Skip to main content

Jam Oh jamm


Salam.
Tadi round2 cri jam tangan baru..
qid ingt malaz nak pkai g-shock lagii..
qid pikir nak pakai jam solar uhh blikk..
cri punye cari area kL and term one..
mcm x jumpe jeee...
skali pgi tdi tringt plakk ade sowg mmber qid ni pkai jam uhh
qid pown coll die tnye die beli jam uhh at mane..
skali die kate die beli at pasar pagi area parit!!!
qid terkejut lahh coz jauhh beb nk gi cri sne.
Last2 qid ckp ngan die yg qid nak beli at die..
die okey! Coz die pown jarang pkai...
die nak jual 23...coz die beli 25..qid ckp ngan die 20 jee x leh kee..
skali die kate 3 inggit tok toppup die..ermm hihihiih tp x jadi kot ambik at die uhh,
die x de umah..qid plak ptg uh dh nak gi kl..esok mlm uhh qid nak pkai jm tuhh..
biler mse plak nak gi ambik jam uhh at diee..ermm
okey lahh!!
qid sje jee nak bli jam bru,coz kann nak gi perlis..tuh yg nak pkai bnde bru uhh!
Hihiihiih.:)

tdi mama ckp yg mybe selasa minggu depan mama nak anta qid duduk umah atok cik at
masjid tanah,melaka...qid tnye lah kenapa plakk??
skali mama jawab “biar ilmu kamu terjaga skit...duduk sni pown bukan nak dengar ckp owg,duduk dgn atok sekurang2 nye kamu blh bljr macam2”

haa tuh die...ermm okey lah! Terpulang at mama...
esya thu ke atok yg mane nii??
atok cik yg bekas pengarah rtm uhh lah...
dgn die qid x kisah sgt kott...jgn atok yg sowg lagi uhh..
memang berangin lah qid...
nnek pown okeyy..
qid x thu lah mcm mne at umah atok uhh nnti..
xde mknenye qid dpt pkai bju lengan pendek at sne uhh!!!
ermmm nasib2....hiiiihii
tp kann dengan atok cik uhh best coz setiap ptg die akan ke laut utk lepak2 plus tgk mate hari terbenam...so.....time uhh qid akan ambik byk2 gmbr lahhh wokkk!!!
hihihihi x sbr mehhhh!!!
satu lagi qid blh lah mencilok keta die gi pusara abg wan tiap2 pagi...
even jauhh nyalas ngan masjid tanah tuu,tp qid percye yg qid blh kott tetiap pagi gi sne..
ermmm hihihihi dh yakin sesangat2 niii..
baguskann qid??
hhihiihihi
memang bagus pownn!!
opss!! terperasan plakk qid nii..hihiihi
okey lah malaz nak merepek2 panjang2 maghrib2 niii....
ti sok kee qid sambung okey!!
bye-2 :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…