Skip to main content

rindu kau lah KAWAN!


hey esya.
semalam qid gi tgk kubur arwah pian..
ermm ari ni genap 54 hari...
mybe 27/11 dowg akan buat tahlil and akan naik batu nisan..
ermm kejap jee kann dah nak 100 ari...
mase kenduri tu nanti x thu lah dpt balik or x..
coz time tu dah start SPM seminggu dah..

**************************************
pian..
aku rindu kau..kau tau x since kau pergi
aku jarang sgt naik KL...
jarang pian..
aku x boleh pian....aku ingt ko biler aku gi tmpat2 yg kite slalu lepak!!
aku rindu kau sgt2 pian...
ko ingt x pian mase befday aku???
pian tu lah kenangan ari jadi yg aku x kan lupe kann...
aku thu pian yang kau same2 ngan abg mierul smua susah  pyh buat mcm2 utk
befdy party tu..
even time tu aku tgh mrh at kau..aku tgh bengang at kau..
tapi kau buat jee kan semua2 tu utk aku!!!
thankyousomuch pian..trima kasih byk2....
ptut lah kau susah2 buat tu semua wlupown aku mrh at kau..
upe nye kau tu lah kali terakhir kau smbut befday aku...
thankz pian...
aku ingt lagi mcm mane kau malu biler abg2 hR ni tarik kau time aku nyanyi tu,...
merah muke kau time tu kannn...
yg x boleh bla abg ajam blh plak suruh kau mintak maaf a aku pkai mic..
and suruh kite berdua janji ngan abg2 ni yg kite berdua x kan gaduh2 lagi...
kau lgi tu pian???
and yes pian!!!smp kau mati kite gaduh...
memang smp bler2 kite x gaduh!!!
aku rindu saat tu pian...
rindu sgt2..
klu boleh aku nak je dudk sblh kau and main game same2,minum mkn same2...karoke same2...
rindu pian...rindu ngan tu semua...

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…