Skip to main content

miss u blog..tp hilang kata bler nak update :)

assalammualaikum esya.. qid mintk maaf sgt sgt sbb tak dpt nak updt blog...
qid bz ngan mcm mcm hal.
qid ade banyak benda nak story at kamu..mcm mcm esya.tp bler dh
ade at ruang menaip ni rse mcm semua yg qid nak story tuu hilaang..pergi tah memane...
mungkin qid rse mcm dh story jee biler qid tgk ruang nii..huhuhu
esya fhm tak maksud qid?
esya...qid dah hampir dua minggu lebih dah belajar die perak tuhhh..
qid beljr pasal ape??mcm mcm..tp qid rse subjek yg bakal menjadi kegemaran qid ada lah
IMT.kelaz puan Sall...puan sall tu mude lagi..rsenye die bru jee kot  kwin hahahah..die seorg yg sporting juga...slh stu sbb qid suke kelaz die sbb at kelaz die tuu lah qid akan belajar pasal Animasi,video,audio,gambar dan grafik..haaa perhh best kann??
mulaii hari ni..insya Allah qid akan start mynew life..even qid ade kat sni dh dkt sebulann...
tp kehidupan qid masih mcm dulu...
dan skrng atas nasihat sha! qid nekad nak mulakan yg baru..
nk bukak buku bru..nak cri member bru..nak cri sesuatu yg semuanya bru..huhuhu...
~esya minggu lepas qid pergi perlis sensowg..
qid sebenarnye x rncng pun nak pergi sne..time dh abis kelaz tuhh..nak balik lahh..skali ade member ni ckp die blik sg petani rm16 inggit... skali qid teringin plakk nk pergi sne...
qid tnye klo gi changlun mcm mne?? die kteharge x mhl sgt!..so dgn tk disengajakannn qid pun pergi perlis naik bus..blik dri kampus tuhh terus kemas kemas brng and pergi gopeng cri tiket...
skali nasib ade tiket pukul 3 petang!
pergi tu semua okey..smp pown tpt pd mse nyee...cume blik tuhh jee agak stress skit..mne x nye!
bus punye lah lmbt..dh lah dtg lambat..bwk slow plak uhhh..ermm dh tuu dh masuk penang bantainye jam!!!
ayoyo..mmg gelisah abis lah time tuuu..sbnrnye qid nak kejar teksi time uhh!!
sepanjang 3 hari dua malam kat sne sgt sgt memberi ketenangan pade qid...
dengan suasne kat sne semua nyee membuatkan qid tenang!!
okey lah esya..qid upload picture okey! xthu nk taip ape..sbb byk sgt bnde yg nak di ceritakannn..
tp....biar ah duluu :)

qid pergi kat pokok hujung tuhhh..
sangat jauh pokok tu dri jalan..tp...qid gi jugakk :)

hampir hampir smpai kat pokok tuhh :)


dan saya dgn muke sengal hahah :)

nii snap time otw nk blikk umahh tuhh :)
pic nii qid nye anak buah yg tolong snap kann..huhuhuhu :)
halal lah klo x lawa..pape pown thankz lah kat die...klo x de die..mungkin x de pown gmbr
qid at dlm cmre tuhhh..huhuhuhu thankz ye intan and awin :)

hahah ni dia budak yg payah nak senyum at cmre..huhh! ade emas ke dikk dlm mulut tuhh...
hahaahah

haa ni budak2 wataniah UITM Arauu..dowg nii anak didik abg ipar aku...
yg berdiri at atas trakkk tuu tuan dowg semua :) Tuan Saiful klo aku x silap..herrmm!!
pertempuran dowg semua superrbbbb!!! :) hihihihi 

haaa tuh jelah qid upload..mlz lerr.hahah :) 
*k lah esya nnti qid masuk lgi okey.bye!









Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam