Skip to main content

Sambung story Roy!


Suke tgk pic ni.ade kempis ade boroi.huhu.Mantap seyhh cikgu2 ni :)

Salam..
yeahh qid masuk lagi ruang blog ni dgn perasaan yg sgt2 sukr untuk qid nyatakan..
okey smbung cite sengal semalam..
tgahari td qid gi umah ummi.
roy tak de time uh,sekolah!
mule2 qid ingt x nak lah story ape2 at ummi..
skali tgh dudk tdi ummi tnye ape jdi antr qid ngan roy..
ummi tnye knp roy mrh2 smlm!
utk elakkan dri ummi pikir lain,qid bg tahu ummi hal sbnr!
ummi terkejut...
ummi tnye "betul kmo x buat qid?"
hermm~ hancur hati wokk bler ummi sndri x percye ann qid..
soalan ummi uhh seolah2 qid ni mmg ade cop jahat at dahi niii...
qid ckp at ummi jgn bg tau roy ape qid cite sbb roy klo blh x nak ummi thu..
tp qid terpksa gak bg tauu sbb nak bela dri sndri...
smp bler owg lain nak toce life aku??
aku pown ade hak utk bela dri sndri....
qid tk thu lh ummi ckp pape at roy ke x..
qid xde col ummi pown...
roy pown qid xde msg sgt..
just mlm tdi ckp "sory for evrthng"
tu jerh..
mlz nak ckp lelebih...
ckp bykkang tk de owg nk dgr...
ckp byk kangg buat sakit hati owg jee...
ckp byk gak kang kena tampor pulakkk...
so baikk qid diam jee kan??
tk gune klo ckp pownn!!

sejak dri hal semalam,hati ni rase sayuu glerr...
setiap cerita setiap cd yg qid tgk qid teringt roy..qid teringt time at sekolah duluuu...
aduhhh..sakitnye rse ni semua..
pertme kali hari ni qid tgk cite at tv 3 qid nangis..
sbb ape??sbb cite uhh ade hubungan antre cikgu and student die...
sbb cite uhh ade cikgu die mrh student perempuan die merokok...
sbb cite uhh student die duduk serumah dgn die dan juga sbb student uhh byk berkongsi cerita ngan
cikgu yg awal2nye die sgt benci cikguu tuhhh....
ohmaygod..qidbetulbetul teringt pada roy sekarang!
qid betul2 rse bersalah ngan die...
qid thu die kecewa...qid thu die sedih bler trime msg uhhh..
tapi....msg tuh bukan dri qid roy..BUKAN! bukan dri qid and semestinye bukan dri hati qid...
qid hargaii sgt kamu royy..qid syg kamu qid ambik berat pasal kmo royyy..
qid bukan yg kmo ckp smlm tauuu..
qid x pernah hina kamu pade kw2 qid..
maafkan qid roy!
qid betul2 rse berslh skng nii
cukup2 lah qid rse berslh at abg ajam sbb tk dpt support die...
skang nii rse sberslh at roy plkk..
ayoo ape nih??
x best lah mcm niii!!
rse yg qid sgt bencii...
nak msg takut...nak ckp malu..tp kalau x ckp nnti lagi teruk!
betul gak ummi ckp tdi..ape2 pown jdi qid kena berterus trng dekat die...
sbb ni semua bukan slh qid...
so qid kena ckp gak biar pown roy mengamok mcm nk mampos skali pownnn..
qid kena ckp gakk!]
tp mcm mane nak ckp?? kalau mulut ni akan terkunci je bler jumpe die..
fobia wokk!! dgn owg lain mungkin qid akan berang bler kne ni semua..
tp ngan roy x blh lah..
qid respek die sgt2....
susah utk qid angin ngan die or mengamk nga die...hermmm~
enth lah..ape jadi lepas ni pown qid tk thu...
tunggu and lihat je ape akan jdi lepas niii...
tk thu ape ending life qid ngan roy..
huhu mcm drama plak kann..hahah :)

*okey lah out!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…