<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Sunday, 9 October 2011

hey esya.
semalam qid gi tgk kubur arwah pian..
ermm ari ni genap 54 hari...
mybe 27/11 dowg akan buat tahlil and akan naik batu nisan..
ermm kejap jee kann dah nak 100 ari...
mase kenduri tu nanti x thu lah dpt balik or x..
coz time tu dah start SPM seminggu dah..

**************************************
pian..
aku rindu kau..kau tau x since kau pergi
aku jarang sgt naik KL...
jarang pian..
aku x boleh pian....aku ingt ko biler aku gi tmpat2 yg kite slalu lepak!!
aku rindu kau sgt2 pian...
ko ingt x pian mase befday aku???
pian tu lah kenangan ari jadi yg aku x kan lupe kann...
aku thu pian yang kau same2 ngan abg mierul smua susah  pyh buat mcm2 utk
befdy party tu..
even time tu aku tgh mrh at kau..aku tgh bengang at kau..
tapi kau buat jee kan semua2 tu utk aku!!!
thankyousomuch pian..trima kasih byk2....
ptut lah kau susah2 buat tu semua wlupown aku mrh at kau..
upe nye kau tu lah kali terakhir kau smbut befday aku...
thankz pian...
aku ingt lagi mcm mane kau malu biler abg2 hR ni tarik kau time aku nyanyi tu,...
merah muke kau time tu kannn...
yg x boleh bla abg ajam blh plak suruh kau mintak maaf a aku pkai mic..
and suruh kite berdua janji ngan abg2 ni yg kite berdua x kan gaduh2 lagi...
kau lgi tu pian???
and yes pian!!!smp kau mati kite gaduh...
memang smp bler2 kite x gaduh!!!
aku rindu saat tu pian...
rindu sgt2..
klu boleh aku nak je dudk sblh kau and main game same2,minum mkn same2...karoke same2...
rindu pian...rindu ngan tu semua...



Official Template By BudakPEMALAS