Skip to main content
salam.
qid tgh pening nihhh..
hermm! dgn bdn penat lgi..
dgn sakit hati lagi!
pgi tdi okey jee..
semua nye 100% okey! best!seronok!!
semua ade!
tapi samp je nyalas blik tdi abg syam col.
and mrh2 mengamok2 lahhh...
mrh sbb pe??adoiii aii kes ngan roy uhh dh terbocor smp at telinge die lerr.
qid x thu spe yg bg tauuuu...
and abg sndri percye ckp owg uhh yg qid buat hal at roy uhhh...
memang mcm gampang lah!
mampos x nak org uhhh...hidup pown menyusahkann aku jeee!!!!
argghhhhhh! mcm bodoh lahhhhhhh!!!!
mmg sakit betul hati skng!
skali dh tu wani col ckp pasal yg jumpe auni uhhh...
ape tah! die ade hal..dh tu x pat jmpe at umah die..suruh qid gi tman pelangi or  ambik at pasar lah ape lahhh!!
taman pelangi pownn aku x thu at mne!!ni nk suruh aku gi tmn pelangi!!
dh tuu msg plakk ckp dtg fs and auni ambikkk..blik suruh ayah ambik at fs..
pukul brp plakk qid nak blikk???
fs tu x de owg ke???
nk ke ayah lyn qid???
hey! moto yg ade at umah aku tuhhh utk pergi ampang.melake saje auuu...
lain ayah aku suruh simpan!! blik je besok die suruh aku trus bwk s2 smpan sne...
klo moto tu aku blh bwk area umah kowg tuhh xde sessh aku pikir nih semua!!
bengong lahhh!!!!!!!!!!udk yg bg tahu abg syam uhh pown bangsat sgt2...
pergi bg thu pahal!! mmg sje kauu nak tarik mood aku nk jmpe mmber akuu annn!!!
mmg saje cri mslh kauuu kannn...
mcm babi lahh kau sial!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…