<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 13 December 2011
Asalammualaikumm.
esya qid nak luah sesuatu nii..
esya thu x makna rindu??
esya qid tak thu kenapa dri pagi tadi ati ni rinduu sangat dengan insan yang bernama ABDILLAH MURAD.
pgi2 lagi tadi qid dah pergi kubur arwah kerana ati ni terlalu sangat merindui die...
die insan yg sering menghiburkan hati ini dulu..
dulu klu sedih ade gakk dengar2 die nyanyi,so bler dengar die nyanyi uhh
sedih kee marah kee semua ilang...
pg tadi balik2 jee dari makam,qid terus bukak VCD KENANGAN ABADI ACHIK SPIN.
qid bukak sekuat-kuatnyee...time tuh qid tgk jee muke arwah time uhh...
video yg boleh dikatakan ade sebijik muke arwah b4 die meninggah ade lah time lagu JANJI KITA.
bukan qid ckp video lain xde rupe arwahh..tapi video2 yg lain muke die time arwah mase mule2 jadi artis dulu..
mase arwahh umur dlm 20 macam uhh lah ;))
so lagu janji kite tuhh qid tgk buat ann qid 100% ingat arwahh..
ya allah ya tuhan ku..
rindu nyee qid dengan kamu abang....

~sekarang piya dah besar dah..and untuk pengetahuan abg cumaya kann rupe die sebijik macam muke abang.
ermm qid thu payah lagi kak tasha nak hadapi ni semua,ye lahh ati kak tasha tuhh kann xde sape thu..
die tanggung rindu yg lagi teruk dari kami...then die terpaksa plak berhadapan dengan anak yang serupa dengan muke arwah achik..yee mungkin rindu pade arwah abg achik sedikit terubat..tapi ati ini lagi terasa rindu biler melihat muke adik cumayya ni,rindu pade insan yg bergelar ACHIK SPIN...


*abang qid doakan diri abang supaya sentiase di tempat kan di kalangan org2 yang beiman...
dan sentiasa di lindungi dari sagala2nyee..
qid tak kan pernah lupe pade abg.
nama,wajah,diri,suare dan gelak tawa abang sentiase ade didalam ati qid nii


Official Template By BudakPEMALAS