Skip to main content

ponek!!!!

salam..
hey esya..
qid bru blik dri tuisyen haa...
aduhhh balik2 je landing at katil terus...
mlm ni qid blik snwng tau..
so qid blh buat ape je qid suke mlm ni..hahahah
pas ni x tau la nak tros tido or nak gi cri toplas at farmasi...
at snwng dtrn uh x tau laa ade ke yg bukak lgi or x!!!
serius pnt giler bdn ni haaaaaa.....
nak tido tapi x leh laaa...
aduhhh mcm2 la dua tige ari ni...
dari selasa malam uh qid susah nak tido mlm...
rse cm x slesa jeee....
tido pown asyik terjaga2 jee...
x puas tido thu!!!!!
tu yg pagi penat sgt rse uh....
msuk smlm ari ke2 laa qid x tido...
hermmm mlm ni hope sgt dpt tido dgn nyenyak nyeee....
ubt dah duduk tdi so,hope sgt sakit die mlm ni akan berkurang!!!
qid harap sgt tu..mane x nye x tido qid di buatnye biler dah skit uh!!

~esya nak thu x qid pkai laa toplas at tmpt doc cucuk utk masok ubt and air tu...
skali time nak gi tuisyen tu ade member qid kate knp qid tmpat2 tngan...??
then die ckp qid mcm budak2....
aduhhhh dh tu time tuisyen tdi izzul plak ckp "ko pkai stiker pe u zura!"
stiker kau ckp??/aduhhhh toplas kah!!!...
ape stiker plak....
heeyyyyyyyyyy

ok la ti sok qid smbung ok syg:))

Popular posts from this blog

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Aku tak bahagia.

Assalammualaikum
Masuk.
Termenung.
Menulis.

Hati terdetik,
ye aku menyusahkan semua orang
aku tahu tu.
aku minta maaf.

Biar lah
aku hanya cakap pada diri.
yang orang ada disekeliling aku ni tak selama dengan aku.
Dari posting2 sebelum ni yang aku baca pun
aku selalu cakap, orang yang dengan aku tak selalu dengan aku
dan benda tu aku rasa dah sekarang.
aku lost semua nya.
dan aku dah boleh nampak, sorang sorang hamba Allah yang selalu
dengan aku pergi dari hidup aku.
aku nampak.
jelas.
Patutlah dulu aku takut nak bagi tahu orang aku sakit.
patut lah dulu aku diam jee even aku sakit.
rupanya.
aku dah tahu yang orang tak selamanya dengan aku.
aku dah boleh baca diorang rupanya tika tu.

Tapi,
tak adil.
tak adil sebab sekarang aku terpaksa hadap situasi yang aku tak nak dulu
aku terpaksa hadap tanpa aku tahu siapa diri aku yang sebenar.
aku terpaksa hadap tanpa aku kenal diri aku sendiri
tanpa aku kenal orang orang sekeliling aku
tanpa aku tahu semua benda

aku jadi terpinga pinga sekarang…