Skip to main content

Semalam :)


Okeyy...
Asalammualaikum sya..
ermmm dri ptg smlm qid pk nak tulis ape lahh at blog..
haa ni mase nyee utk qid tulis blog...
dri ptg smlm qid nk tulis tp x dpt2...
smlm settle ann hal ngan abg ajam uhh!
Pukul 5 pgi tdi bru sampai umah haa...
sampai2 jee terus mandi and tidur...
tgk2 pukul 10 bru terjaga..hihihihihihi
lame wokk qid x bgun lmbat!
Hihhihi ape lah!
~haaa cte pasal semalammm......
dari pagi sampai lahh ke tengah malam tadi,sehari uhh qid tersnyum lebar!
Alhamdulillahhh.. :)
ape kes semalam??
haaa pgi semalam qid,sha and zati jumpe jap...walaupown kejap tdi best gak lahh!!
borak2...gelak2...ermm :)
sebenarnye mlm uhh tetibe jeee masing2 ckp2 nk jumpe,qid pown xde hal..so jmpe je lahh
ingt nak gi termm..tp zati kne blik awal..so x jadi..
so lepak jee at the store yg x seberapa uhhh...hihihihiih
sebelum jmpe dowg smlm qid g STAD dlu jmpe sowg cikgu nii!!!
die yg anta qid gi pacific...
smp2 jee nmpak zati..qid mcm pelik “zati ke tuu” thu sbb ape??
sbb zati makin comelll...tp lawa tauu!!! haaaa..susuah weii nk cri mcm uhh...
jalan2 ngan zati awex add ckp tuh awex qid plakk!!
ayoyoyo..ape lahh ko ni aida..owg uhh dh ade laki lah weiii.....
aishah ade urusan qid jap smlm..dh tuh qid lepak jee ngan zati..ambik2 gmbr lah..borak2...
zati masih same yg qid kenal dlu!
Sukeee sgt ambik gambar dgn memek muke die yg comey2 uhh..hahahah
Bagus2.. :)
yg sha plak tetap sme...TAK NAK AMBIK GAMBAR..
ermm lantak lah shaa :)
nnty aku mati ti kau nyesal plak x de memori take pic ngan aku!!
haaa hahahahah...mcm lah ko kish kann?? hihiihi ape lah!
Lepas zati and sha blik smlm qid ngan add plan nak gi lawat kubur Bella...
skali nk kuar uhh ujan lebat..tunggu punye tunggu ujan x reda2 lagii smp lah pukul 6.30..
nk gi makam amende nyee dh nak maghrib2 uhh..ayooo..
aida pown rehat time 6.30 uhh dh uhh bntai kiteowg tige owg wat huru hara at the store uhh..ambik kauuu!!!
dkt2 nak maghrib uhh kite owg x betul dh...
ngan add pkai kasut tumit tinggi aida lah..ngan qid cium dahi add lah..dh uhh at cium tgn qid lahhh..
masing2 bantai nya ambik2 gambr..yg aida mak andam nyee..kak ika plak photo grapher nyee...ayoyo..
memang owg2 yg lalu uhhh pelik lah tgk kiteowg at kedai uhhh!!ayoooo... jap gi qid upload pic okey!!
hihii pic ngan zati skali qid upload kang!
Dh abis merapu uhh add anta qid blik coz kul8 abg jep nak ambik at umah bwk jmpe my brother tersayang uhh!!
ahahahahaha tersayang kee??hihihi HELLO!!
ahahhaahhaha
smp2 jee abang ajam pandangg jee qid..ehemm2..bukan abg ajam yg tuttttt tu tauu...hahhaahah
sape yg faham,faham lah..sape yg x faham uhh..naseb lah dik oiii...
hihihhihi
best sgt dpt jumpe abg ajam....terubat rindu aku wokkk!!!
hihii..abang ajam terus bawak qid blik umah time uhh..dh selesaii an semuanyeee at umah tu ngan die,abg jep abg haris and sis2 ni semua
abang ajam pown suh qid tukar baju then die bwk qid kuar...
lme weii x ngengayau ngan abg ajam..naik si sewel die uhhh..tp naik si sewel die uh dri umah die smp umah abg mierul jee.
Kite owg pinjam keta abg mierul jap..hihihi pape kedane ann abg qid uhh...keta pown xde..HAHAHAHA
serius qid gmbire sesangat2 malam tdi..jalan2 ngan die..lme weii x borak2 lelame ngan die cm uhh..
dri stu topic ke stu topik kite owg ckp!
Dengan keta abg mierul uhh juga abg ajam terus anta qid blik umahh..tu yg pagi uh bru smp..hihiihihi..

ABANG AJAM -->best wokk layan kau malam tdi..lme x layan otak glerr ko uhh...adoii ai..ti klo masing2 free lgi kite jmpe erkk wok!!
tak pownn qid nak blik kampung nnti qid bg tau okey..kite jmpe at kg..abg bebile jee blh blk sne ann??
ermm to abg mierul,kak nurul and abg gemok sowg uhh *sory :) thankz erkk tlg ambik qid..
bwk qid jmpe die,pinjm ann keta..tolong cover ann abg ajam semalam thank you sangat2 lah kowg!!!
kowg memang terbaikk...kowg tolong qid,kowg tolong abg ajam..qid sayang kowg semua lah weiii!!! love you like crazy lah weii :))

okey2 dah2..stop2 jgn merapu byk sgt qid..
upload2 skng.. gmbr ngan keng kwn ko uhh :)

abang ajam..lupe plak nak ckp! Pasal benda uhh qid akan cube lah buat ape yg di amanahkan.
Qid x dpt jnji,kne tgk result dulu..but klu permohonan qid ditrima,qid akan buat yg terbaik utk die!
Tu janji qid. :)


Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…