Skip to main content

thank you BROTHER!!!

hey esya.
skang qid at hartamas..
lme giler x lepak hartamas..
blik sekolah di abg ajam tipon  ajak kuar,
coz die pown mau gi date mlm ni..
tp die mlz nak b2 at luar uh tu yg die ajak qid,ira abg mierul and yg lain2 lah.
esya thu smp2 je tdi memang abg ajam tnye pasal roy semua tu..
ok qid cite lah..memang benda2 tu semua berbuku dlm ati ni..
memang qid nak jumpe die je dri smlm..
and ari ni tetibe die ajak jmpe kannn..
haaaaaa lega dah story at abg ajam..
thankz la bro jadi konselor free at owg..
hhahaahah tq2...
~~esya thu x yg tegah lepak2 at cni skali abg wan tipon abg ajam
tnye at mane coz abg wan pown nak kuar...
tnye2 punye tnye upe2 nye abg wan at OTWC area2 cni gak
aduhhh!!dah sah2 lah abg ajam ajak skali ag wan haaa...
yeahhh!!!!malam ni memang terbaik!!!
slalu nye abg ajam x kasi kuar time skolah2 ni..
tp mlm ni atas rse tanggung jwb utk dgr cite semuanye pasal
log qid abg ajam terpkse gak ajak qid kuar mlm ni...
smbil2 die jumpe qid uh die menyelit gak cri time ngan awex die uh..
dah laa jarang2 dpt hang out mcm skng ni...
qid xdpt jumpe mak ngan ayah lah b4 dowg gi mekah ari tu..
ermmm terkilan plak!!!!
tapi harap2 dowg x lupe doakan qid at sne..
ermmmmm
ya allah gembira nye rse hati skng ni..
ilang kejap problm2 at skolah tu...heyyyy..
esok mcm mane??
esok punye cite kite tunggu sok je lah!!
hahahah

**************************************************
roy ade msg qid tau esya...
tpi msg ape???
haaaaaaa...
hahhahhaahah 
nanti qid story ok!!!
hihihihi..
ok bye2.ti qid smbung

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…