Skip to main content

Malang..Malanggg

salam..
heyy esya ari ni ari malang qid lahhh..
ermm enth mcm mane ptg tdi time main2 badmintn ngan abg razi tertibe pitam plakk...
adoii sbb ape pown qid x thu...
thu2 qid dh ade at klinik colombia pak cu...
bukak jee mate kena mrh free ngan pkcu and and abg syam...
choii lah ari niii...
mcm biase lah skali dowg dh membebel memang susah nak benti..
puas lah qid bg isyarat suruh bntii..habuk kot dowg layan annnn!!!
choi!
dlm pukul lapan lebih tuu pak cu suruh abg syam anta qid gi hosptl..
atas sbb darh qid makin naik!!
mane x naik drh qid ni pk cu...dh pk cu membebel x benti kannn.
masuk2 jee wad pak cu col abg syam suruh ckp at qid mcm ni "cancl kan semua hal ko minggu ni..pk cu nk ko duduk wad seminggu.budk degil mcm ko ni bukn blh buat main!!!"
haa tu die...abg ckp sbijik mcm pk cu ckp!!
choiii...
pk cu owg  x nak lah duduk tmpt neraka niii..bosan tahuuu!!!!!!
qid nak balik lahhhh..qid nak lepak2 at luar...x nak duduk atas katil ni jee...pakai oxgn..cucuk tngan...
ambik drhhh!!! ayooo tak mahu lah pak cuuuu....

~pak cu kalo lah pkcu bce blog nii,qid jnji pas ni qid dgr kate2 pak cu..
qid mkn ubat qid x buat bnde2 sengal tu lagii.promise pk cuu!!!
tolong lh bg qid keluar pk cuuu...qid bosan...and qid dh okey lahhh...tlg lah pak cuuu...
lagi2 at hsptl nii..hsptl bru....qid x biase lahhh...pk cuuuuu!!!!!

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…