Skip to main content

Anugerah Juara Lagu -26 bakal menjelma ;))

::Mereka bakal menggegar::
~menggegar kerhhh???HIHIHIHIHI

salam.
 haa ari ni dah 5hb january..kejap jee dah nak seminggukan kite smbut thun bru nii..
JANUARY..haa befday sape erkk??
ermm haa befday Add..18 january..same ngan befday abg akim...
haaa siap lahh kau abg akimm..teruk lah kena thun ni.thun lps kau dh abis2 kena kan owg annn...
ermm x sabar2...befday Add??erm tak thu lah dpt clbrt ke takk!!coz add always bz ngan kerje die..
last year pown clbrt at skolah je SIKITTTTT...ptg uhh ajak die mkn luar skali last minit cncl coz die
ade hal!
tu lh die...
ermm lgi pownn add ni x kish sgt psl befday die kott...
Abang akim je lahh haa..thun ni umur die 21 kalu tak silap..haa makin tua lah kau abg akim oii..
HAHAAHAHAHAH...
~~selain dri befday si sawit uhh bulan ni gak ade Anugerah juare lagu..perhh memang paling2 qid tak sabar lahhh...
paling x sbr nak tgk HAfiz lahh..Hafiz,Faizal Tahir and Projek Pistol..
perhhh qid dp mengagak persembahan prjek pistol and Faizal Tahir akan meltop lahh wokk!
tapi pape pownn qid akan jadi penyokong Hafiz first lah pd mlm uhh..hihihihi..si rabut kembang!!!
HAHAHAHAHA opss!! sorry abg apiz
stacy,akim,and hafiz..
tahun lepaz stacy ade final..tapi x menang...
dua thun lepaz akim ade final...tapi x menang gakk...
but hafiz??thun lepaz die menang dengan lagu Masih Jelas die tuhh..Persembahan terbaik and dapat nombor 3 kalu tak silap..haaa abg apiz ni memang sntiase meltop arhh dri AF lagi...diam2 berisi...perhhh!!!
mcm stacy tiap2 thun masuk final dulu..tp xde menang stu pown rse nyee..
mybe xde rezki lagi kott...
qid target projek pistol blh mng stu thun ni lahh!!
and FT sure2 lahh yg pertme qid target menang thun ni...
Abg hafiz???qid rse persmbhn die kott akan lain dri yg lainn..coz lagu nie uhh...AWAN NANO. ;))
~~dengar citer si pk lang tu pown ade buat persmbhn malam tu nnti..die dengan azlan and the typewriter...
ermm msti gmpak and..dowg yg akan membuat persmbhn intrd.persmbhn perbukaan plak ade awie klo x silap..awie and jamal..perhhh..Awie seyhh comfm gegar..HAHAH...

pape pown penantian 29/1/2012 nii amat menyiksakann...
makin x sabr qid weii nak tunggu malam Anugerah Juara Lagu uhh..bukan ape..malam tu nanti lahh qid akan jumpe blik semu2 bdk2 Hr yg dh lme x jmpe..yg dri johor pown sume turun nnty..perhh giler x sbr...
mmg qid tunggu sgt2 mlm tuhh...ermm

*okey lah esya..qid out dlu lahh..
Asalammualaikum ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…