Skip to main content

menangis ;)

salam esya..
qid bru blik dri kpj haaa..ermmm
blik2 je skolah tdi perut bukan main sakit lagi...
bukak je balot tu tgk ade darah!!
perhhh patot laa siang uh sakit bukan main sakit lagi!!!
pak cu kte ade bengkak sikit!!
ermm lantak lah ;)

~~esya thu x at skolah tdi qid hampir2 nak tipon ayah ckp nak blik!!
tp nanti sush2 plakk...
dah tu tgh pK2 nak blik uh roy msg tnye ok x!!
qid ckp lah okey.skali die kte
"kamu tu memanjang okey jee...entah agak2 nye nanti nak mati pown kmu ckp okey lagi!!!"
aduhhhh sengal punye ayat lah ko ni roy!!!!
sakit perut aku gelak bce msg ko thu!!! ;P
nak mati pown owg tnye erkk roy ok ke x???
hahahahahaha
 ape lahhhh....
*esya thu x yg abg ajam kte die nak turun sni esok!!
tpi qid xthu lah ptg or mlm...
ni kes die x tgk qid lgi la kot since ari tu tu....
tpi sok mlm qid tuisyen...
tu yg qid tkut die turun sni malam uh!!!
ti x pasal2 x pat jumpe...
dah laa mcm2 benda mau story sme si ajam tu haaa
ermmmm xsbr nak jumpe!!!!!!!

tdi kann tak thu kena time dowg cuci luka qid ni qid pkai headphone tau!!!
qid pasang lgu warkah utk ibu!!!by ajam-akim-and apiz feat pk nil!!!!
dgr punye dgr tetibe air mate ni mengalir esya thu!!!
aduhhh smp nurse tu tnye lah "sakit kee??"
padahal x sakit pown..tpi tetibe air mate ni mengalir...
ati ni rse lain sgt time dgr lgu tu..
nak2 jee part ajam , akim yg first...


"Oh Tuhan tunjukkan padanya cintaku
Tempatkan dia di syurgaMu
Penuh dengan rahmatMu
Sungguh ku tak mampu membalas cintanya
Oh Tuhan damaikan hidup dan matinya"


stu lgi yg pelik kann lgu ni utk ibu..
tp time dgr tu mcm2 muke yg kuar at minda qid ni...
qid x byng muke mama...qid byngkan muke kmo and semua muke member2 ni...
muke pian lah..muke ira..remy..
and budak2 kelaz qid...ape lahhhhh...
memang qid pk2 blik apsal lah qid nangis???
mungkin lirik die...ermmm fhm2 je lah qid ni klu dah dgr lgu..
memang qid felling abis2..hihihihi


*k lah esya xde benda sgt kot mau story...
cume stu jee qid nak ckp...
qid rindu sgt sme kmo ;)))
hihihi

Popular posts from this blog

Terima kasih sahabat jahanam

Assalammualaikum.
Terima kasih pada siapa saja yg pernah mendoakan aku.
Tuhan saja boleh balas.
Aku ada satu soalan. Masih ada lagi org yg nk berkawan dengan orang yang berpenyakit?
Hahaha aku tahu, tkde.
So siapa je yg nk pergi dari hidup aku. Go on;
Aku dh redho.
Aku tahu aku kne terus kuat. Tuhan tu bg aku peluang. Aku kne teruskan wlpn benda ni semua menyakitkan.
Lagi sakit bila kwn susah senang kau cakap,
lepas ni klo tk penting tak pyh cari;
Ye. Hakikatnya aqid amsyar. Kau dh tak berguna pada sesiapa.
kau manusia yg botak mcm toyol ni dh tk berguna pada sesiapa. Harus sedar diri. Dan terima semua ni. Tuhan tu tengah trus uji kekuatan kau aqid amsyar oi.

Terima kasih sahabat jahanam

Siapa yg nk stay, aku terharu. Terima kasih.

Happy Birthday Ajrul Ameel

Happy Birthday along.
Mungkin semasa kmo baca ni aku masih lena. Atau aku tak tahu apa dah jadi pada aku. Maaf sejak perkenalan kita tak pernah sekali aku datang menyambut hari kelahiran kamu. Maafkan aku.
Aku harap kmu sentiasa bahagia dengan insan insan yang kamu sayang.Semperna befday kmo aku tahu bukan aku yang patut meminta.
Tapi. Ketika kamu baca posting ni. Aku nak minta kamu supaya jaga diri kamu sebaiknya.
Aku mungkin takkan ada dalam hidup kamu seperti dulu. Aku dengan kamu dah jadi kenangan. Kenangan yang aku akan simpan. Tapi.
Kamu kena tahu, kamu selamanya abang aku, along aku.
Dan aku tetap ingin jadi adik kamu selamanya. Terima kasih pernah berkongsi kasih sebagai abang aku.
Aku hargaiAku sayang kamu.

Lagi caritaku..

Assalammualaikum. Hey esya,ape kabar kamu?? ermmm mesti sape2 yg follow blog ni rase pelik kann?? at sape qid bagi salam..at sape qid tnye kabar?? hihihi lantak lahhh..nk pelik pelik lahhh janji yg thu siapa.hanya qid ngan Allah je thu.. hahah ayattt... berfalsafah plak time2 niii.... Okey sekarang qid nak cerita pasal diri kan sebulan akan dtg! Kite tolak dulu ketepi cite pasal yg menyakit kan hati... kite tolak dulu ketepi cite2 yg menyedihkan... yg penting skng qid nak story ape yg qid and member2 qid akan buat lepas nii....
okey qid story pasal qid dulu k! Qid kemungkinan besar akan mendaftarkan diri di Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic atau singkatan die KTAC pada 26 May 2012.. at situ qid ambik Kursus Diploma Multimedia Kreatif. Kolej tuu program kerja sama dgn UPM. Qid rse rmai owg yg dpt tawaran untuk masuk kolej uhh!!! and qid rase ramai juga yg menolak untuk membuat permohonan di kolej tuuu... mungkin nama KOLEJ tu yg menyebabkan ramai yg x mahu kottt!!!
tapi qid??? ha…