Skip to main content

Sambung story Roy!


Suke tgk pic ni.ade kempis ade boroi.huhu.Mantap seyhh cikgu2 ni :)

Salam..
yeahh qid masuk lagi ruang blog ni dgn perasaan yg sgt2 sukr untuk qid nyatakan..
okey smbung cite sengal semalam..
tgahari td qid gi umah ummi.
roy tak de time uh,sekolah!
mule2 qid ingt x nak lah story ape2 at ummi..
skali tgh dudk tdi ummi tnye ape jdi antr qid ngan roy..
ummi tnye knp roy mrh2 smlm!
utk elakkan dri ummi pikir lain,qid bg tahu ummi hal sbnr!
ummi terkejut...
ummi tnye "betul kmo x buat qid?"
hermm~ hancur hati wokk bler ummi sndri x percye ann qid..
soalan ummi uhh seolah2 qid ni mmg ade cop jahat at dahi niii...
qid ckp at ummi jgn bg tau roy ape qid cite sbb roy klo blh x nak ummi thu..
tp qid terpksa gak bg tauu sbb nak bela dri sndri...
smp bler owg lain nak toce life aku??
aku pown ade hak utk bela dri sndri....
qid tk thu lh ummi ckp pape at roy ke x..
qid xde col ummi pown...
roy pown qid xde msg sgt..
just mlm tdi ckp "sory for evrthng"
tu jerh..
mlz nak ckp lelebih...
ckp bykkang tk de owg nk dgr...
ckp byk kangg buat sakit hati owg jee...
ckp byk gak kang kena tampor pulakkk...
so baikk qid diam jee kan??
tk gune klo ckp pownn!!

sejak dri hal semalam,hati ni rase sayuu glerr...
setiap cerita setiap cd yg qid tgk qid teringt roy..qid teringt time at sekolah duluuu...
aduhhh..sakitnye rse ni semua..
pertme kali hari ni qid tgk cite at tv 3 qid nangis..
sbb ape??sbb cite uhh ade hubungan antre cikgu and student die...
sbb cite uhh ade cikgu die mrh student perempuan die merokok...
sbb cite uhh student die duduk serumah dgn die dan juga sbb student uhh byk berkongsi cerita ngan
cikgu yg awal2nye die sgt benci cikguu tuhhh....
ohmaygod..qidbetulbetul teringt pada roy sekarang!
qid betul2 rse bersalah ngan die...
qid thu die kecewa...qid thu die sedih bler trime msg uhhh..
tapi....msg tuh bukan dri qid roy..BUKAN! bukan dri qid and semestinye bukan dri hati qid...
qid hargaii sgt kamu royy..qid syg kamu qid ambik berat pasal kmo royyy..
qid bukan yg kmo ckp smlm tauuu..
qid x pernah hina kamu pade kw2 qid..
maafkan qid roy!
qid betul2 rse berslh skng nii
cukup2 lah qid rse berslh at abg ajam sbb tk dpt support die...
skang nii rse sberslh at roy plkk..
ayoo ape nih??
x best lah mcm niii!!
rse yg qid sgt bencii...
nak msg takut...nak ckp malu..tp kalau x ckp nnti lagi teruk!
betul gak ummi ckp tdi..ape2 pown jdi qid kena berterus trng dekat die...
sbb ni semua bukan slh qid...
so qid kena ckp gak biar pown roy mengamok mcm nk mampos skali pownnn..
qid kena ckp gakk!]
tp mcm mane nak ckp?? kalau mulut ni akan terkunci je bler jumpe die..
fobia wokk!! dgn owg lain mungkin qid akan berang bler kne ni semua..
tp ngan roy x blh lah..
qid respek die sgt2....
susah utk qid angin ngan die or mengamk nga die...hermmm~
enth lah..ape jadi lepas ni pown qid tk thu...
tunggu and lihat je ape akan jdi lepas niii...
tk thu ape ending life qid ngan roy..
huhu mcm drama plak kann..hahah :)

*okey lah out!

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam