<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Saturday, 3 December 2011


salam.
hermmm tetibe malam ni aku terpikir sesuatu..
and mungkin aku merindui sesuatu..
ermm entah lah..
mlm ni aku nak tnye kowg semua..
mane pergi erkk dak2 pompuan antah??
yg rapat sangat..yg sentiase gelak same2...
yg sentiase berkongsi cerita...yang sentiase berkongsi masalah..
yg sentiase saling nasihat menasihati antre stu same lainn...
mane pergi erkkk???
sebelum ni aku selalu rse bersalah sebab x dapat join kowg semua..
sbb aku dgn owg lain....
aku x dpt join kowg yg dah macam adik beradik tuhhh...
tapi aku tgk sejak akhir2 ni semua nyeee mcm buat hal sendiri..
dulu..zaty dengan sha..aku ngan wani,syira ngan eika,fadz dgn syikin...
skang????ade antre kite mcm dah buat hal sendiri...
dulu dekat fb mcm2 kite huru hare..sekarang!!
tegur antre satu sme lainn pown jarang kannn
aku thu lah ni dh nak abis sekolah...
kowg semua x payah lah nak buat hal masing2 mcm ni..
klu btl nak lari dari ni semua lepas abis exam lahh...LEPAS ABIS EXAMM WEII...
ni kite exam lagi...aku bygkann kite study sme2 auu...
kite bncng ann stu topic uh same2...
tapi xde weiii...langsung xde.....
kowg x bygkan kee bende tu semua??
kowg xrse kee yg kite ni dh mcm adik beradikk???
heyy dulu time aku gaduh ngan wani...kite buat date ann utk slesai ann semua tuu..
biar lepas tuh masing2 tenang and blh study same2...
tapi ade ke kite study sme2 weiii??
ade kehh??xde weiiii....
kite dah mcm berpecahh..
aku rse kannn cuti seminggu ni mcm dah ubah perangai sowg2 thu x???
sowg dengan owg ni...sowg dgn owg ni...mcm2 thu x??
weiiii plz laah buat memori yg indah lah weii mase akhir2 sekolah ni...
ni ape kowg buat ni...nak runtuhkan nme "MINAH SENGAL ANTAH" tuhh
haaaaa???
weiii aku x blh tgk kowg semua mcm ni thu x??
aku syg kowg mcm drh dging aku dah thu x??
biler kowg sesame sndri dah gaduhh...
aku resah thu x??
aku rse tkut thu x.....??
aku sowg2 weiii...aku thu mcm2 bende..dri owg ni aku thu..
dri owg tuh pown aku thu....
aku bukan nak hipokrit kee ape ni..
memang aku ade x ske perangai antre kowg...
aku ckp ngan owg lain pasal kowg punye perangai pown lepas aku tegur kowg sendiri...
lepas aku terus terang yg aku x ske prngai kowg tuh..
bukan aku ckp perangai aku baikk...
aku thu sape aku...tapi aku hampa biler tgk hubungan yg rapat tuhh akan runtuh x lme lagi..
weiii come on lahh wei...
buat sesuatu...
face to face lgi bagus if ade yg x puas hati...
mungkin kowg kte buat mcm tu hanye buang mse kann???
sbb kite dh abis skolah..tp pK lah weiii...
buat nye ade ape2 jadi antre slah sowg dri kite nanti...
menyesal tak sudah thu x???

belum ape2 lagi masing2 dah nampak sangat nak buat hal masing2...
yg sha dh prvt ann blog...yg wani dh pdm blog...
knp erkk???
aduhhh kdng2 sakit ati tauu ngan kowg...mcm2 lahh weiii....


sha,zaty,syikin,fadz,wani,syira and eika..
aku syg kowg tauu...aku x nak semua ni nanti berakhir dengan permusuhan...
klu betul kite last jumpe mase 8hb tuh nanti...
tlg lahh buat perpisahan tuh dengan senyuman..
bukan dengan berpaling muke antre stu sme lainn...
bukan dengan perasaan benci tuhh semua...

jgn buat ade yg menangis sbb menyesal weii..
tuhh jee yg terakhir aku pesan kat kowg...


#maaf aku cume x nak kowg berpecah..
perit thu x biler dh berpech tuhh..sekang kowg xrse..nanti..dh berbulan nanti kowg akan rse sunyi and rindu..
ingat weii...


Official Template By BudakPEMALAS