Skip to main content

FOr her..

Assalammualaikum.
herrmmm kmo ingt name nurshyazwani bt azmar?
nama yg pernah qid sebut kat sini dulu..
nama yg pernah qid benci dulu!
Tapi tanpa disangka2 qid akan pergi duduk ngan dia at satu tempat yg sama
selama tiga tahun.qid x pernah menyesal or ape skali pownnn klo die ngan qid study sama2...
mungkin ye dulu qid ngan die x rapat..malah mase form 3 kami mcm x kenal antre satu sme lain..
even dri form 1 kami sekelaz...tapi mase tuhh die ade kwn die,qid ade kwn qid...
so kami mcm jarang sgt bertegur!
Ingt dulu mase hari pertama fatin pergi kalau x silap..
qid tk thu nak duduk mane?
mase tuhh form4. qid mula2 tertnye2 jugak ngan sape qid nak duduk.
last2 entah mcm mane,qid duduk sebelah die...
mase tuhhh nak kate kan qid sedih sbb atien tkde pown ye juga...tp qid masih blh gelak2 lagi ngan die time uhh...memang susah nak ingt lah time2 mule2 rapat ngan die...
biler kiteowg form 4 tuhh ade tukar2 kelaz..!
mase tuhh lah qid mula duduk sebelah die jee..
memane jee sebelah die..sbb ape??sbb mse uhh qid tk de kwn!
and die punye bestie mse form 3 pown xde...at kelaz lainnn..
so qid ngan die je lah since form 4...
kalau nak di ingtkan...kenangan mase form4 ngan die lagi indh dri form5....
mase form 4 tuh lahh kite owg buat dajal tipu semua org!
kite owg buat owg mrh ngan kiteowg...buat owg benci ngan kiteowg!
mcm2...then mase form5 pulak..byk mslh yg timbul..masalh dri belah keluarga qid and keluarge die..
mslh dgn member2 kelaz and masalah tentang kami berdua sendiri..
terlalu byk masalah masa form5..susah utk nk explain stu2 at sni..
tapi tuhh lahhh..even die kena mrh ngan abg ajam..even die kena tengking ngan qid..even die kena kutuk ngan budak2 kelaz...die tetap menjadi diri die..
die tetap layan qid..die tetap ambik berat pasal qid..qid thu die kdng kala kecewa ngan qid..qid thu die kadang kala marah kat qid..tapi die DIAM SAHAJA!
hubungan kami....
~kalau bergaduh mcm mane sekali pownn pasti baik balikkk...
selalu nye die lah yg mcm cover blik semua nye...
hermm! tahu je lah perangai qid kannn...die lah selalu msg dulu klo pape jee yg jadi..
die lah selalu mintak maf ngan qid kalau ape2 berlaku...
hanya kebanyakan DIA sahaja!...
qid thu..qid bukan kawan yg terbaik buat die...
qid thu...qid bukan pilihan yg terbaik keluarge die utk jadi kawan baik die,and qid jugak thu sape diri qid ni utk jadi kawan die!perangai die dgn qid sgt byk perbezaan...
die yg byk menyelamatkan hubungan pershabatan kami nihhh!
kalau ikotkan qid mungkin hubungan ni dh lme berakhir hanya kerana sikap ego qid..haha!
qid thu tuhhh...
pape pown qid harap dan qid memohon pada Allah agar,selama tiga tahun ni,DIA cekalkan lah hati kedua dua antra kami ini supaya mudah menerima ape sahaja cabaran yg akan dtg dlm hubungan pershbtan kami nihh...qid berharap sgt tuhan makbur kann doa qid tuhhh..
kalau boleh qid nak minggu dpn kami pergi berdua..dah tiga tahun akan dtg pownn kami pulang berdua..
jagn lah ade antre kami yg lupa daratan...yg lupa kawan..qid tk nak benda tuhh..
qid berharap sgt agar Allah makbur kan permintaan qid tuhhh..Aminnnn...

*okey lah esya nnti smbung okey!

Popular posts from this blog

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Follow the flow

Assalammualaikum. Lama bukan aku tk kesini? Menulis lagi dengan hati yang kosong. Yes. Kosong. Tak ada satu pun rasa yang tertingal di dalam hati ni. Apa yang aku inginkan pun aku masih tak pasti. Biarkan semuanya berlalu tanpa ikhlas. Biarkan semua nya berlalu tanda rasa redha. Ye. Aku salah. Tapi. Itu hakikatnya. Itu yang aku rasakan. Salah lagi ke? Entah lah aku sendiri tk pasti. Yang nyata aku sedang membiarkan semuanya berlalu Dan aku hanya mengikut masa.
Sukar untuk aku luahkan semuanya Susah untuk aku nyata kan satu persatu. Tapi aku pasti Dia sangat memahami apa yang aku rasakan. Hanya Dia sahaja yang mengetahui dan memahami apa yang aku rasa Hanya Dia..
Semuanya aku akan padam. Dan aku akan buang jauh2 Semuanya. Macammana aku cuba berkeras untuk membuang mereka. Macam tu lah aku akan cuba sedaya upaya untuk membuang benda ni semua Aku akan cuba. YES! AKU AKAN CUBA.