Skip to main content

Rindu AF7 :)

okey sekarang dekat pukul 2 pagi..
qid sebenarnye bru selesai tgk diari AF7..hahah at youtube laa.
ape lagiii..knp qid pilih AF7? kenapa x AF 6 ke 9 kee??
ermmm ni semua sebab qid x sabar2 nak tunggu mania sebenarnye..
yg mane sejarah adik beradik uh akan wujud semula..Akim,Hafiz and Aril..
serius qid mizzzz sgt2 nk tgk AF...
time tgk2 uhh rase nk nangis tgk  hubungan pershbtn dowg time at AF...
nak2 nye time Aril masuk af  blik uhhh....
macm mane Aril menangis memeluk dowg semua ckp yg aril rindu at dowg..
mcm mane dowg berkejasama...dowg gelak same2....
memang terharu sgt tgk persahabatan dowg..lgi2 time uh ade yazid skalii...
dua minggu aril xde at akademi,yazid mcm down sikit..then bler aril masuk blik
yazid sendiri cite yg die bersemangat sgt,bangun pagi lah....dtg pling awal at akademi lahh...
memang suke sgt tgk dowg semua...
ermmm....stu lagi...air mata ni mcm nak mengalir tgk dowg semua bersatu time aril dh masuk balik,
time aril say "who are we?" then rmai2 sebut  "AF 7" tige kali aril buat mcm uh...
qid x thu knp air mate ni mengalir..mungkin rindu kot dgn bnde2 uh semua....
klu x cye cube tgk video ni  http://youtu.be/cgEbmBUNJzg then tgk part yg dk nak abis uhh..
sape yg layan btl2 luar dlm AF7 nii mesti kowg ade rse something!!
ermmmm...
Akim,Hafiz,Aril..
kowg bertige akan beraksi lagi....
hope antre kowg masih mcm dulu...
mcm dekat Af...ramai yg menantikan kowg bertige..
ramai yg rindu kan af7 sebenarnye..qid thu tuuu....

pape pown esok penentu aril dpt masuk mania ke tidak!
but qid yakin yg die dpt masuk..bc dri awal lgi undian di bukak die sntiase di top 3...
insya-allah abg kau akan masuk untuk beraksi ke pentas mania tuhh!!
doa kami ade untuk kau berjaya at sane :))

#nite nk tido

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…