Skip to main content

Aku Sayang Mereka ;')



salam.
hermmm tetibe malam ni aku terpikir sesuatu..
and mungkin aku merindui sesuatu..
ermm entah lah..
mlm ni aku nak tnye kowg semua..
mane pergi erkk dak2 pompuan antah??
yg rapat sangat..yg sentiase gelak same2...
yg sentiase berkongsi cerita...yang sentiase berkongsi masalah..
yg sentiase saling nasihat menasihati antre stu same lainn...
mane pergi erkkk???
sebelum ni aku selalu rse bersalah sebab x dapat join kowg semua..
sbb aku dgn owg lain....
aku x dpt join kowg yg dah macam adik beradik tuhhh...
tapi aku tgk sejak akhir2 ni semua nyeee mcm buat hal sendiri..
dulu..zaty dengan sha..aku ngan wani,syira ngan eika,fadz dgn syikin...
skang????ade antre kite mcm dah buat hal sendiri...
dulu dekat fb mcm2 kite huru hare..sekarang!!
tegur antre satu sme lainn pown jarang kannn
aku thu lah ni dh nak abis sekolah...
kowg semua x payah lah nak buat hal masing2 mcm ni..
klu btl nak lari dari ni semua lepas abis exam lahh...LEPAS ABIS EXAMM WEII...
ni kite exam lagi...aku bygkann kite study sme2 auu...
kite bncng ann stu topic uh same2...
tapi xde weiii...langsung xde.....
kowg x bygkan kee bende tu semua??
kowg xrse kee yg kite ni dh mcm adik beradikk???
heyy dulu time aku gaduh ngan wani...kite buat date ann utk slesai ann semua tuu..
biar lepas tuh masing2 tenang and blh study same2...
tapi ade ke kite study sme2 weiii??
ade kehh??xde weiiii....
kite dah mcm berpecahh..
aku rse kannn cuti seminggu ni mcm dah ubah perangai sowg2 thu x???
sowg dengan owg ni...sowg dgn owg ni...mcm2 thu x??
weiiii plz laah buat memori yg indah lah weii mase akhir2 sekolah ni...
ni ape kowg buat ni...nak runtuhkan nme "MINAH SENGAL ANTAH" tuhh
haaaaa???
weiii aku x blh tgk kowg semua mcm ni thu x??
aku syg kowg mcm drh dging aku dah thu x??
biler kowg sesame sndri dah gaduhh...
aku resah thu x??
aku rse tkut thu x.....??
aku sowg2 weiii...aku thu mcm2 bende..dri owg ni aku thu..
dri owg tuh pown aku thu....
aku bukan nak hipokrit kee ape ni..
memang aku ade x ske perangai antre kowg...
aku ckp ngan owg lain pasal kowg punye perangai pown lepas aku tegur kowg sendiri...
lepas aku terus terang yg aku x ske prngai kowg tuh..
bukan aku ckp perangai aku baikk...
aku thu sape aku...tapi aku hampa biler tgk hubungan yg rapat tuhh akan runtuh x lme lagi..
weiii come on lahh wei...
buat sesuatu...
face to face lgi bagus if ade yg x puas hati...
mungkin kowg kte buat mcm tu hanye buang mse kann???
sbb kite dh abis skolah..tp pK lah weiii...
buat nye ade ape2 jadi antre slah sowg dri kite nanti...
menyesal tak sudah thu x???

belum ape2 lagi masing2 dah nampak sangat nak buat hal masing2...
yg sha dh prvt ann blog...yg wani dh pdm blog...
knp erkk???
aduhhh kdng2 sakit ati tauu ngan kowg...mcm2 lahh weiii....


sha,zaty,syikin,fadz,wani,syira and eika..
aku syg kowg tauu...aku x nak semua ni nanti berakhir dengan permusuhan...
klu betul kite last jumpe mase 8hb tuh nanti...
tlg lahh buat perpisahan tuh dengan senyuman..
bukan dengan berpaling muke antre stu sme lainn...
bukan dengan perasaan benci tuhh semua...

jgn buat ade yg menangis sbb menyesal weii..
tuhh jee yg terakhir aku pesan kat kowg...


#maaf aku cume x nak kowg berpecah..
perit thu x biler dh berpech tuhh..sekang kowg xrse..nanti..dh berbulan nanti kowg akan rse sunyi and rindu..
ingat weii...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…