Skip to main content

Hot Seats Mania : #Aril


haa Khairil Azam Bin Pilus.
sekarang ni tengah heboh pasal MANIA.
Mania ni biar qid terangkan sikit k ape die sebenarnye...
Mania ni adalah satu program realiti yang di anggotai oleh penyanyi-penyanyi yang dah terkenal,
salah sowg yg telah terus tercalon adalah juara Anugerah Juara Lagu tuhhh..
si awan nano tuh-Hafiz..yg dh famous uhhh pown masuk program realiti niii..
16 Mac ni akan diumumkan sowg lagi untuk tercalon at program nii
skng niii kiteowg sume tgh bz buat mcm2 nak sebarkan pasal website Mania supaya
peminat2 Aril dapat vote die untuk ke Pentas Mania tuhhh..
yg membuatkan rmai nak Aril masuk adalah salah satu sebabnye ramai yg tahu
Aril ni memang ber'style punye owg...yg kedua nii sebab rmai nak tgk sejrah AF7 berulng blik 
apabila Akim,Hafiz juga turut serta dlm program niii...
so Kalau Aril join mania nii mungkin kenangan2 AF7 akan terimbas semula...
bak kata Aril sendiri die memang rindukan saat2 dekat AF dulu..
dan dia kata die sukakan keadaan mcm tuuu...
die rindu nak perfm all out abis2 mcm at AF dulu..
dan dia mengharap sgt dpt masuk ke pentas mania tuhhh!!

sekarang nii AL's sume tgah sebok heboh2 kan at owg2 lain suruh vote Aril...
undian aril sejak awal memang agak tinggi...undian die selalu jdi top 3..
but tengok tdii..undian aril kurang dri chaq and ebi...
yg menakjup annn uh bler undian ebi naik mendadakk pulak 

3134 likes

2999 likes

2936 likes


ermmm tgkkk chaq pown kalah kan Aril..tu yg kite owg suruh mmber2 tagged,fb,twitter sume vote aril..
mule2 nak suruh dowg uhh memang lah qid segann..lame2 dh x segan dh..
kalau x de peminat niii mcm mane aril nak gi pentas mania ye x???
so kena lahh hebohkan benda ni supaya dowg vote and aril dpt gi Pentas mania...
Insya-Allah

Kami semua harap Aril a.k.a Ajam dapat maju ke pentas mania...supaya sejarah Af akan berulang semula.. :))
at Mania ni bukan budak2 AF jee yg ade..student dri program realiti lain pown ade..
mcm mentor,oiam,malaysia idol keee...
ermm antre artis yg dh naik yg join program nii
stacy,akim,alyah,awi rafeal,kristal,hazama shila hamzah,and ramai lgi lahh yg tip topp...

pape pown disini saya doakan aril dapat menjadi peserta Mania.
Amin.~~~

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…