Skip to main content

Fahmi.Sahabat selamanya


salam esya..
esya thu x smlm punye lahh qid geram ngan along!!!
smpai qid ckp Fuck lahh at die.!!
memang menyampah btl ngan die smlm.
nak thu sbb ape??
ermmm sbb die punye perangai lahhh!!!
th ape2 tah die smlm..gi sorok duit qid...
dh tuu die bantai ngadu at mak ckp qid saje dedahkan duit uhh then duit uh ilang!!!
punye lah palat mulut die..sakit btl ati qid smlm!!
rse nk tmpr2 jee...aduhhh!!!memang panaz lah ngan die smlmm!!!
mulut xde insurans!
memang qid bengang sgt2..

dh lah stop ckp pasal die!!
skng qid nk ctew pasal AJL..qid tnye abg mierul mcm mane??
abg kte "pergi je lahh,kau dh rncng kann...ikot jee ape yg di rncng!"
qid tnye "kedai cm nerh" die jwb "kau suruh lah ayah ttp awal dlm kul 8 lebih"
qid tnye lgi..."sape nk ambik??sempat kee?"
skali abg mierul diam..lme die diam smlm!
last2 dh dkt kul 2 uh die msg ckp "biar abg ambik,abg bwk moto abg jay.kau tunggu abg kul 8.30 kat umah."
qid pelik lahhh!! mcm mne dgn sit?
smpat ke??serius qid pening!
qid reply lah ckp "sit??"
esya thu die reply ape??
die reply "ape loading kau wokk! abg suruh lahh bbdk ni ambik sit dulu.."
haaa lps die ckp uhh bru lahh qid puas...ermmm kul 8.30 abg mierul ambik..
rse nyee smpt kot tgk pembukaan...abg mierul tuu kan pelisitt...sah2 lah sempat ye dakk??
ermm hope sume yg dirncng berjalan lancr lahh :)

stu benda lgi qid nk ctew..
btl lah kte kwn qid yg wani tuu yg sowg pergi dri hidup qid..qid akan jumpe owg lain utk
gnti kan tmpt owg yg pergi tuu..
fhm x maksud qid??
sbnrnye kann..lepas abg wan pergi dri hidup nii..
qid jumpe sowg manusia yg sekian lme ni qid cri...
stiap kali qid pergi panchor!
qid cari mamat tuu...
setiap kali qid gi umah uncle...
qid cri mamat tuu...
dan setiap kali qid jumpe name "Fahmi" qid mesti tgk muke mamat tuu sme ade sme x dgn muke budk yg qid cri2 tuu!!!
MOHD FAHMI BIN ZAHARUDDIN 
name yg x akan qid lupe kann seumur hidup qid..sejak thun 2003 qid terpisah ngan die..
smp skng qid ingt semua kenangan dgn die..semua tingkah laku die...and yg paling penting smp skng qid ingt
wajah die...
5 hari selepas abg wan meninggal.qid terjumpe die..
die kerja dkt the store at dkt2 ngan kedai qid nii...
hampir setiap hari qid jumpe die..
tp HANYA SELISIH JALAN..
qid x tegur die pownn..qid tk thu knp since jmpe die ari tuu qid x pernh skli pown tegur die...
time qid mengadap lappy...
qid nampk die..qid pandng qid...qid pandang die..tp masing2 x bertegur..
just SENYUM!
qid tk thu knp!
mungkin die pelik kot tgk qid berubh!
bg qid die tegur atau x tegur qid,die tetap sahabat qid smp ke akhirat!!
die sahabat qid selama-lamanye...qid akan ingt die even x bertegur bler berjumpe tuu :)

