Skip to main content

abg mierul vs. abg ajam

salam.
qid sekarang tengah bengang ngan abg ajam and abg mierul sebenarnyee...
masing2 tgh bergaduhhh!!
punce die qid ngan yang lain2 x thu..
thu2 jee ari uhh abg mierul sound2 abg ajam at twitter.
ramai gk yg terkejut time abg mierul wat cm uhhh..
abg ajam yg qid tabik die x menjawab!
ermm qid rse qid thu knp dowg...tp qid 
mlz nk mention at sni...
yg pasti nyee qid rse ni semua abg mierul punye mslh...
but abg ajam pown sme lahh kot coz x berkeras..
if die terus terng x de lah bnde nii pnjng2.
esya byangkan smp skang abg mierul masih tulis mcm2 at twitter..
even die x tulis siape owg yg die ckp uhh,
tp rmai antre kami yg thu sbnrnye sape yg abg mierul ckp..
hope abg mierul ngan abg ajam ni okey semula.
ingat bro! kowg dh kawan since sekolah lagi kann...
bende kecik x yh nak di besar2 kn..
lgi pown ni sume bukan slh kowg berdua lah..
yg yg sowg lagi betina uhh punce semua niii...

to abg ajam --> jgn cpt melenting abg..qid,abg jef,apex sume thu ape punce sbnr...so,abg kena
sabar sikit jee lagi untuk bnde ni semua slesai okeyy!!

to abg mierul --> plz lah abg...jgn di sebabkan pompuan tuu abg ckp abg ajam mcm2..abg dh selidik ke 
ape yg pompuan uhh ckp at abg??
abg mcm x kenal abg ajam uhh mcm mne kann..perangai die..
abg lagi yakin dgn kate2 betina tuhhh!!!
dah abg...pikir lahh baik2 okeyy

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…