Skip to main content
salam...
esya...aduhhhhh kenapa minggu ni byk sgt buat qid nangis??
knp minggu ni rse rindu tuu tersgt2 dirasai...???
knp stiap kali rindu at sesowg uhhh qid mesti nangis??
Ya Allah...qid terlalu rindukan abg wan...
terlalu esya...terlaluuuuu...
qid x thu mcm mane nak ckp skng niii!!!
dri malam tdi qid tahan perasaan niii...qid kate x peee...
ko mampu teruskan semua nyeee...
qid tahan punye tahan..sikit jatuhh....
qid tahan lagi air mata nii..smp pgi tadi...pagi2 lagi perasaan ni rse mcm kosong jeee....
mcm zerooo sgt2...
qid tak thu knp..
dowg suruh mkn...qid kate haa kejap lagi...
okey qid gi meja tgk makanan then qid bukak...
qid pandang punye pndng mknan tuuu,hati qid terus ckp "ahh mlz lah nak mkn.."
sampai tgahari ni tadi pown qid x makan ape2 lagiii..
hati ni x tenteram thu x!
sampai jee umah.pukul 2 tadi...
masuk bilik,masuk2 jee tgk gambar abg wan ngan qid at genting dulu...
air mata ni terus turun...
turun mcm x leh nak benti...
setitik die dh turun...selebihnye pasti turunnn....
lepas tuu qid trus bukak dvd tgk video2 yg kiteowg recod2 dulu..ya allah...rindunye aku dekat insan tuuuu...
qid terpkse tipon abg ajam tadi,esya...qid terpaksa...qid x thu nak ckp at sape...
qid terpaksa teruss trng ngan abg ajam...
heyyy nasib hari ni die cuti..klo x...
abg ajamm je penyelamat qid skng...
abg ajam jee yg mampu redakan hati ni sekarang..
and hanya abg ajam yg faham qid...faham mcm mane perasaan rindu qid pada die...
qid terlalu rindukan gelak tawa abg wan...
qid terlalu rindukan setiap garis senyuman die...
owg yg x fhm die tak thu....
qid akan ckp yg qid ni tulis merepak2...
heyyy asal ko thu blog nii stu2 nyee tempat aku utk cerita kan segala ape yg berlaku..
hanya blog ni sahaja!!!!!
abang wan..qid harap abg tenang kat sana..tolong doakan qid kuat untuk hadapi ini semua...tolong abg..
tolong doakan untuk qid...supaya sntiase kuat hidup tanpa kowg semua...doakan tauu abang.



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…