Skip to main content

Ahmad Nazry~~

salam,
esya nak tahu tak semalam time qid kat hospital qid jumpe sowg budak cine ni
rupe die sebijik macam angah nazry..
ya allah..esya kalu kmu masih idop and kmo pown rse kehilangan angah
comfem kamu pown akan terkedu bler tgk owg yg serupa angah depan mate kmo..
qid x tipu esya....budak tuhh sebijik mcm angah...
mybe bdak uh umur die dlm baye2 qid arhh...
die gi hospital coz melawat kakak die...
muke die putih macam angah.
mate die sepet sebijik macam angah...dh lah angah uh pndai ckp cine,dgr budk uhh ckp lgi lahhh qid terdiaamm..
rambut bdk uhh x yah ckp lah..botak mcm b4 angah meninggal dulu...
aduhh yg qid terduduk bler tgk bdk cine tuhhh!!!
tinggi die bentuk muke die sebijikk mcm angah...aduhh
qid ade snap gmbr bdk cine tuh smlm..
tp ayah dh padam kannn..
ayah kate x baik ambik gmbr owg curi2.
klu btl nk ambik gmbr die mintk izin dpn2 budk ambik curi2....
aduhhhh ayah2....
klu ikot kann mg laa nak gi tnye die..klu blh qid nak ambik skli gmbr ngan die
tp qid segan ayah thu x???dh lah kaum kerabat die rmai time uhh...smp bising la at si2 smlm...
klu lah btl2 angah dtg time uh..kann best..lme qid x tgk muke angah..
lame gak qid x dgr angah membebel kat telinge qid nii...
ermm qid rindu angah rupenye skng ni...

~~angah aku thu kau x bce ni sume..
tp aku thu yg ko fhm perasaan aku skng nii...
aku terkedu angah tgk owg yg serupa dengan kau depan mate aku smlm...
aku sngke kan aku mimpi..tp rupe2 nye x coz bdk tuh dtg mlawat akak die...dan bukan nyee melawat aku..
klu laa bdk uhh melawat aku smlm...mesti aku yakin 100% bdk uh adelah angah...
ya allah aku tak tipu angah...bdk uh sbijik mcm kau...saling x tumpah kau thu x????
mungkin tu Allah yg atur kann..semua thu manusia ni ade 7 owg yg serupe..
and bdk cine tuh slh satu dri yg serupe dengan kau angah...
aku rindu kau sgt2 angah..
MOGA ROH MU TENANG DISISI-NYA..
aku doakan ketenangan kau kat sane AHMAD NAZRY..
aku sgt merindui kauu...

*ok lah esya nnty qid sambung okk

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…