Skip to main content

utk kau aku berpenat

Asalammualaikum esya.
okey..badan qid penat sangat sekarang niii!!!...
tp nak gak tulis at blog nii sbb dh lme x tulis at sni...
dua tige hari ni qid BUSY sangat2...aduhh memang sush nk ckp!
okey pgi keluar..uruskan brng2 abg nnti...
smp lah tghari..then tghari gi makan.lps uhh smbung blik kerja.....
maghrib rehat blik..dlm pukul 8 haaa sambung lah balik mengadap laptop! buat desgn check nme owg!
haaa mcm2 lahhh...
dua tige hari nii tu lah kerja qid...mengadap lappy smbl on9..tp mcm x on9....
serius pnt!! bukan penat ape..nak kena gi sne..nk kne gi sni..mcm2..nak ambik itu nak ambik ini!!
ayoyoo..tension sikit...
tp ape bleh buat...skali ni jeee kot utk die...
lps nii xde dah..
ni lepas ni nak terus tido smp pgi esok..dh tu pgi2 lagi dh nak kne smbung keja tadi uhhh skit lagiii...
aduhh aii..die yg masuk aku plak nk buat itu nak buat ini...
nasib kau abg aku thu x??
huhuhuhuhuuu.....
ermm qid dh 100% smbung bljr at KPTM ipoh uhh..
mmg x kan tukr lgii..sume bnde dh settle..tinggal tunggu mse jee lagi niii...
mungkin awal2 nii qid x bwk ape2 knderaan kot gi sne...
qid klo nk blik seremban or kl pown naik ktm jee lahhh...
nak kne tgk dulu situasi at sne klo nak bwk knderaan uhhh...
stu lgi qid at sne dok asrama...x thu lgi peraturan die mcm mne...
pndftrn ari isnin,qid gerak gi sne ahad pgi....tidur umh mak ngah,tp sblum gi at kolej uhh singgah makam jap.
nak jumpe kamo and walit...
ermmmm...rindu sme kalian...

esya thu x ari tuu qid duduk sensowg tetibe tringat arwah atok!!
qid mcm nii at dri qid "atokk.adik dah nak smbung bljr nii..atok doakan yg terbaik utk adik k.adikk syg atokk"
qid ckp mcm atok tu ade dpn mate qid jee...
x thu knp ari tuu terase sgt rindu pade atokk :)

*k lah esya,..serius pnt sgt niii...
nak out dulu..tii ade mse qid sambung okey!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…