<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 7 March 2012

haa Khairil Azam Bin Pilus.
sekarang ni tengah heboh pasal MANIA.
Mania ni biar qid terangkan sikit k ape die sebenarnye...
Mania ni adalah satu program realiti yang di anggotai oleh penyanyi-penyanyi yang dah terkenal,
salah sowg yg telah terus tercalon adalah juara Anugerah Juara Lagu tuhhh..
si awan nano tuh-Hafiz..yg dh famous uhhh pown masuk program realiti niii..
16 Mac ni akan diumumkan sowg lagi untuk tercalon at program nii
skng niii kiteowg sume tgh bz buat mcm2 nak sebarkan pasal website Mania supaya
peminat2 Aril dapat vote die untuk ke Pentas Mania tuhhh..
yg membuatkan rmai nak Aril masuk adalah salah satu sebabnye ramai yg tahu
Aril ni memang ber'style punye owg...yg kedua nii sebab rmai nak tgk sejrah AF7 berulng blik 
apabila Akim,Hafiz juga turut serta dlm program niii...
so Kalau Aril join mania nii mungkin kenangan2 AF7 akan terimbas semula...
bak kata Aril sendiri die memang rindukan saat2 dekat AF dulu..
dan dia kata die sukakan keadaan mcm tuuu...
die rindu nak perfm all out abis2 mcm at AF dulu..
dan dia mengharap sgt dpt masuk ke pentas mania tuhhh!!

sekarang nii AL's sume tgah sebok heboh2 kan at owg2 lain suruh vote Aril...
undian aril sejak awal memang agak tinggi...undian die selalu jdi top 3..
but tengok tdii..undian aril kurang dri chaq and ebi...
yg menakjup annn uh bler undian ebi naik mendadakk pulak 

3134 likes

2999 likes

2936 likes


ermmm tgkkk chaq pown kalah kan Aril..tu yg kite owg suruh mmber2 tagged,fb,twitter sume vote aril..
mule2 nak suruh dowg uhh memang lah qid segann..lame2 dh x segan dh..
kalau x de peminat niii mcm mane aril nak gi pentas mania ye x???
so kena lahh hebohkan benda ni supaya dowg vote and aril dpt gi Pentas mania...
Insya-Allah

Kami semua harap Aril a.k.a Ajam dapat maju ke pentas mania...supaya sejarah Af akan berulang semula.. :))
at Mania ni bukan budak2 AF jee yg ade..student dri program realiti lain pown ade..
mcm mentor,oiam,malaysia idol keee...
ermm antre artis yg dh naik yg join program nii
stacy,akim,alyah,awi rafeal,kristal,hazama shila hamzah,and ramai lgi lahh yg tip topp...

pape pown disini saya doakan aril dapat menjadi peserta Mania.
Amin.~~~


Official Template By BudakPEMALAS