Skip to main content

Hot Seats Mania : #Aril


haa Khairil Azam Bin Pilus.
sekarang ni tengah heboh pasal MANIA.
Mania ni biar qid terangkan sikit k ape die sebenarnye...
Mania ni adalah satu program realiti yang di anggotai oleh penyanyi-penyanyi yang dah terkenal,
salah sowg yg telah terus tercalon adalah juara Anugerah Juara Lagu tuhhh..
si awan nano tuh-Hafiz..yg dh famous uhhh pown masuk program realiti niii..
16 Mac ni akan diumumkan sowg lagi untuk tercalon at program nii
skng niii kiteowg sume tgh bz buat mcm2 nak sebarkan pasal website Mania supaya
peminat2 Aril dapat vote die untuk ke Pentas Mania tuhhh..
yg membuatkan rmai nak Aril masuk adalah salah satu sebabnye ramai yg tahu
Aril ni memang ber'style punye owg...yg kedua nii sebab rmai nak tgk sejrah AF7 berulng blik 
apabila Akim,Hafiz juga turut serta dlm program niii...
so Kalau Aril join mania nii mungkin kenangan2 AF7 akan terimbas semula...
bak kata Aril sendiri die memang rindukan saat2 dekat AF dulu..
dan dia kata die sukakan keadaan mcm tuuu...
die rindu nak perfm all out abis2 mcm at AF dulu..
dan dia mengharap sgt dpt masuk ke pentas mania tuhhh!!

sekarang nii AL's sume tgah sebok heboh2 kan at owg2 lain suruh vote Aril...
undian aril sejak awal memang agak tinggi...undian die selalu jdi top 3..
but tengok tdii..undian aril kurang dri chaq and ebi...
yg menakjup annn uh bler undian ebi naik mendadakk pulak 

3134 likes

2999 likes

2936 likes


ermmm tgkkk chaq pown kalah kan Aril..tu yg kite owg suruh mmber2 tagged,fb,twitter sume vote aril..
mule2 nak suruh dowg uhh memang lah qid segann..lame2 dh x segan dh..
kalau x de peminat niii mcm mane aril nak gi pentas mania ye x???
so kena lahh hebohkan benda ni supaya dowg vote and aril dpt gi Pentas mania...
Insya-Allah

Kami semua harap Aril a.k.a Ajam dapat maju ke pentas mania...supaya sejarah Af akan berulang semula.. :))
at Mania ni bukan budak2 AF jee yg ade..student dri program realiti lain pown ade..
mcm mentor,oiam,malaysia idol keee...
ermm antre artis yg dh naik yg join program nii
stacy,akim,alyah,awi rafeal,kristal,hazama shila hamzah,and ramai lgi lahh yg tip topp...

pape pown disini saya doakan aril dapat menjadi peserta Mania.
Amin.~~~

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam