Skip to main content

wangsa time


Esya.
Qid skang dekat wangsa.tadi ikot roy beli barang.
Dah tuu qid suruh die tinggalkan qid at sni.
Sib baik bwk lappy so dpt online haaa...
qid ade benda nak story.
Tadi roy ade mrh qid sebab qid smoke blik!
Time roy marah uhh qid diam jee lah...
dah time nak beli brng uhh tetibe roy tnye

“kamu ni lain macam jee skang.kenapa??”

qid pelik lahhh...
qid tnye blik knp pulak die ckp mcm uhh..
skali ni jwpn die.

“kamu x byk ckp,kamu ape je walit ckp kamu ye kan jee..selalu kamu x mcm ni.kalu seboleh2nye nak lawan ckp walit.tentang ape walit ckp.ni kamu ikot jee pulak ape walit ckp.cm dh brubh jee ”

qid terkejut la bler die ckp mcm uhh..ape sal plakk qid dh brubah...qid masih same lah wokk!! xde yg berubah nyee de...
klo qid brubh msty nyata klihatan die...ni TIDAK tahuu!!!

time berangan-rangan tdi tringt plak mase yg telah pk cu ttp ann tuh!!
ermmm mg fuck btl lahhh!!!
tarikh uhh qid dh plan nak kuar ngan fadz...lat2 pk cu bg tauu pasal next oppmnt plakk!!
yg pasal ari isnin dulu x slesai lgi,
yupp qid pown thu bnde tu mmg x sttle lgi..
tp knp lah pk cu aku sowg ni wat date time owg dh ade progrm..
ayoyoooo...
ape lahhh...
satu yg qid nk ckp yg qi dh x ambik port dh ape yg akan jdi..
qid ikot jee ape pkcu nak!!
mlz nak lawan2 lagi..hihihihi

*okey lahh..nk kena jmpe mmber nii..dh lme dh at sni..
esok qid smbng okeyyy :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…