Skip to main content

stoty lgi :)


huhu encem kan qid mase nihh..haha
Assalammualaikum!
Hey esya.
Qid ade stu cerita yg agak klkr lah..huhu!
Pagi tadi dlm pukul 11 lebih qid keluar gi beli kertas A4 at ampangan!
Mase at trficlight tuhh.qid benti lerr sbb lampu merah..
tunggu punye tunggu skali ade kereta bnti at sebelah qid,die bukak tingkap and jerit
“azura!” biler qid pandang..haa! Ambik kau.Mr.Roy woiiii!!!
qid angkat kening kat die,dah tuu die ckp “kat depan sane benti jap,sy nk jumpe”
hahah! Okeyy qid pun tunggu lerr lampu hijau!
Biler die dh kuar keta tuhh qid tgk muke die! Haaa...muke mcm mrh..tp entah lerr.
Die tnye qid gi ipoh bler?
Qid ckp ler minggu dpn!
Dh tuhh die jwb “mmg x nak jmpe sya ke?”
huhu..qid tercengang ler bile die tnye mcm uhh...
qid ckp qid tkut...dh tu die ckp,klo btl kmo x buat knp nak tkut!
Perhhh ayat die!
Mmg ler qid x buat..and qid tk ptut takut..
tp..qid kne pikir gakk..tk kan qid nk jumpe owg yg mrh at qid..owg yg benci at qid..
tk kann qid nak buat muke tk thu malu pergi at owg uhhh...
qid ade otak ape!
Tk kan nak buat muke seposn jumpe owg yg tk nk jumpe ngan kite ye dakk??
huhuhuu
qid tnye roy! “walit nk ke jmp qid?”
huhuu tk de jwpn untuk soalan tuhh weii!!..
walit nk ajak mkn2 nnti stu hari b4 gi smbung!
X thu lerr biler mau gi!
Ahad malam dah nak kuar ngan abg ajam! Lepak at kedai je lahh tgk bola!
Time tuhh kot jmpe die skali scre persenol!
Biler lgi nk gi..minggu dpn dh nak kne amik along lah..kne siap2 ann brng! Kne tlg mk lang
pasal mjlis btunang abg ajieb uhh!!!..
so minggu dpn mmg bbtul bz sesgt lerr!
Tu yg tk thu nk jmpe roy biler..
mmber2 geng syam nii mybe qid jumpe mlm esok!
Tgk bola gakkk!!!..
sabtu malam...yg jmpe abg ajam ahad mlm!!
dua2 tgk bola..
tp rse nyee jmpe abg ajam uhh dri siang kott...
lepak2 ngan die lelame sikit...dh tuu nnti gi ipoh mybe jrng giler jmpe die..klo blik pown
nanti x pasti akan jmpe die or x! Die ann bz..lepas ni byk giler projek die..
qid doakan abg ajam terus succes lerr dlm karea die!
Aminn..
~okey lah esya qid out dulu ye!
Qid harap harap dpt ler jmpe roy nnti..huhu
klo x nanti merajuk plak bapak aku sowg tuhh..hahaha :D..
ha!lgi stu nk ckp! Nk thu x...qid yg nk sambung bljr owg lain yg ye ye..
masya Allah..ape lah!
Owg lain yg pesan itu ini,masing2 takut sbb kat sne nnti qid akan uruskan diri sndiri...basuh bju sndri..iron bju sndiri..haha! Tuh yg dowg tkut ann tuhh..ye lah seumur idop qid mane pernh duduk asrama,bju pown mama yg bsuh,time sekolah mama yg iron kann..ha!..lgi stu dowg tkut qid x blajr lah itu lah ini lahh...qid ni kann time sekolah pnteng lahh,serong lah..x buat hw lahh..
tu yg dowg tkut..bler blik kg ari tuu ye ye atok pesan itu ini...jmpe mk cik smlm pown mcm2 die pesann..ayoyo kelakar lahh!! huhu :) InsyaAllah lah qid boleh uruskan diri sendri..huhu

*okey lah esya nak out nii..BYE-2 yunk!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam