<!-- --><style type="text/css">@import url(https://www.blogger.com/static/v1/v-css/navbar/3334278262-classic.css); div.b-mobile {display:none;} </style> </head><body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1574632008568096036\x26blogName\x3dBudakPEMALAS\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_GB\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://aqidamsyar.blogspot.com/\x26vt\x3d4889051296568924402', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>




stories biography archives


Intro


AQIDAMSYAR
Melakar nama, Mencari Dunia.
Sesat Sendiri, Mula Lupa Diri
Berhenti Dipersimpangan,
Melihat Kebelakang
Mahu diri kembali.
Pulang


Tuesday, 4 October 2011
salam esya..
qid bru blik dri kpj haaa..ermmm
blik2 je skolah tdi perut bukan main sakit lagi...
bukak je balot tu tgk ade darah!!
perhhh patot laa siang uh sakit bukan main sakit lagi!!!
pak cu kte ade bengkak sikit!!
ermm lantak lah ;)

~~esya thu x at skolah tdi qid hampir2 nak tipon ayah ckp nak blik!!
tp nanti sush2 plakk...
dah tu tgh pK2 nak blik uh roy msg tnye ok x!!
qid ckp lah okey.skali die kte
"kamu tu memanjang okey jee...entah agak2 nye nanti nak mati pown kmu ckp okey lagi!!!"
aduhhhh sengal punye ayat lah ko ni roy!!!!
sakit perut aku gelak bce msg ko thu!!! ;P
nak mati pown owg tnye erkk roy ok ke x???
hahahahahaha
 ape lahhhh....
*esya thu x yg abg ajam kte die nak turun sni esok!!
tpi qid xthu lah ptg or mlm...
ni kes die x tgk qid lgi la kot since ari tu tu....
tpi sok mlm qid tuisyen...
tu yg qid tkut die turun sni malam uh!!!
ti x pasal2 x pat jumpe...
dah laa mcm2 benda mau story sme si ajam tu haaa
ermmmm xsbr nak jumpe!!!!!!!

tdi kann tak thu kena time dowg cuci luka qid ni qid pkai headphone tau!!!
qid pasang lgu warkah utk ibu!!!by ajam-akim-and apiz feat pk nil!!!!
dgr punye dgr tetibe air mate ni mengalir esya thu!!!
aduhhh smp nurse tu tnye lah "sakit kee??"
padahal x sakit pown..tpi tetibe air mate ni mengalir...
ati ni rse lain sgt time dgr lgu tu..
nak2 jee part ajam , akim yg first...


"Oh Tuhan tunjukkan padanya cintaku
Tempatkan dia di syurgaMu
Penuh dengan rahmatMu
Sungguh ku tak mampu membalas cintanya
Oh Tuhan damaikan hidup dan matinya"


stu lgi yg pelik kann lgu ni utk ibu..
tp time dgr tu mcm2 muke yg kuar at minda qid ni...
qid x byng muke mama...qid byngkan muke kmo and semua muke member2 ni...
muke pian lah..muke ira..remy..
and budak2 kelaz qid...ape lahhhhh...
memang qid pk2 blik apsal lah qid nangis???
mungkin lirik die...ermmm fhm2 je lah qid ni klu dah dgr lgu..
memang qid felling abis2..hihihihi


*k lah esya xde benda sgt kot mau story...
cume stu jee qid nak ckp...
qid rindu sgt sme kmo ;)))
hihihi



Official Template By BudakPEMALAS