Skip to main content

29`01`12~Welcome AJL ;)


salam esya,

29-01-12 tarikh yg qid dh mule tunggu dh sebenarnye mule dari malam ni..
hihihiihihi giler awl kann??
haaa tu lah tarikh Anugerah Juara Lagi yang ke-26.
tadi baru lepas tengok semi final Muzik-Muzik yang last.
die umumkan semua yang layak ke FINAL.
lagu-lagu yg qid target ke Final :

Nubhan~Mata Hati
Aizat~Sungai Lui
Hazama~Cinta Teragung
Hafiz~Awan Nano
Projek Pistol~Wanita Seluruh Dunia
Faizal Tahir~Karma
Shila Hamzah,NingBaizura and Jaclyn victor~Beribu Sesalan

tapi yang dapat hanye Aizat,Hafiz,Projek Pistol
Faizal and gabungan tige suare tuh..
Nubhan and Hazama yg giler2 qid target x dapat plakkk!!!
yuna sampai dua2 lagu die,die dapat..Taniah Yuna!
ermmm..pape pown trime jee lah tuh yg juri2 tu nak kannn...

29.01.12
awal2 lagi qid dah msg abg ajam suh die set ann
btl2 tarikh uh dalam diari die biar ari tuh kosong saje..
jgn buat sebarang kerja pownn...
qid siap msg abg jeff suruh tgk2 ann jadual abg ajam..
qid nak tuntut janji mehh dri kau abg ajam oii...
Anugerah Juara Lagu Ke-26!!!!!
tungguuuuu..
hihihihiiiiii 
sesuatu bakal berlaku nanti.. ;)
nak support sape nanti??
hihi 
dah tentu lahhh yang paling2 utama
Hafiz Suip tuhh...and yang kedua 
En.Faizal Tahir tuhh..
dah name pown faizal tahir kannn..
dah tentu2 lahhh stage tu akan bergegar nantii dengan persembahan die..
yang comfem2 akan "kau2" perfom dah tentu lah tuhh
FT and Projek Pistol tuhh...
Projek Pistol tuh punye vokalist blh than gakk tuhh...

pape pownn kite tunggu je nanti
Taniah kpd semua finalistttt AJL 26 ;)

*tak sabar mehh nak tgk persembahan-persembahan dowg. ;)

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…