Skip to main content

Only for u brother!


Salam.
posting ni hanya untuk abg ajam.my blvd brther tuu..
mama kate smlm "lain sgt abg kmu mlm nii"
and yes mama!! abg sgt2 lain mlm tdi..
qid tk thu mcm mne nak tlg die...
die diam...die termenung..then mate die berlinang!!
qid thu punce die..
tp qid x blh tnye diee...sbb nnty qid akan lebih touching...
qid x nak...
qid x nak pthkan smngat die...
die kena terus kuat utk selama2nye..
mungkin die kena trus blik kg utk cri and jmpe smngt die blikk..

"abang...qid x nak abg mcm smlm..ingt x die pesan??kite kne slalu tersnyum tauu utk ape skali pown without him.ingt abg...pape pown qid bangga dgn abg..qid x thu mcm mne perasaan qid mse tuuu....gembira,hiba,sayu,bangga,rindu semua ade bercmpur adukkk thu x!!!!
semua ade abg..family semua gmbira dgn abg mse tuu..tp qid??air mata ni jatuh bler tgk abg smlm..qid x thu tu air mate sedih atau ape...tp yg pasti qid seseolah rse ape yg abg rse..ape yg abg try utk bg tauuu..qid syg abg tauuu...abg x leh buat ape2 tnpe keluarge..keluarge nii tulang blkng abg..ingt x tu psn sape??yg mrh abg..yg benci abg pown ade smlm...semua utk support abg...hope next gme abg buat terbaik okey...tolak tepi sgle hal..hal pribdi..hal keluarge or ape skali pownnn...kmi nk yg terbaik dri abg!! ingt tuuuu "

ImissHim so much!
AndIlove u so much!
ingt tuuu...kowg semangat qid..kowg dh mcm nyawa qid..tanpa kowg
qid tk thu ape akan jdi at qid...
doa qid utk kowg sntiase ade okeyy :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…