Skip to main content

Taniah Aaron Aziz




Salamm
okey qid ade dua tige benda jugak lah nak story skng niii...
okey first qid nk story pasal Anugerah Bintang Popular semalmmm...
okey mcm yg ramai thu smlm Aaron Aziz sudah di angkat sebagai Artis Paling Popular ABPBH 2011.
Again taniah bro! Hihihih... abg malek lahh katekannn annn??hahahha.x bleh blahhh lahh...
okey semalam satu lagi anugerah telah di berikan buat brother Hafiz Suip aku sowg tuuu..hhaha
memang this year blh dikatekan thun kau jugak lah bro!!
AJL 2 kau angkat...ni Penyanyi Lelaki Paling Polular pownnn kauu angkat smlm..hihihi taniah bro!
Persembahan semalam???haaa ni nk ckp sikit...
serius qid ckp agak boring dgn persembahan pembukaan..bukan sbb stacy..bukan sbb siti or sesape pownnnn.....mybe sbb lagukot....hihihi tp x pe bnde pown dh lepas kannn??
but yg menarik mint rmai persmbhn pembukaan dgn adenye M.J Asia tuu lah...
yg paling2 best persmbhan penutup...amy,pak lang,F.T ade man kidal plakk uhh..ermmm memang tip top lah time penutup uhhh...
time tgk2 persmbhn ziana zain and azlan,qid ade terdgr owg ckp “blh masukk lah suara dowg berdua.best!!” sape yg ckp uhh pown qid tk thu...memang x dinafikan lahhh..memang
syok lah dowg perfom mlm tdi.... :)
tak lupe gakk Ombak Rindu kite...haahhaha.kite ke??hihihih...
ade teater jap plakk smlm..syok2...hahahhah..abg haris kite plakk yg ade...malek xde..hahahah sengal!!
diam pengunjung arena all start tuuu time haris marah izah and time mila marah haris tuuu...
memang menjadi lahhh dowg bertige tuu berlakonn..patut lahh maya karin and aaron menang filem terbaik uhh...
time tgk tuu qid agak tersntuh lah dgn ade sesetgh artis ni punye hubngn pershbtn..
okey qid bg conth pling dekat lah kannn,and pling nyata lahh.
Semasa Fizz Fairuz jadi pelakon tv lelaki porpular,die serius terpaku giler2...
at seat lagi die dh nak cembeng dhh...hihi...lambt sgt die bgun...mungkin sebab terlalu terkejut tuuu...die sngka dia x kan menang sbb saingan die at kategori tuu semua mantap2...
sekali mase name die di umumkan tuu memang nmpk yg die terkejut gilerr...
at ats stage x yah cite lahh kann..memang x leh ckp!!!
dua tige kali die try ckp...tapi x leh...die cover die nak nangis..qid rse if die ckp gakk byk2 time tuu memang mengalir lahh air mata die dpn cmre uhhhh....
nmpk sgt yg die sedih and plus terharu kott.. die just ckp “trime kasih brita harian,trima kasih tv3....akak saya abg ipar sy yg ade dkt situu....” dh tuu die terus tunduk bg isyart yg die x leh nak ckp!!tetibe aaron naik dri belakng pentas terus peluk Fizz..mybe aaron thu yg fizz gemuruh and perlu ann someone sbb die x leh nak ckp..terlalu gmbira,terharu and sedih kott mase tuuu....pape pown terbaik lah aaron..blh dikatekan penyelamat fizz gak mlm uhh dri menangis dpn cmre..good!

Okeyyy dah2 ABP dah abis.....so tutup cite ABP..

nak cite pasal qid ke??
hihihi x de yg menarik kott...
but qid cume nak story pasal MANIA Astro uhh!!
minggu lepas minggu pertama dowg buat persmbhan dgn komposer masing2..
team ahmad dhani lah,team m.nasir lah and team obrey..(slh eja tuu hhihiih)
mcm biase lah yg pling qid tunggu team m.nasir and ahmad dhani..
qid pling2 nak tgk Aril,Akim,Hafiz,Hazama and Stacy kottt...
tu jee antre yg qid mint gler2....
minggu lepas brother awokk tu punye dress up gler2 arhhh...
memang terbaik lh.. :)
minggu lepas gak brother chaq dah terkeluar..ermm x de rezkikann chaq..
xpe mybe kmo akan lebih succs kot lps out dri mania ni nnty kann?? insya-allah.

Okey skng nak ctew pasal 17hb 4.. tarikh ape tuu??
tarikh keramat buat spinnias..kenapa?
Ermm tu lah tarikh arwah achik excdnt and tarikh die meninggal..
even dh nk masuk 2 tahun... tp rse nyee x mudh kot utk owg2 yg rapat dgn arwah melupakan die..
and mungkin juga perit utk melupakan die.
Anak arwah skng qid pown x thu ape cite..yg qid thu kak tasha skng tgh bz kerja..
erm untk anak die kann.. :)
qid dh bincng ngan fmily ingt b4 17hb ni nak wat tahlil...
ayah pown kate okey...ayah nak wat utk pian and abg wan skali...
insya-allah klo x de aral melintng kiteowg buat... :)
ermmm dh dkt dua thu gk kannn abg aie and the geng ilang vokalis dowg..
and qid rse kumpulan spin akan terus menyepi kott... mungkin lahhh..
tp klo blh qid x nak lah benda tuu berlaku..syg kottt!!! spin dah ade peminat...
rsenye spin blh kot cri vokalis bru..ramai thu xde sape yg blh gntikan tmpt abg achik..
sbb die terlalu bagus..suare die lagii..tp tk kan nak tgk spin terus berkubur..
ya Allah jgn lah itu berlaku...qid doakan kumpulan tuu akan buat come bck semula stu ari nnty..
aminnnn....

*okey lahh tu je kot...ti smbung lagi okey!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…