Skip to main content

Rindu AF7 :)

okey sekarang dekat pukul 2 pagi..
qid sebenarnye bru selesai tgk diari AF7..hahah at youtube laa.
ape lagiii..knp qid pilih AF7? kenapa x AF 6 ke 9 kee??
ermmm ni semua sebab qid x sabar2 nak tunggu mania sebenarnye..
yg mane sejarah adik beradik uh akan wujud semula..Akim,Hafiz and Aril..
serius qid mizzzz sgt2 nk tgk AF...
time tgk2 uhh rase nk nangis tgk  hubungan pershbtn dowg time at AF...
nak2 nye time Aril masuk af  blik uhhh....
macm mane Aril menangis memeluk dowg semua ckp yg aril rindu at dowg..
mcm mane dowg berkejasama...dowg gelak same2....
memang terharu sgt tgk persahabatan dowg..lgi2 time uh ade yazid skalii...
dua minggu aril xde at akademi,yazid mcm down sikit..then bler aril masuk blik
yazid sendiri cite yg die bersemangat sgt,bangun pagi lah....dtg pling awal at akademi lahh...
memang suke sgt tgk dowg semua...
ermmm....stu lagi...air mata ni mcm nak mengalir tgk dowg semua bersatu time aril dh masuk balik,
time aril say "who are we?" then rmai2 sebut  "AF 7" tige kali aril buat mcm uh...
qid x thu knp air mate ni mengalir..mungkin rindu kot dgn bnde2 uh semua....
klu x cye cube tgk video ni  http://youtu.be/cgEbmBUNJzg then tgk part yg dk nak abis uhh..
sape yg layan btl2 luar dlm AF7 nii mesti kowg ade rse something!!
ermmmm...
Akim,Hafiz,Aril..
kowg bertige akan beraksi lagi....
hope antre kowg masih mcm dulu...
mcm dekat Af...ramai yg menantikan kowg bertige..
ramai yg rindu kan af7 sebenarnye..qid thu tuuu....

pape pown esok penentu aril dpt masuk mania ke tidak!
but qid yakin yg die dpt masuk..bc dri awal lgi undian di bukak die sntiase di top 3...
insya-allah abg kau akan masuk untuk beraksi ke pentas mania tuhh!!
doa kami ade untuk kau berjaya at sane :))

#nite nk tido

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…