Skip to main content

jadi isu lah pulakk!


salam,
esya..kan semalam qid post pasal '10 things about myself' kann??
aduhh qid anta posting uhh tgh malam kann??
lepa sjee publish posting terus lah qid tiddo..
last2 bangun esok tuhh ade 5 mesej.
qid bace satu2...semua cite pasal ape yg qid sent b4 qid tido uhh..
"tido dengan tedy bear lahh?mesti besar kann?"
then dowg gelak...lebih kurgg mcm uhh lah semua2 msg yg dowg anta..
aduhhhh...x pasal2 second last pasal qid uhh jadi isu plakk!!!
qid reply lah msg sowg2 pgi tdi..sekali msing2 suruh masukkan  gmbr teddy bear qid and bantal qid uhh..
aduhhh qid x kisah klo nak masukk kan..tp qid agak segan sikit lahhhh!!!!
macam2 alasan lah qid bgi...
dh tuu ptg skit wani plak ckp yg die tgh bce blog qid..then die kte comel lah bgai tido ngan tddy bear ni..
aduhhh...wat aku segan lahhh....
dri mira --> ain -->  maria -->sha -->arif  -->aiyie -->wani
dan sekarang qid tgk zati plak tulis at wall qid...
haaa ambikkk kauu!!!!
mg segan lah aku smpai enam tujh owg plakk yg tnye haaa...
ni pownn tdi dowg duk msg2 abg ajam,semua dh gelak2 dh thu ape hal nyee..
adoiiii...dowg semua x kisah lah qid,coz dowg dri dulu dh tahu...
yg member2 blogger sume nii jee yg bru thu..
abih kecoh dowg!!
hihihihihihihi ape lahhh

okey mcm yg qid dh janji ngan dowg2 sume yg qid akan posting kann gambar teddy bear yg
jadi tande tanye dowg semua tuhh...
jap2...


Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…