Skip to main content

Stress

x


Salam esya..haaa tahu kenapa muke mcm tuhh???hahahaha  kena lah tnye abg syam and abg ajam kenape muke mcm tuuu..HAHAHAAHAH...
haa esya,thu tak ari ni betul-betullah qid diduga dgn mcm2 dugaan...
dh lame qid x stress sgt2 mcm ari ni..dulu at skolah slalu lah stress2 ni,sjk dh x skolah ni
ni lahh ari yg paling qid stress...
ari ni pertama kali nyaa  qid merayau seorang diri....
okeyyy ctew die mcm niii.qid ade plan ngan sowg member ni nak kuar,last2 die kena kerja...
qid tnye member2 lain,dowg semua ade hal msing2...so qid ape lagi pukul 10.30 siap2 terus pergi KTM and beli tiket gi Mid..qid pergi sowg2 tauuu..haaa smp sne qid x contct spe2 pownn...walaupown rmai mmber qid yg kuar pavi arini tp sowg qid x contct...
qid betul2 tertekan glerr pgi tdi....dh lah skit ati smlm x slesai lgi,dh tu sakit hati lagi plakk pagi uhhh..
ayooooo....qid sengaja jee x nak contct spe2 bler dh smp sne..qid nak yg dowg2 semua thu yg qid 
boleh lahhh gi sowg2 tnpe dowg semua......!!! tak pyh  de qid nak mcm pemintak sedekah bertanye byk2 kali...contct dowg byk2 kali!!!
memang sakit ati gilerr lahhh esya...!!! klo dowg plan nak kuar ke ape ke lgi pas ni...
qid dh angkat tgn awal2 yg QID TAK NAK MASUK CAMPUR!!!!!!sblm ni dowg nk jmpe last minit ke,ape ke qid ikot jee..qid cncl ann progrm qid,tp dowg buat qid mcm ni plakk..
mungkin dowg x ske kot kuar ngan qid!! arhhhh lntk la kowg JAHANAM!
~lepas2 jee lepak midd dalam pukul 1 uh qid balik..x de bnde kot nak buat at mid uhh..klo pavi ke TS kee okey lagi! smp2 jee umah tdi qid teringat plakk at tempat lepak qid dulu at labu...qid terus lah ape lagi siap2 pergi labu...

Esya bayangkan pukul 2 lebih qid kuar  nk gi labu,tapi pukul 3 setengah qid masih at BANDAR SEREMBAN.punye lah lame Jam at seremban tadii....
mengalahkan KL plak ari ni die jamm....kiri kanan line x leh jalan tdii...adoiiiii!!!
memang skit lahhh jam tdi...
adoiii aiii....

mase jalan2 at mid uhh mcm biasa lah..layan perasaan jee at mid uh..ingat pian lag,abg wan,walit lah!!
ayooo rindu sgt2 ngan dowg.....

esya byngkan bangun2 jee tido qid contct dowg,qid msg dowg..dowg x angkat dowg x reply...berkali2 bru reply msg..dh tu dowg plak nak angin ngan qid...ingt qid ape..!!heyy aku sanggup cncel an appointment aku smate2 nak enjoy ngan kowg...nak spend time ngan kowg..tp kowg???aku sedih auu kowg buat mcm nii...
dulu aku dh rse bnde nii,aku ingt ann aku x kan rse lgi bende ni..tp aku dpt juga bnde ni lagi!!
weii pikir lahh btl2 weii spe slh spe btl...kau knp nak angin2 ngan aku plakk! kau knp nak ckp2 aku plakkk!!agak2 lah weiiii...aku exctd tauu nk jmpe kowg..aku x sbr2 tau nak kuar ngan kowg..tp kowg wat date then cncel...dh tu ade yg wat date x kena tmpt..pdhl tau kann yg aku ade hal time uhh..
atau kowg memang x nak aku join kowg??haaa???ckp terus terang ngan aku ann senang!

"pian..aku terpikir tdi..klo kau ade lagi mesti kau yg dtg temankan aku ann?mesti kau yg kuar ngan aku an..kau kan jenis x kisah!!mesti kau yg dtg and gntikan tmpt dowg at sisi aku..kan???kenapa lah kau pegi awal sgt piann??susah tauu aku nk cri kwn..aku nak kau lah piannn"

~pgi2 sebelum kuar qid gi lawat kubur...kubur achik,abg im,atok and nenek..
ni kat bwh uh ade kubur arwah achik!!!
time nak turun dri makam uh qid terserempak ngan kak tasha...selisih kereta ngan dia..
kalu qid kmbt skit msti dpt jmpe kak tasha..lme x nmpk die....

moga roh2 mereka tenang disana~ Aminnn




Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…