Fahmi..
klu lah kau terbukak blog aku ni dlm diam kann..
aku nak kau thu yg aku puas mencari2 kau selama ni..
smpkan mase wedding along at umah uncle ari tuu pown aku tnye kau at bdk2 catering!
dowg try gak tgk2 kau time uh..tp xde..dowg kte mybe kau dh balik!!!
ermmm selalu miee..selalu aku cri kau..
dan aku x thu knp lepas je abg wan meninggal aku jmpe kau blik!!
ermm mungkin ni dh memang aturan Allah S.W.T kott///
aku jmpe kau lps die ambik abg wan dri aku..
ermm btl lah ckp kwn aku tuu mie.aku hilang sowg..sowg lgi dtg.
mie.dri dulu smp skng!
aku syg kau sgt2 mie.
aku sayang kau.
kalu kau ade awex skng ni..aku doa kan kau bhagia ngan awex kauu..
aku thu kau seorg lelaki yg setia mie.
kau memang seorg yg setia..setia pd kawan.setia pade awex..walau pown last kite jumpe time
darjah tige..
tp utk pengetahuan kau..aku selalu cube utk ambik thu pasal kau..
kau pernh couple ngan ain atirah dk stad kann??
aku thuu miee..
aku slalu tnye pasal kau dkt ain..dkt nadrah..senang ctew bdk2 panchor.aku slalu tnye pasal kau..
kau Mohd Fahmi Bin Zaharuddin.mungkin kau x percye kann..
kau blh tnye trus pade dowg semua if btl kau x cye...
tu sbb aku x pernh lupe pde kau fahmi...
kite terpisah wajah..tp masih dpt mengenali antre stu sme lain..
hebat kann kite..aku tahu kau pown ade tnye2 pasal2 aku at dak2 Sri ann???
ermm tp knp erkk kite x bertegur biler dh berjumpe ni??
mungkin masing2 malu kot kann..ye lahh..dulu kite at skolah rendah mcm adik beradik..
smpai ade yg ckp kite ni kembar tahun...
makan same2..buat h/w same2...
time persmbahan nasyid..warne bju kite..Same kann???
ingt lgi dulu time last kite jumpe tuu...last kau skolah at stu..kau kne mrh ngan ayah kau kan??
sbb kau nk kne gi dftr at skolh pnchor ptg tuu..tp kau nak ikot kiteowg buat persmbhn.
kau ikot gak kite owg smpai habis persmbhan..smp teruk lah kau kne mrh ngan ayah kauuu..
ermm ingt lgi time uhh kau pkai bju melayu biru kann??
aku ingt mie..
hermmm...klu ikotkan aku,aku nk terus tegur kauu..
tp lidh aku kelu tgk kau...mungkin kau hensm sgt  kot bler dh besar ni!!
hahahah...lgi2 ari ni kau dh potong mohowk!!
lgi hensem..
aku doakan kau dpt mrkh SPM yg cemerlang mie..

*esya..ingt lagi fhmi??bdk yg mcm nk giler kite cri time 2006 dulu..
bdk tuu qid dh jmpe dhh..
ade dpn mte nii... ;)


Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Aku kawan; Aku kawan sungguh sungguh.

Assalammualaikum
Hari ni terjaga je dri lena.
Aku terfikir.
Betul ke apa aku buat?
Mungkin ye, mungkin tidak
Mungkin tk siapa pun peduli
Mungkin.

Aku cuma mengharapkan aku lebih tenang
Aku lebih kuat.
Kuat.
Sedangkan aku sendiri thu aku tk kuat.
Biarkan beribu org dtg menyakitkan aku,
Tapi,
Aku tetap mencuba untuk kuat.
Aku pun tk sempurna

Jenis aku, aku kawan;
Aku kawan sungguh sungguh.
Aku sayang;
Aku sayang sungguh sungguh
Ada sebab kenapa aku buat semua ni
Ada sebab yang kau sendiri tak tahu kenapa aku benci.
Ada sebab.
Biar aku dgn dia je tahu kenapa.

Satu yang perlu kau tahu,
Aku sendiri takkan buang kau.
Tapi bila aku buat,
Kau kena tahu ianya bersebab.

Salam