Skip to main content

Kembali Senyum :)

Salam.
qid x thu nk ctew ape skng nii..
mcm kureng cite jeee..hihihi..
haa stu qid nk ckp x sbr nk gi tgk mania minggu dpn sbb akak2 aku semua ade turun shah alam sekaliiii!!!
perhhh x sabar wokkk nk tunggu! lme qid x jmpe akak qid sowg tuuu..hihihihhi

pantas kau diam membisu
ada garis sendu diwajah mu
slh kah skdr aku bertnye
berikan jawapan
kuatkah ikatan cinta
apa mungkin kasih mu setia
tk ku duga air mata berlinang
luka perasaan mu syg
sengaja hatimu ingin ku duga
tk terlintas fikirn mencuriga cinta
ku thu sputih dingin slju itu wrna cinta mu
kekasih ush merasa ragu dan sangsi
kekasih cinta ku x kan terbelah bg
keringkn lh air mata di pipi mu syg
Kembali Senyum

pantas kau diam membisu
ada garis sndu diwajah mu
slhkah sekadr aku bertnya berikan jwpn
kuatkah ikatan cinta
apa mungkin kasihmu setia
x ku duga air mata berlinang
luka perasaan mu syg
sengaja hatimu ingin ku duga
tk terlintas fikirn mencuriga cinta,
ku thu sputih dingin salju itu wrna cinta mu
kekasih ush berasa ragu dn sangsi
kekasih cintaku x kan terbelah bgi
keringkan lh air mata dipipi mu syg
Kembali Senyum

Kekasih usah berasa ragudan snagsi
kekasih cinta ku x kan terbelah bagi
keringkan lah air mata dipipi mu syg
Kembali Senyum
Dan Maafkan Ku


lgu sape tuu??
 rindu penyanyi lagu tuuu...
rindu nak im ngan die,bertweet ngan die,berburak2 ngan die,
berDM ngan die,main game gan die,dgr suare die
segala2nye tentang dia qid rindu...
semalam genap sertus hari die meninggal..
qid harap sgt abg izwan tnang dkt sana..
qid thu ramai yg mendoakan die..
qid thu die tersnyum lebar at sne :)
die kan baikk...
and yang pasti mungkin die tersnyum tgk aril berjaya at mania tu kann!
ermmm aril kena terus buat yg terbaik!!
untk dia and keluarge :)



Al-Fatihah buat arwah Khairil Izwan Bin Pilus
Moga rohnya ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…