Skip to main content

Jadual aku hari ni dan esok :))

Asalammualaikum.
hey esya..
ermmm tetibe ati ni rindu plak pade kamu..
x thu knp bangun2 jee terpikir kamu!
sebenr nye ni smua sbb mlm uh b4 tido tringt plak yg abg ajam ckp qid
ade wk blik pompuan sume at umah niii!!!
so scre automatik nye qid ingt kamu!
smlm gak b4 tido ade tweet ngan jiha ckp psl qid couple ngan pompuan or x!
ermmmm...member ngan jiha buat an qid teringat memula dulu qid nk rapat ngan sha..
sebijik mcm jiha..
qid ngan jiha xde lh rpat mane...
tp qid rse kan mcm ngan sha plak qid tweet bler tweet ngan die uhh!!
ermmmm..sha skng bz,die byk nak ambik exam..hope die berjaya lah :)
~~okey skng qid nak cri pasal abg ajam arhhh...
semalam qid gi umah die,masuk2 je tgk umah bersepah nak mampos!
ya allah sakitnye hati qid tgk!!!!
qid yg kureng pengetahuan psl kemas umah niii pown thu jaga umah yg qid duduk niii...
tp abg ajam??
giler arhh terkejut tgk umah die smlm....
mmg qid mmekak lah at die smlm..
sakit ati thu tk...
dan2 tu gak qid suruh die kemas..
buat nye mmber2 die dtg umah uh,tk ke malu..
xde perasaan ke ape abg aku tuu??
siott lah..!
semalam maria email qid tnye knp kblkngan ni qid byk ctew pasal abg ajam??
hahahha qid bru perasan kot yg qid byk cite psl die jeee...
okey2 maria..bce nih!
qid ctew pasal abg ajam bukan ape kotttt...
ye lah..qid jumpa die hari2..jdi byk lah ctew yg ujud..tu yg slalu ctew psl die jee kot!
abg ajam....abg ajam...abg ajam.....
hahahahaah qid pown muak rse nye nak sebut name die jeee...
hihihhiihihii...

hari nii mybe qid akan gi umah walit...nk tgk baby die..
qid x sempat lagi gi tgk baby die....
insyaAllah lah klo kerja qid settle cpt qid gi lah umah die...
rse nye sempat uhhhh...
mlm kang plak nk gi jumpe wani and sha...
huuuu x sbr kot nk gi umah walit...
nak tgk aby bru woooo!!!!!
hihihi nme bby bru sdp! kalah name Iqbal and faris.
huhuhuhuhu....
thu ape name die?? Thaqif Akhtar.. perhhhh!!
tp bby bru ni nme die ade muhammad...nme abg2 die xde plak muhammad...
hihiii mybe bby ni spesial kot..huhuhuhu...
mybe lah kannnn!!!
harap2 baby ni jadi anak yg soleh and anak yg sntiase taat pade agama dan juga pada ibubape die
suatu hari nanti!!
Aminnnn.....
nak gi umah die,nk tgk bby..nk snap pic baby..
wuuuu x sbr nyee qid..hihihii
tp sblm uh nak gi beli kasut dlu at s2,
dh tu bru gi umah die..then mlm qi
jumpe wani and sha uhh..perhhh..satu hari wokkk rutin qid hari ni at seremban :))

esok punye jadual plak ape??haaa sok along blik..ambik die lah kottt...
dh ambik die qid plak nk blik ampang and jmpe abg roslan uruskan psl bju uh..
dh tuuu duduk umah and wat mkn2 skit at umah uhh sbb my sista2 ade lgi at area kl uhhh...
hihihhihi...party weii!!!
lme x wat wokk!!!
first time kot wat at umah tuu..harap2 berjaya lah hendak nyee...
yg penting karoke wokk mlm uhh...hihihi
x sbrnyee aku..hhihih...

*okey lah esya..sni dlu k!
qid out dlu.Salam :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…