Skip to main content

Tabik pade diri sendiri weii :')

::b4 kuar umah pgi tdi ::
Salam esya.

haa nak thu satu benda x??
Ari ni qid bantainyee pergi skolah STAD..
Dri kul 7 smp pkl 9 qid at c2...
Mule2 pgi uhh qid dah basuh2 motor..skali qid terpikir
“aku nak gi mne ni basuh2 motor”
Lme2 qid pkir...qid trus rse mcm nak gi STAD..HAHAHAHA
Ape lahh!!!
Ari ni ari jumaat so msti dowg at dewan bce yassin...
Qid pown pergi lah dlm pukul 7 lbih uhh..
Qid  pkai suar pendek jee tau pergi..memang serangan berani mati betul lahh
Pagi tadi uhhh...
Sampai2 jeee qid terus ikot jalan blkng dewan uhh biar xde owg dlm dewn uhh nmpk kee annn..
Qid smpai uh dh dkt2 pkul 7.30..
Time at  block form 6 uh qid terserempak ngan Amsyar jiran qid uhh..
Acha thun ni form 5..die mcm biase lah dtg lmbt and mnyorok blkng bangunan.
Dh lepak2 ngan die,die pown nak lri masuk kelaz die coz dh dkt kul7.45 dh dak2 dlm
Dwan pown dh nk masuk kelaz..
Qid dh mengelabah dh tdi..Haaa ni lah die padah cri penyakit kannn..
Qid pown tak thu nak gi mne tadi..last2 qid col roy tnye die at mne..
qid bg tau die qid at blkng block form 6..
Punye lah kuat die menjerit bler thu qid at c2..
Qid ckp gak at die yg qid pkai suar pendek…last2 die suh qid tunggu c2.
Die dtg and bwk qid naikk tempat die..
HAHAHAH giler arhhh..
Tah angin ape tah yg bwk qid gi skolah tuhh pagi tadi…ayooo..
Niat di hati ni pgi tadi nak gi jumpe ckgu zahrah..
skali time smpai dowg tgh bce yassin so kne lah ikot block blkng uhh..
dh tuh nak lintas gi blik guru cuakk plak coz
Pkai sluar pendekkk..tak pasal2 roy kena amik bwk gi tmpt die…
Smp jee blik die..haaa ambik kauu cikgu2 ni sume terperanjat….
Adoiii malu glerr pgi tadii…
Mcm2 arhh roy tnye asal blh sesat at situ pgi tdi..ayoo..
Yg penting pgi tadi qid hepy sgt coz dpt lepak at pondok bwh jap..
And burak2 gosip2 ngan cikgu zahrah…cikgu amrizah,roy and mama rock…
And stu lagi dpt gi tmpt slalu qid termenung dulu…best sgt2…
Ni blum sthun lgi abis skolah dh mcm2 rse...dh lme2 nnti lgi lahh ni ann..;’(

~~Mcm tetamu terhormat plak qid pgi tdi..HIHIHIHI..
mule2 qid ikot cikgu hashimah gi bilik guru coz nk jmpe cikgu zahrah skali..
dah tu cikgu zahrah bwk gi qid ict..
Dh lepak2 at ict roy plk dtg bwk gi tmpt lepak kiteowg…
and lastt skali roy anta qid smpai dpn pintu skolah coz qid dh nk blik kul 9 tuhh…
Perhh memang qid sndri x cye yg qid blh gi skolh sowg2 tdi..awal nyee nak tgk2 jee..
skali msuk bilik kaunseling lahh…msuk ict lahhh…
Lepak at kantin lahhh..
Acik kantin uhh qid x prasan plk tadi owg lame ke owg bru…
Erm..qid tak de plak nmpak sir subra tadi time gi blik guru..ustaz nmpk lahh..
Mybe sir ade class kott..
Cikgu hzlina ade,ckgu mariam pown qid x nmpk..
And pling qid bersyukur coz qid x Nampak ustazah bad..
Kalau lah qid nmpk die tdi..haaa
Mampos lah qid nmpk nyee…
abis kena tibia ngan die dgn suar pendek qid lgi tadi…haaa..

#pape pown best sgt tadi..walau pown dlm sejam lebih jee 
jmpe ngan roy,ckgu hashimah,cikgu zahrah,ckgu amrizah and mama rock ..
tapi itu pown rsenye dh cukup bermakna kott…
lgi2 bler lepak ngan roy jap at tmpt yg kiteowg salu lepak thun lepass..
Ermmm best sgt hari ni.. ;))
Pape pown qid tabikk at diri qid sendiri sebab qid berani pergi skolah sowg2 tadi..
Slalu nye qid ajak wani..tp kli ni TAK!!..
Sbnrnye kann qid sndri x thu ape yg mnyebbkan qid blh gi skolah tuh tadi..
aigoooo~~~ mungkin ade something yg qid tak thu kannn..
Haaaa biarkan saje lahh..janji qid hepy ari nii ;))

cume dekat2 nk mlm ni mood sdikt berubah dgn sikap Ira..aduhh sakit betul hati.
die tuhh tak abis2 lahhh...mcm2 benda die nak ckp an!
ape hal plakkk....pape pown lantakk kau LAH.

*okey lah esya..nnti qid smbung okeyy

lupe plakkk -->
"kmu kena bljr dari pengalaman seblum ni untuk mematangkan lagi diri dan pemikiran kamu,Azura"

kata-2 cikgu hashimah tadi yg qid teringat2 dri tadi ;')
HIHIHIHIHI ..malu-2

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam