<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Wednesday, 18 January 2012

Okey skang ni qid nak ucapkan Happy Birthday To brother sowg ni.
Brother Afiq Akim Bin Ahmad yang ke-21 tahun kalu tak silap.
wahh semakin meningkat dewasa brother kite ni..
HAHAAH ayat tak boleh blarr ann..
pape pown qid memang tabik ngan brother ni.
kalau boleh nak ikot jejak langkah dia.
tapi~~~
TAK BOLEHH...
Abg akim abis jee SPM terus mencuba nasib
di audition AF at JB dulu.kemudian dia di terima sampai lah ke Final.
nama die terus top after AF abis.
and sekarang umur baru 21 dah jadi penyanyi yg vestly.
gua tabikk kat lu bro..

*Befday die this year qid tak pat buat mcm thun lepas.sbb?
sbb qid busy sesangt.tambhn plakk ade prob ngan abg ajam.so mlz nak kecoh.
sorry x pat buat mcm thun lepas..

~qid doakan abg akim akan terus succes dlm industri musc ni..
bukan music je lah lakonan,pengacraan.semua lahh yg sama waktu dengan nyee.. :)
hihihihiiihi


okey lah nanti qid sambung lagi ;)


Official Template By BudakPEMALAS