Skip to main content

Stress

x


Salam esya..haaa tahu kenapa muke mcm tuhh???hahahaha  kena lah tnye abg syam and abg ajam kenape muke mcm tuuu..HAHAHAAHAH...
haa esya,thu tak ari ni betul-betullah qid diduga dgn mcm2 dugaan...
dh lame qid x stress sgt2 mcm ari ni..dulu at skolah slalu lah stress2 ni,sjk dh x skolah ni
ni lahh ari yg paling qid stress...
ari ni pertama kali nyaa  qid merayau seorang diri....
okeyyy ctew die mcm niii.qid ade plan ngan sowg member ni nak kuar,last2 die kena kerja...
qid tnye member2 lain,dowg semua ade hal msing2...so qid ape lagi pukul 10.30 siap2 terus pergi KTM and beli tiket gi Mid..qid pergi sowg2 tauuu..haaa smp sne qid x contct spe2 pownn...walaupown rmai mmber qid yg kuar pavi arini tp sowg qid x contct...
qid betul2 tertekan glerr pgi tdi....dh lah skit ati smlm x slesai lgi,dh tu sakit hati lagi plakk pagi uhhh..
ayooooo....qid sengaja jee x nak contct spe2 bler dh smp sne..qid nak yg dowg2 semua thu yg qid 
boleh lahhh gi sowg2 tnpe dowg semua......!!! tak pyh  de qid nak mcm pemintak sedekah bertanye byk2 kali...contct dowg byk2 kali!!!
memang sakit ati gilerr lahhh esya...!!! klo dowg plan nak kuar ke ape ke lgi pas ni...
qid dh angkat tgn awal2 yg QID TAK NAK MASUK CAMPUR!!!!!!sblm ni dowg nk jmpe last minit ke,ape ke qid ikot jee..qid cncl ann progrm qid,tp dowg buat qid mcm ni plakk..
mungkin dowg x ske kot kuar ngan qid!! arhhhh lntk la kowg JAHANAM!
~lepas2 jee lepak midd dalam pukul 1 uh qid balik..x de bnde kot nak buat at mid uhh..klo pavi ke TS kee okey lagi! smp2 jee umah tdi qid teringat plakk at tempat lepak qid dulu at labu...qid terus lah ape lagi siap2 pergi labu...

Esya bayangkan pukul 2 lebih qid kuar  nk gi labu,tapi pukul 3 setengah qid masih at BANDAR SEREMBAN.punye lah lame Jam at seremban tadii....
mengalahkan KL plak ari ni die jamm....kiri kanan line x leh jalan tdii...adoiiiii!!!
memang skit lahhh jam tdi...
adoiii aiii....

mase jalan2 at mid uhh mcm biasa lah..layan perasaan jee at mid uh..ingat pian lag,abg wan,walit lah!!
ayooo rindu sgt2 ngan dowg.....

esya byngkan bangun2 jee tido qid contct dowg,qid msg dowg..dowg x angkat dowg x reply...berkali2 bru reply msg..dh tu dowg plak nak angin ngan qid...ingt qid ape..!!heyy aku sanggup cncel an appointment aku smate2 nak enjoy ngan kowg...nak spend time ngan kowg..tp kowg???aku sedih auu kowg buat mcm nii...
dulu aku dh rse bnde nii,aku ingt ann aku x kan rse lgi bende ni..tp aku dpt juga bnde ni lagi!!
weii pikir lahh btl2 weii spe slh spe btl...kau knp nak angin2 ngan aku plakk! kau knp nak ckp2 aku plakkk!!agak2 lah weiiii...aku exctd tauu nk jmpe kowg..aku x sbr2 tau nak kuar ngan kowg..tp kowg wat date then cncel...dh tu ade yg wat date x kena tmpt..pdhl tau kann yg aku ade hal time uhh..
atau kowg memang x nak aku join kowg??haaa???ckp terus terang ngan aku ann senang!

"pian..aku terpikir tdi..klo kau ade lagi mesti kau yg dtg temankan aku ann?mesti kau yg kuar ngan aku an..kau kan jenis x kisah!!mesti kau yg dtg and gntikan tmpt dowg at sisi aku..kan???kenapa lah kau pegi awal sgt piann??susah tauu aku nk cri kwn..aku nak kau lah piannn"

~pgi2 sebelum kuar qid gi lawat kubur...kubur achik,abg im,atok and nenek..
ni kat bwh uh ade kubur arwah achik!!!
time nak turun dri makam uh qid terserempak ngan kak tasha...selisih kereta ngan dia..
kalu qid kmbt skit msti dpt jmpe kak tasha..lme x nmpk die....

moga roh2 mereka tenang disana~ Aminnn




Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam