Skip to main content

cite2 lagi ..

Asalammualaikummm.. :)

hey esya...esya perasaan x this year punye AJL qid x story dgn lebih dtl ann?
selalu nyee qid mcm2 cite..pasal ontheway gi sane lah..pasal dkt sne lahhh..
pasal persembahan setiap finalist lahh!!
mcm2 lah qid cite kann..but AJL thun ni qid kureng sikit cite2 ni kann?
hahhaha qid pown x thu knp!
qid just wish utk abg hafiz jee ari tuu..
itu pown x panjang kan...
actly.qidade banyak sangat nak story at esya...
tpi..qid pegang nasihat abg ajam!!
abg ajam kte qid kena hati2 pasni..coz gmbr2 abg wan dh ade dlm ni.
utk mengelakkan sesuatu yg terjadi abg ajam mintk qid utk lbh berhati2...
tapi biler qid x cite2 at sni ann..qid rse mcm x puas jee..
so i need talk to someone :)
sape??
entah lahhh!!!

sekarang ni dh bulan due dah.kejap jee dh bulan due.
rse nyee mcm bru jee lgi qid clbrt newyear 2012..ermm ingt lagi
time uh memg best sgt lahh!!pertama kali clbrt newyear with camre DSLR sndiri...
ermm.memang mcm2 lah jdi time clbrt uhh!!
lps jeee clbrt cmre pown jahanam..malang2 hihihih
tp qid rse qid brnasib baik gak lah time coz nasib baik qid gi ambik cmre uh at roy lps jee abg wan bg ceramah free tuu,klu lah qid x ambikk!!mg rsenye kenangan at sane time uh mg xde lah yg qid simpan!
mane x nyee dlm satu malam tuhh qid blh jmpe 3 owg member lme!!
perhh mg x sangke lah mlm uhhh...
smbutan mlm tuhh agak kurang menarik,tetapi pertemuan dengan member2 lme uh membuatkan sambutan mlm
tu sangat2 menyoronokkan..hermmm!!!
nasib baik abg wan suruh ambik cmre at roy time uhh..klo x!!perjumpaan tuu hnye di ingt at ingtan kmi jee.
klo qid xambik gakk!!mmg xde lah bukti pertemuan semula kami semua!! ermm :)
thankz abg wan pujuk owg arituu...hahahahah

haa nak story pasal along lah!!
along ann ari tu qid story yg die kne hantar dkt PD..
erm tgk2 last2 die kne hantar at JB..amekkk Kauuu!!!!
bincng2 ngan family sume..die x nak gi JB...
die nye kedai at sni ade shot dlm 2 ribu..dh sttle sume byran die kne transfer at JB..
alik2 die xnak gi JB..last2 keputusan,die berhenti dri bata..
tunang die pown kte,dlm sbulan ni x pyh kerje.lps kawin bru cari kerja..ermmm
qid ingt blh lah qid ikot mama and ayah blik Johor nnty coz kedai blh mntk tlg kak ika jge ann..hermmm..
harap2 kak ika x blik mantin lah :)

*tu je lah esya qid ctew dlu..ni bz haa :)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…