Skip to main content

Tutup Dah :)

Assalammualaikum esya..ermm qid dua tige ari nii kne prvt ann blog ni atas arahan abg ajam.
qid tk thu time at umah abg ajam uhh die suruh unvlbl ann blog qid..die kte "klo ko nak jd mcm skng ni kau unvlbl skng jugak" qid pown terus lah privt ann blog qid...
qid x thu lah pahal abg ajam uhh..and yg pastinye smp bler unvlbl uhh qid pown x thuu..hihihi..

okey..skng ctew pasal hal smlm...
ermmm akhirnya qid dpt ape yg qid nakk..kedai yg at centre point uhh selama dgn aman nyee ditutup TERUS semalam..tanpa rse simpati qid pergi buang semua yg x berkaitan uhh...akhirnye qid bebas dri ni semua..
tp mslh skng,pasti kne naik turun mantin je plak tgk kak ika hndel kedai at sne plakk...kak ika uhh kurng skit pasl22 komptr nii..tu yg kne tgk2 annn..
syukur  sgt2 qid dh bebas dri ni sume..hihihihihihi
blik jee kemas kedai tuu smlm qid terus lari gi jmpe abg mierull..woooooo lme wokk qid x lepak ngan die...
memang best lahh weiii...lepak2 ngan die smlm terbkk lak ctew pasal kak iz...
dlm group kak iz mcm dh bwk diri skit..
qid ckp lah yg kak iz dtg umah qid ari khamis..
skali abg mierul ckp "lahh blh lah abg pown lepak situ.."
hihihihihi sengal kau abg..yg bini kau tuhh mne kau nak cmpak?? dlm lombong haaa?
pape pown qid x sbr nk tunggu pertemuan dowg...
qid dh ckp at dowg semua esya...
qid ckp at dowg tlg jgn tag nme qid at twitter sepanjng ari tuu...qid x nak stu tag pown dri dowg semua..
hahaaaaa awal2 dh pesan haaaa...bukan ape,tkut mmber2 yg follow qid ni pikir lain plakk ti..
so dri bnde2 ni semua terjadi..terpksalh qid suruh dowg semua menipu sepanjg ari tuu..hihihihihi
*sorry

dengar ctew abg ajam dtg tengah malam mcm b4 ni punye knduri uhhh...
tp mamat cacat otk uhh x comfm lgi....die kte die free jee die terus lari dtg semban..
pape jee abg oiii...jnji kau dtg..

ari ahad nii pk cik nasir dh smp..esya ingt lgi pk cik nasir??
pk cik yg esya tumpang umah die time dkt arab ari tuhhh..
ingt??pk cik tuu kte die blik wedding ni ti die nak terus singgah kubur kamu and nazry..
ermm qid thu sbnrnye dlm ati pk cik nasir die terlalu syg kn kamu berdue...
ingt lagi mase kamu meninggal die x pat balik....hari2 die tipon walid suruh walid sabar lah itulah ini lahh....
dh tuu nazry meninggal pown die galat gk x dpt blikkk....nk wat mcm mne annn bukan senang nk ambik2 cuti kerja mcm die uhh... :)
pape pownnn qid hepy die masih ingt at kamu and angah!
:)

to follower2 qid yg bru terbce posting2 qid nii..hihihihi sorry wok!
ni semua bukan qid yg nakk.. atas arahan si awok tuh lah nii...
again.Sorry ::)

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam