Skip to main content

FOr her..

Assalammualaikum.
herrmmm kmo ingt name nurshyazwani bt azmar?
nama yg pernah qid sebut kat sini dulu..
nama yg pernah qid benci dulu!
Tapi tanpa disangka2 qid akan pergi duduk ngan dia at satu tempat yg sama
selama tiga tahun.qid x pernah menyesal or ape skali pownnn klo die ngan qid study sama2...
mungkin ye dulu qid ngan die x rapat..malah mase form 3 kami mcm x kenal antre satu sme lain..
even dri form 1 kami sekelaz...tapi mase tuhh die ade kwn die,qid ade kwn qid...
so kami mcm jarang sgt bertegur!
Ingt dulu mase hari pertama fatin pergi kalau x silap..
qid tk thu nak duduk mane?
mase tuhh form4. qid mula2 tertnye2 jugak ngan sape qid nak duduk.
last2 entah mcm mane,qid duduk sebelah die...
mase tuhhh nak kate kan qid sedih sbb atien tkde pown ye juga...tp qid masih blh gelak2 lagi ngan die time uhh...memang susah nak ingt lah time2 mule2 rapat ngan die...
biler kiteowg form 4 tuhh ade tukar2 kelaz..!
mase tuhh lah qid mula duduk sebelah die jee..
memane jee sebelah die..sbb ape??sbb mse uhh qid tk de kwn!
and die punye bestie mse form 3 pown xde...at kelaz lainnn..
so qid ngan die je lah since form 4...
kalau nak di ingtkan...kenangan mase form4 ngan die lagi indh dri form5....
mase form 4 tuh lahh kite owg buat dajal tipu semua org!
kite owg buat owg mrh ngan kiteowg...buat owg benci ngan kiteowg!
mcm2...then mase form5 pulak..byk mslh yg timbul..masalh dri belah keluarga qid and keluarge die..
mslh dgn member2 kelaz and masalah tentang kami berdua sendiri..
terlalu byk masalah masa form5..susah utk nk explain stu2 at sni..
tapi tuhh lahhh..even die kena mrh ngan abg ajam..even die kena tengking ngan qid..even die kena kutuk ngan budak2 kelaz...die tetap menjadi diri die..
die tetap layan qid..die tetap ambik berat pasal qid..qid thu die kdng kala kecewa ngan qid..qid thu die kadang kala marah kat qid..tapi die DIAM SAHAJA!
hubungan kami....
~kalau bergaduh mcm mane sekali pownn pasti baik balikkk...
selalu nye die lah yg mcm cover blik semua nye...
hermm! tahu je lah perangai qid kannn...die lah selalu msg dulu klo pape jee yg jadi..
die lah selalu mintak maf ngan qid kalau ape2 berlaku...
hanya kebanyakan DIA sahaja!...
qid thu..qid bukan kawan yg terbaik buat die...
qid thu...qid bukan pilihan yg terbaik keluarge die utk jadi kawan baik die,and qid jugak thu sape diri qid ni utk jadi kawan die!perangai die dgn qid sgt byk perbezaan...
die yg byk menyelamatkan hubungan pershabatan kami nihhh!
kalau ikotkan qid mungkin hubungan ni dh lme berakhir hanya kerana sikap ego qid..haha!
qid thu tuhhh...
pape pown qid harap dan qid memohon pada Allah agar,selama tiga tahun ni,DIA cekalkan lah hati kedua dua antra kami ini supaya mudah menerima ape sahaja cabaran yg akan dtg dlm hubungan pershbtan kami nihh...qid berharap sgt tuhan makbur kann doa qid tuhhh..
kalau boleh qid nak minggu dpn kami pergi berdua..dah tiga tahun akan dtg pownn kami pulang berdua..
jagn lah ade antre kami yg lupa daratan...yg lupa kawan..qid tk nak benda tuhh..
qid berharap sgt agar Allah makbur kan permintaan qid tuhhh..Aminnnn...

*okey lah esya nnti smbung okey!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…