Skip to main content

Rambut Tersalah potong :'(

salam esya.
hey semalam gi cuci rmbut..dh siap2 uhh..
owg uhh tnye "you cut?" qid pown ckp lah "no!!"
sekali abg mierul kte "potong lah skit...nak pkai minggu dpn..blkng uh serabot lah"
abg mierul suh potong!
ok qid pikir punye pikir qid ckp at abg mierul,
"potong belakng jee lah..atas ni nipiskan...blkng buat V."
okeyy..abg mierul ckp lah at owg uh ape yg qid ckp..
dh tuu qid tgk die potong gune gnting jeee...
yg blkng sume die gune gunting!
abg mierul pndng qid..qid pandang abg mierul....
last2 qid x puas ati qid tnye die,
"cn u use ths msin?"
 mamat uh blh wat muke terkejut...adoiii aiii!!!
bengong! die ingt qid suruh botak ann kepala qid..heyy sengal ko wokk!
skali die ambik msin uh just utk bersih ann at tengkok2 qid uhhh!!
serius qid ckp rmbut qid dri blkng nmpk mcm pompuan cine thu x!!!!!!
ayooo sy x mahu lahhhhhh!!!!!!
memang qid x kan pergi lagi at salon bodoh tuuu!!!!
owner pown sengal thu pkai pekerja bru perhatikan lah prkerja kauuu tuuu!!!
dh lah ckp bi mcm owg xde lidah!!!!
pendekkk giler sebutan kauuu!! bodoh!!
lain kali x pyh lah ko dtg mlysia ni bodohhhh!!!!!
haaaa ambik kauuu..abg mierul smp panggil lah boss die smlm coz dh potong lain...
dowg nak btl ann smlm!
but qid x nak..x pasal2 nnty bertmbah buruk plak rmbut qid...ayoooo...
dh mcm amoi dh haa rmbut akuuu!!!
ayoooo...
nii tgh tunggu add dtg umah utk otter ann blik!
sumpah qid ckp,qid lgi percye ann add dri mamat bangang smlm uh!!!
haaaa free kau kena ngan aku annn..ayoooooo


haaa tuh dee..mcm fucker annn??
adoii sib baikk lah die punye pncuci rmbut sume okey!!
klo x mmg kena lahh kedai uh smlm!
pgi2 lgi tdi abg mierul dh col tnye rmbut ade keras or wht ever!
nasib xde..klo x dh letop kot kedai tuhh!!..hihihi
pape pown mcm sengallll!!!!


depan dh okey skit dhh!!!
blkng nii jee!! aduhhh fuck btl lahh weiii...
heyyy add.cpt lh dtg..memang x kuar umah lahh aku klo rmbt mcm ni haaa..
adoiii aii........

okey lah esya ti qid smbung membebel lgi okey!



Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…