Skip to main content

wangsa time


Esya.
Qid skang dekat wangsa.tadi ikot roy beli barang.
Dah tuu qid suruh die tinggalkan qid at sni.
Sib baik bwk lappy so dpt online haaa...
qid ade benda nak story.
Tadi roy ade mrh qid sebab qid smoke blik!
Time roy marah uhh qid diam jee lah...
dah time nak beli brng uhh tetibe roy tnye

“kamu ni lain macam jee skang.kenapa??”

qid pelik lahhh...
qid tnye blik knp pulak die ckp mcm uhh..
skali ni jwpn die.

“kamu x byk ckp,kamu ape je walit ckp kamu ye kan jee..selalu kamu x mcm ni.kalu seboleh2nye nak lawan ckp walit.tentang ape walit ckp.ni kamu ikot jee pulak ape walit ckp.cm dh brubh jee ”

qid terkejut la bler die ckp mcm uhh..ape sal plakk qid dh brubah...qid masih same lah wokk!! xde yg berubah nyee de...
klo qid brubh msty nyata klihatan die...ni TIDAK tahuu!!!

time berangan-rangan tdi tringt plak mase yg telah pk cu ttp ann tuh!!
ermmm mg fuck btl lahhh!!!
tarikh uhh qid dh plan nak kuar ngan fadz...lat2 pk cu bg tauu pasal next oppmnt plakk!!
yg pasal ari isnin dulu x slesai lgi,
yupp qid pown thu bnde tu mmg x sttle lgi..
tp knp lah pk cu aku sowg ni wat date time owg dh ade progrm..
ayoyoooo...
ape lahhh...
satu yg qid nk ckp yg qi dh x ambik port dh ape yg akan jdi..
qid ikot jee ape pkcu nak!!
mlz nak lawan2 lagi..hihihihi

*okey lahh..nk kena jmpe mmber nii..dh lme dh at sni..
esok qid smbng okeyyy :)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam