Skip to main content

thank you BROTHER!!!

hey esya.
skang qid at hartamas..
lme giler x lepak hartamas..
blik sekolah di abg ajam tipon  ajak kuar,
coz die pown mau gi date mlm ni..
tp die mlz nak b2 at luar uh tu yg die ajak qid,ira abg mierul and yg lain2 lah.
esya thu smp2 je tdi memang abg ajam tnye pasal roy semua tu..
ok qid cite lah..memang benda2 tu semua berbuku dlm ati ni..
memang qid nak jumpe die je dri smlm..
and ari ni tetibe die ajak jmpe kannn..
haaaaaa lega dah story at abg ajam..
thankz la bro jadi konselor free at owg..
hhahaahah tq2...
~~esya thu x yg tegah lepak2 at cni skali abg wan tipon abg ajam
tnye at mane coz abg wan pown nak kuar...
tnye2 punye tnye upe2 nye abg wan at OTWC area2 cni gak
aduhhh!!dah sah2 lah abg ajam ajak skali ag wan haaa...
yeahhh!!!!malam ni memang terbaik!!!
slalu nye abg ajam x kasi kuar time skolah2 ni..
tp mlm ni atas rse tanggung jwb utk dgr cite semuanye pasal
log qid abg ajam terpkse gak ajak qid kuar mlm ni...
smbil2 die jumpe qid uh die menyelit gak cri time ngan awex die uh..
dah laa jarang2 dpt hang out mcm skng ni...
qid xdpt jumpe mak ngan ayah lah b4 dowg gi mekah ari tu..
ermmm terkilan plak!!!!
tapi harap2 dowg x lupe doakan qid at sne..
ermmmmm
ya allah gembira nye rse hati skng ni..
ilang kejap problm2 at skolah tu...heyyyy..
esok mcm mane??
esok punye cite kite tunggu sok je lah!!
hahahah

**************************************************
roy ade msg qid tau esya...
tpi msg ape???
haaaaaaa...
hahhahhaahah 
nanti qid story ok!!!
hihihihi..
ok bye2.ti qid smbung

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…

rambut rosak!!!!! TIDAKKKK...

[pic sengal..masuk ann je pic bru tak msuk lappy lgi] ..sorry..
asalammualaikumm...[x jawab dosa] hahahah.. esya qid bru pas blik dri salon haaa... gi cuci rambut + pergi potong rambut sekali... perhhh..memang abis lah duit..dah laa wax dah abis, pencuci pown dah abis....pengering rambut rosak!!! haaa ambik kauuu..semua qid kena keluar ari ni... abis duit qidd....adoiyaiiii.... at salon tadi dh 40+ pas uh wax,pencuci and pengering.... haaa brp???dak 100 ++ dah...dah lah tengah pokai haaaa.. duit bulan ni x masuk lagi..adoiiii... rase nyee kalau tak kena dgn bdk2 ni ari tu tak de de qid gi cuci rambut at salon...cuci sendiri jeee..ni takk abis jahanam...
esya..mlm tadi dowg wat party at umah.. memang best gilerr lah!! tapi ade sakit ati sikit lahhh...
tak pe lahhh..dah lepas pown benda uh... mlm tadi memang wat qid rase bangga and terharu gilerrrr kenal same dowg... ya allah..memang best gilerr... dowg jamming at umah qid.. memang best lah!! ape yg buat qid bertambah rase terharu biler dowg semua nyanyi lagu…