Skip to main content

keterangan saya! :)



haa sambung cite smlm..
smlm smbil2 sarapan tuu burak2 ngan walit skali die tnye nii “knp saya dgn ummi x tersenarai antara owg yg awak syg?”
haaa hambikkk kau qid kena dh sebijik pepagi tuu kann..hihihihi
rupe2 nye smp skng walit a.k.a mr.roy aku tuu layan blog niii..
x sangka plak...sbb tgk die dh jrng on9...ingt kan dh tk tgk lahh blog qid niii...hihihi
silap tafsir lahhh!!!ermm maaf bos!
Okey meh cek habaq sikit noooo!!!!
walit..yg perkataan “ibu dan ayah qid “ tuu maksudnye semua ibu and ayah angkat qid lahhh...
walit thu kan mama and ayah tuu makbpak btl qid..yg ibu and ayah tu plakk dh smestinye lah utk ibubpe angkat qid..haiiiyoooo
okey qid explain lg skali..ibu and ayah tuuu ade lahh mak bpk abg ajam,walit and ummi,makcik and pk cik qid and last skali sudh semestinye ibubapa arwah abg naimmm....alahh yg cikgu tuu lah!!
tu lh die....
xkan qid nak tulis panjang2 tuuu..so,untuk menjimatkan ruang blog qid niii,tu yg qid cume tulis ibu and ayah tuuu...hahahhaaha
harap walit fhm okey!
Satu qid nak ckp lah kann,qid suke tgk walit isap rokok!
Qid x thu knp...cara walit isap tuuu...perhhhh!!!! memang membayangi seseorg thuuu!!!!
hihihi sape??biar qid jelah thu okey.
Mcm2 qid and walit burak smlm esya...pasal kerja die lah...pasal ummi lah..pasal qid nak smbung bljr lahhh!!!mcm2!
Walit pesan tadi...masuk jee memane..janji sambung! Jgn x sambung...rugi nanti..
haa tuh die ckp..
die kate klo nk ambik form 6 pown okey..tp sanggup ke??
haaa thu sbb ape??sbb die thu anak die ni x sesuai ngan HB tuhh!! haha
memang nk smbung pown walit!!
tgk jee mne yg okey nnty..
last sekali nk balik walit ckp ni plak “jgn sampai lupe dkt saye erkk biler dh pindah KL nnty”
perhhh syahdu plakk walit time nak2 blik uhhh!!..ayooo
walit ku syg oiii...mane blh qid lupe dkt walit lahhh....
walit dh byk bantu qid...xde sbb qid akan lupe pade walit..thu x??
haaaa,so jgn lh lgi ckp qid akan lupe kat walit..memang tidak okey!!
tidakkkkk!!!
utk pengethuan wlit,slame ni bukan qid sngaje x nak msg!
Tp qid takut mengganggu!
Walit kan blik ptg so mst pent bler mlm uhhh..bler pgi lah sah2 lah msing2 bz...pagi kann??
semua owg bz....ermmm sorry walit klo walit terase qid lupe kat walit..
sory sgt2....ermm kamo masih walit qid mcm hari pertme qid panggil kmo walit dulu..
ingt tuuu..
wlau qid pindh KL nnti pown qid akan cube lri blik seremban utk jmpe kamo!
Qid cube okey!

Okey lah esya...tu je..ti qid sambung okey
salammmm :)

*dh tunai dh jnji nak cite kann so maria jgn nk memekak lgi :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…