Skip to main content

Hilang dah semua T.T

salam esya..
ermm lme ann qid tak tulis at sni..
ermm qid sndri x thu knp qid mlz sgt nak update blog ni..
semua ni since abg wan meninggal..
qid mlz bkk fb,qid malaz bkak twitter.and qid mlz tulis blog...
ari 27hb genap seminggu abg wan meninggal.
pejam celik pejam celik dh seminggu die pergi..
dh seminggu gk die hilang dri pandangan kami,hilang dri pendengaran kami,
seminggu jugak kami hilang dengar gelak tawa die,gurau senda die..segala2nye kami hilangg!!
hilang sekelip mata...
mungkin sesiapa sje yg bce blog ni akan ckp "die ni cube lah redha dgn pemergian arwah"
ermm yup!!!qid redha dgn permergian,qid terima pemergian die....
tpi mungkin qid perlu mse utk tenang ann btl2 ati qid..mungkin gak qid perlu byk mse utk normalkan blik
perasaan qid yg dh xtentu arah niii...ermmm.
i miss him so muchh!!!

qid sbnrnye ade mcm2 bnde nk ctew esya..tp qid tkut..
qid tkut ade yg terbce and terase..bak kte sha diam itu lbih baik dri ade yg terluke,
so lbih baik qid diam jee ann. :)


ahad ni AJL..qid tk thu lah qid pergi ke x!!
smgat nak smbut AJL pown dh ilang..
ari tu gler bersemangat,tp skang??
semuanye hilang!
hilang skelip mate weiii...
ape yg qid plan,ape yg qid rancang semua HILANG!!
nak pergi atau tak tuu qid sendiri x thu lagi...qid sendri x sure lgi..
abg ajam kte "not sure"
tapi qid??
ermm not sure gak lahhh!!!
hihihi :)

*okey lah esya ti smbung.BYE-2

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…