Skip to main content

Jadual aku hari ni dan esok :))

Asalammualaikum.
hey esya..
ermmm tetibe ati ni rindu plak pade kamu..
x thu knp bangun2 jee terpikir kamu!
sebenr nye ni smua sbb mlm uh b4 tido tringt plak yg abg ajam ckp qid
ade wk blik pompuan sume at umah niii!!!
so scre automatik nye qid ingt kamu!
smlm gak b4 tido ade tweet ngan jiha ckp psl qid couple ngan pompuan or x!
ermmmm...member ngan jiha buat an qid teringat memula dulu qid nk rapat ngan sha..
sebijik mcm jiha..
qid ngan jiha xde lh rpat mane...
tp qid rse kan mcm ngan sha plak qid tweet bler tweet ngan die uhh!!
ermmmm..sha skng bz,die byk nak ambik exam..hope die berjaya lah :)
~~okey skng qid nak cri pasal abg ajam arhhh...
semalam qid gi umah die,masuk2 je tgk umah bersepah nak mampos!
ya allah sakitnye hati qid tgk!!!!
qid yg kureng pengetahuan psl kemas umah niii pown thu jaga umah yg qid duduk niii...
tp abg ajam??
giler arhh terkejut tgk umah die smlm....
mmg qid mmekak lah at die smlm..
sakit ati thu tk...
dan2 tu gak qid suruh die kemas..
buat nye mmber2 die dtg umah uh,tk ke malu..
xde perasaan ke ape abg aku tuu??
siott lah..!
semalam maria email qid tnye knp kblkngan ni qid byk ctew pasal abg ajam??
hahahha qid bru perasan kot yg qid byk cite psl die jeee...
okey2 maria..bce nih!
qid ctew pasal abg ajam bukan ape kotttt...
ye lah..qid jumpa die hari2..jdi byk lah ctew yg ujud..tu yg slalu ctew psl die jee kot!
abg ajam....abg ajam...abg ajam.....
hahahahaah qid pown muak rse nye nak sebut name die jeee...
hihihhiihihii...

hari nii mybe qid akan gi umah walit...nk tgk baby die..
qid x sempat lagi gi tgk baby die....
insyaAllah lah klo kerja qid settle cpt qid gi lah umah die...
rse nye sempat uhhhh...
mlm kang plak nk gi jumpe wani and sha...
huuuu x sbr kot nk gi umah walit...
nak tgk aby bru woooo!!!!!
hihihi nme bby bru sdp! kalah name Iqbal and faris.
huhuhuhuhu....
thu ape name die?? Thaqif Akhtar.. perhhhh!!
tp bby bru ni nme die ade muhammad...nme abg2 die xde plak muhammad...
hihiii mybe bby ni spesial kot..huhuhuhu...
mybe lah kannnn!!!
harap2 baby ni jadi anak yg soleh and anak yg sntiase taat pade agama dan juga pada ibubape die
suatu hari nanti!!
Aminnnn.....
nak gi umah die,nk tgk bby..nk snap pic baby..
wuuuu x sbr nyee qid..hihihii
tp sblm uh nak gi beli kasut dlu at s2,
dh tu bru gi umah die..then mlm qi
jumpe wani and sha uhh..perhhh..satu hari wokkk rutin qid hari ni at seremban :))

esok punye jadual plak ape??haaa sok along blik..ambik die lah kottt...
dh ambik die qid plak nk blik ampang and jmpe abg roslan uruskan psl bju uh..
dh tuuu duduk umah and wat mkn2 skit at umah uhh sbb my sista2 ade lgi at area kl uhhh...
hihihhihi...party weii!!!
lme x wat wokk!!!
first time kot wat at umah tuu..harap2 berjaya lah hendak nyee...
yg penting karoke wokk mlm uhh...hihihi
x sbrnyee aku..hhihih...

*okey lah esya..sni dlu k!
qid out dlu.Salam :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam