ira time tuu...
tp dowg x pikir perasaan qid..dowg x pikir hati qid...dowg x pikir plak sedih qid mcm mne...
esya...
qid rinduu sgt kat piann...qid harap die sntiase tenang kat sne...
insya Allah sebelum balik ipoh qid akan singgah kubur kamu ngan walit....
sampai jee seremban jumaat tuhh nak lawat kubur kat seremban then ari sabtu tuu lari gi nyalas jap gi kubur pian ngan abg wann..
abang wan!
herm!
abg...rye ni rye pertme adik hilang kauu..
lps ni x de lagi org yg nak anta voicemail at adik pagi2 rye...
xde lagi owg yg nk suggst ann kat adik nak beli bju ape...
dh xde dah owg yg nak suapkan makanan at mulut adik ni bler adik dtg umah abg!!
tak de abg...takde.......semua hilang dahh...abg...adik tk sangka rye thun lps rye terakhir abg...
adik tk sangka mlm rye tuu mlm terakhir kite lepak sesame..
abg.....even adik ade abg ajam skali punnn..die x sme mcm abg...die tegas....abg thu kannn..
even die suke melawakkk....tp dgn adik die tegas....adik thuu bukan adik jee yg rse kehilangan abg nii..
die punnn....tp abg......adik susah nak trima ni semua....sebb ape?? sbb adik rse antre abg ngan abg ajam...
abg yg paling2 byk mmberi motivasi kat adik...abg yg byk thu mslh adik..abg yg slalu dgr luahan adikk...
abg lah yg slalu tgk adik nangis! abg....adik nangis skng ni ingt abg..adik nangis skng ni rindu...rindu sgt2 abg...Ya Allah....abg..balik lah abg...adik nak abg...adik nak abg ade dpn mate adik!!!
Hari tuu adik blik seremban jap...adik pergi lah lawat pusara abg ngan abg ajam...lame abg adik duduk situ.
lame adik tenung btu nisan tuuu...
lawa kubur abg..lawa sgt..lawa mak ayah jaga rumah kekal abg tuuu...
abg! mak kte hujung minggu klo mak x dpt blik,mk akan suruh org kemaskan kubur abg!...
sbb tu lah kubur tuu bersih jee..adik harap hidup abg kat dlm tuu pun secantik dan sebersih kubur tuu okey!
adik thuuu..abg baik...semasa hidup abg abg baik sgt...semua org thu abg seorg rakan..seorg abg dan seorg anak yg sgt baik...abg x pernah lupa org sekeliling abg...adik pasti abg tenang kat sne kannn...
doa dri kami semua kat sni sntiase ade untuk abg...
cume yg adik minta stu jeee...
abg doakan adik tabah kat sini...okey ? :)
#IMissYouSoMuchBrother!

Esya qid blik seremban 17hb..rye 19hb..
harap2 ade lah lgi bju nak dibeli time tuhh..
tak sabar nak blik...x sabar nak rye sbb qid x sanggup nk tunggu rye..sbb bler menunggu rye nii rsenye mcm stu siksaan plakk...
rye perit yang teramat sgt biler owg yg kite syg xde ngan kite time rye.. :/
hermmm k lah esya...ti qid smbung erkk :)
bye syg!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…